Görüş Bildir
Haberler
13 Ünlü İsmin Ekranlarda Büyük İhtimalle Denk Gelmediğiniz Meme Yanı Dövmeleri

etiket 13 Ünlü İsmin Ekranlarda Büyük İhtimalle Denk Gelmediğiniz Meme Yanı Dövmeleri

cokiyiya
04.10.2016 - 20:51

Son zamanlarda yaygılaşan meme yanı dövmeleri, ünlüleri de etkisi altına almış durumda... Karşınızda 13 ünlü kadın ve sahip oldukları meme yanı dövmeleri! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ariana Grande

1. Ariana Grande

Sol meme yanında İtalyanca 'güzel' anlamına gelen 'Bellissima' yazıyor. Güzel şarkıcının bu dövmeyi yaptırmasının sebebi ise; büyükbabasının ona hep böyle seslenmesiymiş.

2. Sarah Hyland

2. Sarah Hyland
2. Sarah Hyland

Sevilen dizi Modern Family'nin Haley'si de meme yanı dövmesi trendine ayak uyduran ünlülerden... Güzel oyuncunun sol memesinin yanındaki çiçek desenli bu dövmede İngilizce 'kalp atışımı hisset' anlamına gelen bir yazı yazıyor.

3. Şeyma Subaşı

3. Şeyma Subaşı

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta Acun Ilıcalı kızını evlendirdi. Düğüne sevgilisi Şeyma Subaşı da oldukça iddialı bir kıyafetle katıldı. Subaşı'nın dekoltesinden görünen, meme yanındaki dövmesi de dikkatimizi çekmedi değil! Henüz dövmesinde ne yazdığı bilinmiyor.

4. Demi Lovato

4. Demi Lovato

Sağ memesinin yanına Roma rakamıyla aile üyelerinin doğum tarihlerini yazdıran Lovato'nun bu dövmesi size de tanıdık geldi mi? Sanki tarz olarak, Angelina Jolie'nin çocuklarının doğum koordinatlarının yazdığı dövmesine benziyor.

5. Miley Cyrus

5. Miley Cyrus
5. Miley Cyrus

Vücudunun çeşitli yerlerinde, toplamda 30'u aşkın dövmesi bulunan Miley Cyrus'un iki memesinin yanında da dövme var. Şarkıcının, sağ memesinin yanında dört tüylü bir rüya kapanı dövmesi mevcut. Dövmedeki her bir tüy, Miley'nin kardeşlerini temsil ediyormuş. Sol meme yanında ise ölen köpeği Floyd'un anısına yaptırdığı bir dövme var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Didem Soydan

6. Didem Soydan

Dövmeli model olarak anılan Didem Soydan da meme yanı dövmesine sahip olan ünlülerden... Güzel model, geçtiğimiz hafta Snapchat'te paylaştığı bu fotoğraf ile meme yanı dövmesine dikkat çekti.

7. Lily Collins

7. Lily Collins

Ünlü oyuncu ve model Lily Collins'in meme yanında ise Disney'in sevilen perisi Tinkerbell'in dövmesi var. Lily'nin peri masallarından fırlayan bu dövmesinin hemen önünde ise 'kırılgan şey' yazıyor.

8. Cara Delevingne

8. Cara Delevingne

Sıra geldi dünyaca ünlü bir dövmeli modele... Çok sayıda dövmesi bulunan ve yaptırdığı dövmeler iş hayatında başına iş açan Cara Delevingne'in sağ memesinin yanında Roma rakamıyla 12 yazan bir dövmesi var.

9. Ezgi Bozkurt

9. Ezgi Bozkurt

Güzel model Ezgi Bozkurt'un meme yanında ise büyük küçük herkes tarafından çok sevilen Küçük Prens'in sevimli bir dövmesi mevcut!

10. Rita Ora

10. Rita Ora

Rita Ora'nın sağ memesinin yanında çiçek koklayan bu seksi kadının adı Rosetta! Rita Ora gücünü Alberto Vargas'ın orijinal eseri olan bu pin-up kızından alıyormuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Rihanna

11. Rihanna
11. Rihanna

Dövmeleriyle anılan bir diğer ünlü ise Rihanna. Güzel şarkıcının, sağ memesinin yanındaki silah dövmesi adeta ateş ediyor! Sol meme yanında ise gerçek güzelliğin sembolü kabul edilen Mısır Kraliçesi Nefertiti dövmesi var.

12. Hande Doğandemir

12. Hande Doğandemir
12. Hande Doğandemir

Trend haline gelen meme yanı dövmelerinden yaptıran ünlümüz ise Hande Doğandemir. Güzel oyuncu, sosyal medyada paylaştığı bu fotoğraflar ile yeni dövmesini de tanıtmış oldu.

13. Chloe Green

13. Chloe Green
13. Chloe Green

Ünlü iş adamı Philip Green'in 23 yaşındaki kızı Chloe de bu dövme trendini uygulayan ünlülerden... Chloe'nin katıldığı bir parti sırasında, DJ'e sarılırken sağ memesinin yanından gözüken bu dövmesinde 'aşk' yazıyor.

BONUS: Beyonce

BONUS: Beyonce

Kraliçe B ise meme yanı dövme trendini gerçek olmayan bir dövme ile takip etti.

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
323
195
181
56
50
49
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furukan Abushiru

Feminazi ve sosyalist editörümüz "göğüs" sözcüğü yerine ısrarla ve mütemadiyen "meme" sözcüğünü kullanarak yine tebliğ vazifesini yerine getirmiş, mega özgür... Devamını Gör

WantonNovelSMYRNA

Senin dondurmanı bir "feminazi" yandaşı mı çaldı kumda oynarken? Meme bir organ ismidir, "Göğüs" ise bölgedir. önce bunu öğren! Meme yanı doğudur. senin kafa... Devamını Gör

normal varlık

o göğüsler sarkınca tinkerbeller küçük prensler neye benzeyecek acaba

Beyza

Göğüslerine yaptırmadıkları için normal hallerine benzeyecekler.

Alparslan

Ariana Grandenin memesi yok