Görüş Bildir
Haberler
10 Mart Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

astroirem
09.03.2024 - 19:03

Değişime karşı direncinizde desteklenmek için manipülasyona başvurabilirsiniz! Mars'ın desteği ile bunu başarabilirsiniz. Peki, 10 Mart Pazar günüde oğlak ve yükselen oğlak burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için oğlak ve yükselen oğlak burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 10 Mart Pazar günün nasıl geçecek?  

İşte, oğlak ve yükselen oğlak burcuna ait günlük burç yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugün Mars ile Uranüs karesinin etkisi altında kalabilirsin! Bu açı kalıbında kişiliğinin temelini oluşturan bazı özelliklerin her zamankinden daha fazla ön plana çıkabilir. Kontrolü elinde tutma isteği, disiplinli ve kararlı tutumunla haftanın son gününde öz güvenli bir duruş sergileyebilirsin. 

Ani değişikliklere karşı koyma yetenekleriyle bilinen ve değişim karşısında direncini manipülasyon yeteneğinle destekleme gücünü kullanmak isteyebilirsin. Zira yaşanan bir takım gelişmeler sonucunda uzun vadeli hedeflerinde değişilik yapman istenebilir. Tam da bu noktada bu değişimin yanlış olduğu konusunda özellikle de partnerini ikna etmen gerekebilir. Ne diyelim, kolay gelsin! 

Gelelim sosyal hayatına! Sosyal ilişkilerinde bu tavrın pek de hoş karşılanmayabilir. Arkadaş ve aile arasında ısrarcı tavırlar sergilemekten kaçınman gerekebilir. Aksi takdirde hafta sonunda biraz stresli anlar yaşayabilirsin. Hem günün tadını çıkarmaya odaklanmak ve sevdiklerinle eğlenmek varken bu ısrar neden? Bırak hayatın enerjisi ve dostlarının sevgisi seni de sarsın! Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın