Görüş Bildir
Haberler
12 Dev Adam Çeyrek Final Yolunda

12 Dev Adam Çeyrek Final Yolunda

Caner
07.09.2014 - 10:02
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

A Milli Basketbol Takımı, Dünya Kupası’nda çeyrek finale yükselmek için bugün Avustralya karşısına çıkacak. Barcelona’da oynanacak kritik karşılaşmayı kazanması durumunda Milli Takımımız, ‘geçiş jenerasyonu’nda önemli bir başarı yakalayacak.

ÜMİT AVCI

İspanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kupası’nda ilk tur maçlarını Bilbao’da oynayan ve C Grubu’nu ABD’nin ardından ikinci sırada tamamlayarak ikinci tur vizesi alan A Milli Basketbol Takımı, bugün ‘tamam mı, devam mı?’ maçına çıkacak.

TSİ 21.00’de Avustralya ile karşı karşıya gelecek olan Milliler, galibiyet durumunda çeyrek finale yükselecek, aksi durumda ise turnuvayı bitirecek. Kritik mücadele NTV Spor’dan yayınlanacak.

12 Dev Adam, Avustralya ile 9. kez karşı karşıya gelecek. Ay-yıldızlılar, rakibiyle daha önce yaptığı 8 maçta 2 galibiyet, 6 yenilgi aldı. Rakibiyle 2006’da Japonya’da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda ilk kez resmi bir maçta karşı karşıya gelen Türkiye, salondan 76-68 galip ayrılmayı başarmıştı.

Önemli isimlerinden yoksun geldiği İspanya’da ilk hedefi çeyrek final olarak belirleyen Milliler, bu sonuca ulaşması durumunda, gözünü yarı finale çevirecek. Ay-yıldızlı ekibimiz, Avustralya’yı devirmesi durumunda, çeyrek finalde Yeni Zelanda-Litvanya eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

Günün programı

17.00 Yeni Zelanda-Litvanya

19.00 Sırbistan-Yunanistan

21.00 Türkiye-Avustralya

23.00 Brezilya-Arjantin

skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/basketbol-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0