Görüş Bildir
Haberler
13 Haziran Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

astroirem
12.06.2024 - 19:01

Chiron'un Güneş ile yaptığı açı, sizi hayattan izole edebilir! Biraz yalnız kalmak ve dinlenmek yeni başlangıçların habercisi olabilir. Peki, 13 Haziran Perşembe gününde başak ve yükselen başak burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için başak ve yükselen başak burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 13 Haziran Perşembe günün nasıl geçecek?  

İşte, başak ve yükselen başak burcuna ait günlük burç yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak ve Yükselen Başak Burçları

Sevgili Başak, bugün yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsin! Astrolojik anlamda bir hayli güçlü ve etkili olan Güneş ile Chiron atmışlığında, kendini dünyadan kopuk hissedebilirsin. Hayatın stresinden, insanlardan ve hatta sevdiklerinden dahi izole olarak kısa bir tatile ne dersin? Bu sayede, bir süre başını dinlemiş ve dinlenmiş olursun. 

Vücut diline dahi yansıyacak olan bu yalnızlık arzusu, kendinle baş başa kalmanın zamanı geldiğine işaret ediyor. Belki de doğanın içinde kendine bir yer bulmalı, kuş seslerini dinleyerek dinlenmelisin. Geçtiğimiz yılın yorgunluğunu unutmadan başladığın yılın ortasında, başarılarını tek başına kutlamak tam da ihtiyacın olan şey... Zira, bir süredir kariyerine odaklanmış ve hızla yükselmek için var gücünle çalışıyordun. 

Sanıyoruz, bu dinlenme süreci bir nevi Chiron'un şifalanma döngüsünü temsil ediyor. Tatil sonrası yenilenmiş ve tazelenmiş hissedeceksin. Aklında yeni planlarla dönecek ve mutluluğu yakalayacaksın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın