Görüş Bildir
Haberler
11 Kasım MasterChef'te Dokunulmazlığı Kim Kazandı? İşte MasterChef Eleme Adayları...

11 Kasım MasterChef'te Dokunulmazlığı Kim Kazandı? İşte MasterChef Eleme Adayları...

Müge Kakşi
12.11.2021 - 00:51

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef'te bugün yine kıran kırana bir mücadele vardı. 11 Kasım'da Mersin'de gerçekleştirilen bölümde yarışmacılar yüksük çorbası, vardabit paçası, batırık, etli gölevez, mamül yemeklerini en güzel şekilde yapmaya çalıştı. Bu akşamın dokunulmazlık oyunu kazananı ve eleme adayları ise merak ediliyor. Peki MasterChef 11 Kasım dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef eleme adayları kim oldu? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

MasterChef'te Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef'te Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef’te Mersin’de son dokunulmazlık oyunu oynandı. Beş çeşit yöresel yemek, sekiz misafire ikram edildi. Konukların yapılan yemeklere göre oylama yaptı. Kırk tane oyun kullanıldığı oyunda Mavi takım, 22’ye 18 skorla üçüncü dokunulmazlık oyununu kazandı. Böylece bu haftanın galibi 2-1 Mavi takım oldu.

Hangi Takım Hangi Yemekte Başarılı Oldu?

Hangi Takım Hangi Yemekte Başarılı Oldu?
  • 1- Yüksük çorbası: Mavi takım 6-2

  • 2- Batırık: Kırmızı takım 7-1

  • 3- Etli gölevez: Kırmızı takım 5-3

  • 4- Vardabit paçası: Mavi takım 5-3

  • 5- Mamul: Mavi takım 7-1

MasterChef Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye'de bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kazanan Mavi takım oldu. Kaybeden Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Burcu, 1. eleme adayı olarak Araz'ı gösterdi. Oylamada ise adı en çok yazılan Azize, ikinci eleme adayı oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı takım oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Eren oldu. Onun potaya gönderdiği Dilara, üçüncü eleme adayı oldu. Oylamada ise potaya giden dördüncü eleme adayı Pelin oldu.

Üçüncü ve son dokunulmazlık oyunu Mersin'de yapıldı. Konukların verdiği oylar ile dokunulmazlığı kazanan Mavi takım oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Oyuna üç kişi girdiği için kazanan isim, kendini kurtarırken diğer iki isim direkt olarak potaya girecek.

Bireysel dokunulmazlık oyununda üçüncü olan Burcu, haftanın beşinci eleme adayı oldu.

  • 1- Araz

  • 2- Azize

  • 3- Dilar

  • 4- Pelin

  • 5- Burcu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın