Görüş Bildir
Haberler
12x12 Piksellik Oyundan Korkmanızı Sağlayacak 10 Minecraft Korku Haritası

12x12 Piksellik Oyundan Korkmanızı Sağlayacak 10 Minecraft Korku Haritası

M. Ozan
12.08.2015 - 14:37

10. THE HOSPITAL

Bu harita 1.6.2 sürümünde oynanıyor ve tabii ki her haritada olduğu gibi kaynak paketini kurmak zorundasınız. Aksi takdirde oyunda çıkması gereken jumpscare, ince cama veya yün gibi saçma bloklara dönüşebiliyor.

Haritanın yaratıcısı herhangi bir yaş sınırı belirtmemiş. 2013'te yayınlanmış ve 21000'den fazla indirilmiş. Eğer sizde indirip oynamak veya fragmanını izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Sloganı ise: 'Kendini kaybetme!'

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. The Orphanage (Yetimhane)

Bu harita 1.7.2 sürümünde oynanabiliyor ve kaynak paketi gerektiriyor. Türkçe dahil 4 dilde oynayabiliyorsunuz fakat bunun için haritanın Türkçe versiyonunu indirmeniz gerekecek.

Yaratıcısı hikayesinin oyunun içinde olduğunu belirtmiş ve harita 2014 yılında yapılmış. Her hangi bir yaş sınırı belirtilmemiş. Yaratıcısı jumpscare'larla dolu olduğunu dile getirmiş.

Eğer oynamak isterseniz veya nasıl kurulacağını merak ediyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

8. the Nightmare

8. the Nightmare

the Nightmare haritası 1.7.2 sürümü için tek kişilik tasarlanmıştır ve kendine ait bir kaynak paketi vardır. Pek bilinmeyen ama pek güzel haritalardan biridir. Yanınızda bir bardak su bulundurmanız da benim önerim.

Yaklaşık 106.000 indirmeye sahip ve 2014 yılında yayınlanmış. Bu haritayı yapmasının amacı ise 'Minecraft'ın insanları korkutması mümkün mü?' sorusunun cevabına ulaşmakmış. Oynaması yaklaşık 30 dakika sürüyormuş.

Fragmanını ve indirme linkini burada bulabilirsiniz.

7. The Prison

Yine pek bilinmeyen haritalardan biri. The Prison haritasında bir tepecikteki hapishanede hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Haritanın sürümü 1.7.10 ve kaynak paketi ile beraber oynamanız gerekiyor.

Harita 2014'te yayınlanmış ve yaklaşık 21.000 indirme toplamış. Üstelik haritada Yetimhane haritasının yapımcısı omerci'nin de katkıları varmış.

İndirip oynamak veya daha fazla fotoğraf görmek istiyorsanız buraya tıklayın.

6. Lucid Nightmare

Bu harita 1.8.7 sürümüne tekli oyuncu için yapılmış ve yapımcı bu harita hakkında fazla bir şey söylememiş. Ben de spoiler'ı önlemek amaçlı bir şey anlatmayacağım.

Harita 2015'te yayınlanmış fakat indirme sayısı belli değil. Yaratıcısı haritada çok güzel bir hikaye çizgisi olduğunu belirtmiş.

Fragmanı izlemek veya indirip oynamak için buraya tıklayın.

5. Area 51

Bu harita ancak 1.7.2 sürümü ve üstünde oynanabilir ve kaynak paketi gereklidir. Yaratıcısı 'Unutmayın! Bu haritanın tamamı değil...' notu bırakmış. Adından da anlaşıldığı gibi 51. Bölge'de hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.

Bu harita 2014 yılında yayınlanmış ve yaklaşık 64.000 kişi indirmiş. Oynaması yaklaşık 20-30 dakika sürüyormuş. Ek not olarak da 'Çok korkunç ve maceralı' yazmış.

Sizde oynamak isterseniz veya fragmanı izlemek isterseniz buraya tıklayın yeter.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Therapy

Bu harita 1.8'de oynanır ve haritanın kaynak paketini kurmanız gerekir. Harita yaklaşık 3 günde yapılmış. Gerçekten diğerlerinden çok daha farklı bir hikayeye sahip. Kesinlikle oynamanızı öneririm!

Bu harita 2014 yılında indirilebilir bir hale gelmiş ve aşağı yukarı 5.000 kişi indirmiş. Yaratıcısı hakkında 'Kısa Harita' demiş. Oynamanız yaklaşık 15 dakikanızı alıyor.

İndirmek veya fragmanı izlemek isterseniz buraya tıklayın.

3. THE LIBRARIAN

3. THE LIBRARIAN

Bu haritayı ancak 1.8 sürümünde kaynak paketi ile oynayabilirsiniz. Yine pek bilinmeyen güzel haritalardan biri. Bazen gerçekten yerinizden sıçratabiliyor ve size yeni küfürler keşfettirebiliyor.

Harita 2014'te paylaşılmış fakat indirme sayısı belli değil. Harita aslında Herobrine'ın üzerine kurulu.

Oynamak ister veya fragmanı izlemek isterseniz burada hem indirme linkini hem de fragmanı bulabilirsiniz.

2. FIVE NIGHTS AT FREDDY'S

2. FIVE NIGHTS AT FREDDY'S
www.minecraftxl.com

1.8 sürümde oynanır ve tek kişiliktir. Amacınız tıpkı gerçek Five Nights At Freddy's'teki gibi güvenlik kameralarından robotları izleyip kötü bir şey yapmalarını önlemek. Ve gerçekten gerçek oyununa çok benzetilmiş.

Harita 2014'te paylaşılmış ve aşağı yukarı 236.000 indirme toplamıştır.

İndirme linkini ve daha fazla bilgiyi burada bulabilirsin.

1. GRIEF

1.8 ve üzeri tüm sürümlerde oynanabilir ve kaynak paketi gerektirir. Şuana kadar oynadığım en güzel ve korkunç korku haritası diyebilirim! Asıl tavsiyem budur!

2015'te yayınlanmış fakat indirilme sayısı belli değil. Daha fazla bir şey yazmak istemiyorum! Oynayın, görün!

Fragmana ve indirme linkine buradan erişebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın