Görüş Bildir
Haberler
10 Soruluk Evet/Hayır Testine Göre Sen Mükemmel misin?

10 Soruluk Evet/Hayır Testine Göre Sen Mükemmel misin?

Sena Erdoğdu
27.11.2023 - 12:23 Son Güncelleme: 28.11.2023 - 00:01

10 soruluk evet/hayır testine göre sen mükemmel biri misin?

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım sana verilen bir işi tam zamanında teslim eder misin?

2. Birinin senin hakkında kötü konuşmuş olması senin o kişiye karşı bakışını değiştirir mi?

3. Sana borcu olan biri tekrar senden borç isterse verir misin?

4. Seni aldatan eski sevgiline bir şans daha verir misin?

5. Sık sık yalan söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Etrafındaki çoğu kişinin dedikodusunu yapar mısın?

7. Arkadaşlarını yönlendirir misin?

8. Peki kolay pes eder misin?

9. Daha önce hiç birinden intikam aldın mı?

10. Son olarak etrafında en az 10 yıllık bir arkadaşın var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen mükemmelsin!

www.reddit.com

Evet sen tabii ki mükemmel birisin. İnsanların etrafında olmaktan keyif aldığı, her daim pozitif enerji saçan, kendini seven ve sevdiren birisin. Kırıcı olmak sana göre değil, çünkü senin kalbinde herkese karşı bir sevgi, bir anlayış var. Empati yeteneğin adeta bir süper güç. İnsanları anlamakta üstüne yok. Onların duygularını, düşüncelerini, bakış açılarını o kadar iyi anlıyorsun ki, bu senin mükemmelliğinin bir parçası. Mükemmellik nedir diye sorsalar, senin adını verirler. Çünkü sen mükemmelliği, kusursuzluğu hayatının her alanına işlemiş durumdasın. Hayata bakışın, düşüncelerin, duyguların... Hepsi birer mükemmellik parçası.  Ama sen mükemmel olduğun için her şeyin hep güzel olmasını beklemiyorsun. Hayatında kötü şeyler de oluyor, ama sen onlarla da başa çıkıyorsun. Çünkü senin mükemmelliğin, hayatın tüm renklerini kucaklamaktan geçiyor. Senin mükemmelliğin, düşüncelerin ve bakış açınla birleşince, ortaya çıkan tablo adeta bir sanat eseri. Sen mükemmelsin, çünkü sen, sen olduğun için mükemmelsin.

Üzgünüz ama sen mükemmel biri değilsin!

Sen mükemmel değilsin, ama bu asla seni eksik kılan bir durum değil. Neden mi? Çünkü mükemmelliğin ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz. Hayatın bize sunduğu tecrübeler ve gözlemler, mükemmelliğin gerçek anlamını belirsizleştiriyor ve belki de bu yüzden ona ulaşmak bir hayli zorlaşıyor. Bir hayatı en kusursuz şekilde sürdürmek istiyorsun, belki de herkesin hayali bu. Ancak hayatın karmaşası, bu mükemmel tabloyu biraz bulanıklaştırıyor. İnsan ilişkileri, güven meseleleri... Bunlar sana mükemmel olma yolunda engel olabilir. Ancak unutma, mükemmellik sadece bir kavram ve belki de tamamen kişisel bir algı. Mükemmel olabilmek için insanlarla iç içe olman gerektiğini düşünüyorsun. Ancak aslında senin mükemmel olma gibi bir derdin yok. Kendini kusurlarınla seviyorsun ve insanların da seni bu haliyle kabul etmesini istiyorsun. Bu da senin mükemmel olma yolunda attığın en önemli adım olabilir. Kendine olan bu sevgi ve kabullenme, seni mükemmeliyetçilikten çok daha öteye taşıyabilir. Unutma, mükemmel olmak zorunda değilsin. Kendin olmak yeterli.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
191
105
33
21
15
13
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
moonlight

hiç kimse mükemmel değildir ( canım atam dışında, bana baştan aşağıya mükemmel görünmüştür hep ) AMA SEN KALKMIŞSIN MÜKEMMELSİN DİYORSUN .. deme öle :))) tot... Devamını Gör

Ekrem Yildirim

Kalkmasın zaten deilsin atan mükkemel öylemi mükkemel biri varsa oda peygamber efendimizdir dierleri fasa fiso

okuyombenya

Çok şükür bugün de egomuzu okşadık..

Yine editörün iq seviyesini belirlediğimiz bir test