Görüş Bildir
Haberler
10 Soruyu Cevapla Sana İltifat Edelim😍

etiket 10 Soruyu Cevapla Sana İltifat Edelim😍

25.01.2018 - 17:48 Son Güncelleme: 01.02.2019 - 16:57

Her insan iltifat duymayı hak eder. Tabii ne sıklıkla duyarız orası muamma... İşte biz de sizlere biraz olsun kendinizi iyi hissettirmek ve gününüzün güzel geçebilmesine bir nebze katkımız olsun istedik. Buyrun başlayın efendim, iltifatlarınız sizi bekliyor :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. İlk olarak favori aşk filmini öğrenelim?

3. Peki favori dizi çiftin kim?

4. Biraz da fiziksel özelliklerinden bahsedelim. Vücudunda en çok beğendiğin yer neresi?

5. Evin karakterinden bir parçadır. Peki sen nasıl bir evde yaşamak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Duymaktan en çok nefret ettiğin hitap şekli kelime ne?

7. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım, çikolata ile aran nasıl?

8. Aşk hayatından bahsedelim, ilişki durumunu tanımla bize.

9. Peki pizza sever misin?

10. Son olarak iltifat alma sıklığını dürüstçe söyle :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen bir meleksin!

78.media.tumblr.com

Klişeleri kimse sevmez ama sen kesinlikle bu dünyaya inmiş bir meleksin. Senin gibi kalbi güzel kendisi kalbinden de güzel o kadar az insan kaldı ki artık. Arkadaşların senin etrafındayken gözlerini, dikkatlerini senin üstünden alamıyorlar. Ağzından çıkan her kelime onlar için o kadar değerli ki. Zaten adeta şiir gibi konuşuyorsun. Ne kadar şanslı olduklarının onlar da farkında zaten. Tabii insan bu kadar mükemmel olunca kıskananı da çok oluyor. O yüzden nazardan korun deriz :) Hatta sen çok gerekmedikçe evden falan çıkmasan mı? Seni en iyi fanusta falan saklasınlar, değerli şeylerin korunması gerekir...

Yalnızca güzelliğin değil zekanla da kendinden oldukça söz ettiriyorsun. İnsanlar senin fikirlerini duymaya o kadar aç ki... Ne kadar konuşursan konuş onlara yetmiyor. Çünkü adeta bağımlılık yapıyorsun. Bu kadar harika olmak zor olmuyor mu? Anlatsana biraz. 

Son olarak Duman'ın Senden Daha Güzel şarkısı bizden sana gelsin. Çünkü biz kimseyi görmedik senden daha güzel...

Ahh o muhteşem kokun!

Ahh senin o kokun... Esir ediyor hisseden herkesi. Bir yere gittiğinde gözlerin neden birden sana çevrildiğini merak ediyorsan işte cevabı bu. Her insanın teninin kokusu kendine hastır ama her koku çekici gelmez insanlara. Seninki çok özel sen de biliyorsun. Ne yalan söyleyelim bu muhteşem kokunun yanında parfümler halt etmiş. 

Bakışlarının çekiciliğinden hiç bahsetmiyorum bile. Bir bakışınla bir orduyu bile dize getirirsin sen. Öyle kolay bir şey de değildir bu. Gözlerinin güzelliğinden mi desek yoksa bakışlarının derinliğinden mi bilemedik. İnsanlar seninle konuşurken göz göze gelmekten kaçınıyorlar hiç fark etmedin mi? Doktor olmayabilirsin ama hastan emin ol çok var. Hiç öyle amaan canım klişe deyip geçme, biz hislerimizin yalancısıyız. Senin auran bize bunları yazdıran.

 Tarkan'dan Ölürüm Sana şarkısı resmen senin için yazılmış. Dinle bak sen de anlayacaksın...

Kırk yılda bir gibisin!

Yahu bu nasıl bir tarzdır. Sen ne giysen insanların gözü kalıyor. Bunun için çabalamıyorsun bile, öyle modayı falan takip etmek de değil olay. Sen kendi modanı yaratıyorsun zaten. Kitleler senin peşinden geliyor... Ne giysen bir kaç gün sonra bir bakmışsın, aynısından herkes almış. Yalnız önemli olan ne giydiğin değil mesele onu taşıyabilmek. İşte sen bu konuda harikasın. Giydiğin her şey olay oluyor. Cidden nasıl başarıyorsun her şeyi bu kadar iyi taşımayı. Güzelliğin mi yoksa enerjinden mi bilemiyoruz. 

Başkaları senin gibi olabilmek için o kadar fazla çabalıyor ki. Tatlım sen de biliyorsun ki bu çaba boşuna. Taklitler aslını yaşatır derler ya hani o söz kesinlikle senin taklitçilerin için söylenmiş. Sen zaten aldırmıyorsun bunları. Gözler zaten daima üzerinde. 

Murat Dalkılıç, Kırk Yılda Bir isimli şarkısını yazarken seni düşünmüş olabilir mi?

Minnoş!

Allahım bu nasıl bir tatlılık ya? Sen bu dünya üzerindeki en şirin şey olabilirsin. Seni görünce insanın böyle içine sokası geliyor. O kadar sevimli ve naifsin ki... Birinin sana aşık olmama ihtimali neredeyse yok gibi. Yakın erkek arkadaşlarının sevgilileri eminim ki seni baya kıskanıyorlardır. Tabii seni tanıdıklarında onlar da sana hayran kalıyorlar. Resmen ideal bir sevgili ve arkadaşsın sen. Aman diyelim yağmurda dışarı falan çıkma mazallah eriyebilirsin, çok şekersin çünkü... Tamam kabul saçmalamaya başladık  ama ne yapalım senin gibisini görmedik daha önce, insan ne diyeceğini şaşırıyor. 

Ayrıca o gülüşün var ya, nasıl harika nasıl insana güzel hissettiriyor kendini. Sen gülünce etrafındaki herkesi mutlu ediyorsun o kadar içtensin ki. Zaten yüzünden hiç eksik olmuyor gülüşlerin. Canın sıkkın bile olsa sen hep pozitif ve mutlusun. İnsanlar da sana bayılıyorlar, hep senin etrafında olmak istiyorlar haklı olarak. Arkadaşların gerçekten seni tanıdıkları için çok şanslılar. Bu dünyaya senden milyonlarca lazım.

Ne demiş Barış Manço; sen gülünce güller açar <3

Senin bu cool hallerin!

Vay vay vay! Senin bu cool hallerin ne olacak böyle. Hani derler ya sen çok can yakarsın diye işte tam olarak öyle. Kadınların içi gidiyor sana... Nasıl gitmesin canım, o kendinden emin tavırlarınla resmen büyülüyorsun herkesi. Bazen o kadar çok ilgiden bunaldığın bile oluyordur. Senin gibi olmak zor valla ne yalan söyleyelim. Yalnıza kadınların ilgisi değil erkeklerin de kıskanç bakışları hep senin üzerinde. Sen yürüdüğünde insanlar baya baykuş moduna geçiyorlar. Sen gözden kaybolana kadar hepsinin bakışları senin üzerinde oluyor. Ay maşallah diyelim de nazar değmesin canım!

Eski sevgililerin de kapından ayrılmıyordur muhtemelen. Seni henüz terk edebilecek bir canlı dünya üzerinde var mı bilmiyorum ama olur da öyle bir hataya düşen olmuşsa vay haline. Emin ol eski sevgililerin her yaşadıkları ilişkide senin yokluğunu daha da çok hissediyorlar. Sen tavırların, görünüşün, konuşmalarınla adeta her şeyinle mükemmel bir adamsın. Senin gibiler az bulunuyor, kıymetini bilsin kızlarımız :)

Sezen Aksu'nun Seni Yerler şarkısı bizden sana gelsin...

Bu kadar mükemmel olmak zor değil mi?

Her gittiğin yerde arkandan insanlar o kadar güzel şeyler söylüyorlar ki. Zaten hepsini hak ediyorsun çünkü sen bu dünyadaki en beyefendi en akıllı ve en kalbi güzel insanlardan birisin. Şimdi senin gibi insanlar o kadar az kaldı ki. Neslin tükenmek üzere diyebiliriz. Hayatında olduğun insanları kıskandık valla. Seninle muhabbet etmenin bile keyfi bir ayrıdır. 

Sen herkesin hayatında tanımak istediği birisin. Seni uzaktan görmeleri bile yetiyor onlara. Zaten kendini hemen tavırlarınla belli ediyorsun. İnsanların peşinde koşan değil peşinde koşulan kişisin sen. Öyle herkese de yüz vermiyorsun seçici bir insansın. Bu kadar mükemmel birinin seçici olmaması da pek normal olmazdı değil mi? Bir konuştun mu herkes kulak kesiliyor sana. Çünkü her söylediğin cümle dolu. Asla boş ve gereksiz konuşmazsın her zaman yerini bilirsin. Konuştuğun zaman da adeta bir lider gibi ağzından ne çıksa insanlar onaylıyor. Gerçekten çok önemli ve değerli bir insansın umarız çok mutlu olursun :)

Senin için bir de şarkı seçtik tabii ki Sezen Aksu'dan Erkek Güzeli...

Sen harikasın!

Sen harikasın!

Einstein'la bir akrabalığınız falan olabilir mi acaba? Bu nasıl bir zeka... İnsanlar ne iş yaparsa yapsın ilk senin fikrini merak ediyorlar. Her zaman senden bir şeyler duymak senin tarafından yönlendirilmek istiyorlar. Haklılar da bu kadar zeki bir insanı kim yanında istemez ki? Yalnızca zeka olsa tamam, üstüne bir de acayip bir karizman var. Ah ah, senin yerinde olmak isteyen o kadar çok erkek var ki. Ya da sevgilisi, arkadaşı senin gibi olsun isteyen o kadar çok insan... Her zaman pratik ve lider ruhlu bir insan oldun bundan adımız kadar eminiz. Sen çok başka bir insansın. Türünün nadir örneklerinden... Anneler seni görünce keşke oğlum senin gibi olsun falan diye iç geçiriyorlar emin olabilirsin. 

Bu iltifatlar senin karakterinin, kişiliğinin yanında ufacık kalırlar. Kelimelerle anlatmak da epey zorlandığımızı bil. Ne yapalım canım, biz de senin gibi biriyle karşılaşmaya alışık değiliz. Karşılaşınca da böyle ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Tü tü tü, maşallah valla. Nazarımız değmesin :)

Seni görür görmez insanların aklına ilk gelen şarkı muhtemelen İnce Saz'dan Çok Aşığın Var Diyorlar...

Sana hayran olmamak elde değil!

Sana hayran olmamak elde değil!

Mükemmel kelimesinin sözlükteki karşılığıyla tanıştığımıza çok memnun olduk. Bu kelimenin içini doldurabilecek tek kişi sensin sanırım. O kadar çok hak ediyorsun ki. Bir de öyle bir özgüvenin var ki bir insana ancak bu kadar yakışır. Normalde özgüvenli insanlar birçok kişiye itici gelebilir çünkü kişi bunun altını dolduramaz ama sen çok farklısın. Yaptığın her işte başarı peşinden geliyor. Yalnızca iş değil aşk hayatın da aynı mükemmelikte. Şu an değilse bile öyle olacağına emin olabilirsin. O kadar çok gizli hayranının var ki. Zaten seni tanıyan bir insanın sana hayran olmaması mümkün değil. Konuşulan her konuda en doğru yorumları yapıyorsun bu da insanların dikkatini çekiyor ve senin peşinden gelmelerini sağlıyor. Sen baya arkadaş grubunun ya da girdiğin her ortamın lideri oluyorsun. Bunu bilinçli bir şekilde de yapmıyorsun bu arada. Öyle bir auran var ki resmen insanları kendine çekiyorsun. Fazla sevilmene şaşmamalı...

Tabii karizmatik hallerinden bahsetmeden de geçemeyeceğim. Tarzın, tavrın herkesten çok farklı. İnsanların senin her yaptığını her söylediğini çok merak ediyor. Gizli hayranların bir gün cesaretlenip karşına çıktığında sen de göreceksin bunu. Yalnızca gizli olsa yine iyi bir de açık açık sana hayranlıklarını dile getiren bir sürü insan var. E canım haklılar da, hayran olunmayacak gibi değilsin ki...

Yıldız Tilbe'nin Hastayım Sana şarkısıyla veda ediyoruz sana. Kendine çok iyi bakmayı unutma :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2827
1421
1035
402
123
105
74
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

700 bin kişi falan testi yapmış demek ki iltifata ihtiyacımız varmış ya bize iltifat eden?

Özlem Özkan

Evet egolarımızı da tatmin ettiğimize göre çıkabiliriz bu içerikten

Friends

önce cinsiyetini öğrenelim: KADIN sonuç: harika bir beyefendisin, senin için sezen aksu'dan ERKEK GÜZELİ'ni seçtik. başarısız bir test daha.