Görüş Bildir
Haberler
13 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

13 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
14.03.2017 - 12:47

Ay Terazi burcunda, Merkür ise bu gece Koç burcuna geçiyor. Cesaretimiz tam, kendimizi açıkça ifade edebiliriz ve hatta rekabet için hazırda bekliyoruz!

Bakalım yıldızlar 13 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Terazi burcundaki Ay senin iletişim evini aydınlatıyor. İletişim gezegeni olan Merkür bu gece senin burcuna geçiyor. İlişkilerinde, düşüncelerini açıkça ortaya koyabileceğin bir dönemdesin Sevgili Koç! Sözlerini esirgemeyeceksin ancak hiç kimseyi haksız yere kırmadığından emin olmalısın. Seni uzun zamandır düşündüren konularda risk alacak cesareti kendinde bulacaksın.

Boğa

Terazi burcundaki Ay sayesinde şöyle bir dönüp hayatına bakman mümkün. Yalnızca bakmakla kalmayıp, artık pek hoşlanmadığın alışkanlıklarını geride bırakabilirsin Sevgili Boğa! Kolay değil tabii ama son günlerde zihnin yeterince kuvvetli ve aktif bize kalırsa.

İkizler

Ay Terazi burcuna geçerken sana da pozitif enerji gönderiyor ve sosyal hayatın ön planda. Bu yüzden hareketli bir gün geçirebilirsin Sevgili İkizler! Duygu ve düşüncelerini açıkça ortaya koyabileceğin bir dönemdesin. Yine de tedbiri elden bırakmamak gerek.

Yengeç

Evcimen olmak senden sorulur ama Terazi burcundaki Ay seni daha da evcimen hale getirebilir Sevgili Yengeç! Nasıl olacak biz de tahmin edemiyoruz. Kariyer ve gelecek hakkında ufkunu açabilecek birkaç konuşma yolda. Bugünlerde kendinde bulduğun enerjiyi kişisel gelişiminde kullanabilirsin.

Aslan

Terazi burcundaki Ay sayesinde zihnin oradan oraya koşturuyor adeta Sevgili Aslan! Görenler senin sakin bir gün geçirdiğini sanabilir ancak içinde fırtınalar kopuyor. Kendini daha doğrusu zihnini fazla yormamaya dikkat etmelisin. Aksi takdirde kendi görüş açını kendin kapatabilirsin. Aklındaki bazı boşlukları doldurabilecek haberler yolda!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Terazi burcundaki Ay senin finans evini aydınlatıyor Sevgili Başak! Maaşını gözden geçirebilir ya da ikinci bir iş konusunda düşünebilirsin. İçinden geçenleri çekinmeden söyleyebilir ve ilişkilerinde bazı dönüm noktalarının yaşanmasına yol açabilirsin. Adımlarını iyi düşünüp attığından emin olman gerek.

Terazi

Ay senin burcuna geçiyor Sevgili Terazi! Venüs retrosuyla beraber ortaya çıkan birbirinden farklı hislerine dikkatini vermeli ve kendini dinlemelisin. İlişkilerindeki iletişimin artmasıyla farklı yollar açabilir ve beklemediğin durumlarla karşılaşabilirsin. Harekete geçmek için cesaretin tam.

Akrep

Ay Terazi burcunda ve senin için biraz kabuğuna çekilip kendini dinleme zamanı! Yeni tanıştığın insanlarla beraber bağlantıların artabilir. İş ortamında yenilikler yaşanabilir ve önümüzdeki günler yoğun geçebilir Sevgili Akrep! Ancak söylediğimiz gibi senin kafa dinleme vakti, hem de işler yoğunlaşsa bile.

Yay

Terazi burcundaki Ay senin arkadaşlık ve iletişim evini aydınlatıyor. Her zamankinden daha sosyal ve daha konuşkan olabilirsin Sevgili Yay! Hatta flörtöz bir ruh halin var diyebiliriz. Ancak hem fiziksel hem de ruhsal olarak dinlenmeye ihtiyaç duyuyorsun. Dengeyi kurmak için sezgilerine güvenmelisin.

Oğlak

Terazi burcundaki Ay senin dünyevi başarılar evini aydınlatıyor. Gündeminde evin ve ailen yer alıyor. Uzun zamandır aklında olanları gerçekleştirebilir, bazı isteklerin için harekete geçebilirsin Sevgili Oğlak! Bazı dengeleri değiştirecek konuşmalar yolda!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Ay Terazi burcunda ve bu gece Merkür Koç burcuna geçiyor. Kendini dürüstçe ifade ettiğin için ikna ediciliğin yüksek Sevgili Kova! Aile içinde ya da ikili ilişkilerinde ipleri eline aldığını hissediyorsun. Aklını meşgul eden bazı konularda haberler alabilirsin.

Balık

Hem cesaretin hem de özgüvenin tam. Ve fakat Terazi burcundaki Ay seni daha da hassas hale getirebilir Sevgili Balık! Aklındaki olumsuz düşüncelerden arınmak ve geçmişi geride bırakmak için doğru bir zaman. Kendine karşı acımasızlık yapmadığından emin olmalısın.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın