Görüş Bildir
Haberler
10 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

10 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
11.03.2017 - 12:41

Mars Boğa burcunda ilerlerken maddi kazançlar motivasyon kaynağımız haline geliyor ve çabalarımızda inatçılık yapabiliriz. Ay ise bugünün sonunda Başak burcunda olacak.

Bakalım yıldızlar 10 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Mars Boğa burcunda ve hepimiz gibi seni de maddi konular hakkında düşündürüyor. Tepkilerin ve hareketlerin öyle kontrollü ki etkili girişimlerde bulunmanın tam zamanı Sevgili Koç! Ancak içine attığın öfkenin daha sonra şiddetli yansımalarını görmek istemiyorsan dikkatli olmalısın. Endişelenmene gerek yok, harcamalarına dikkat ettiğin sürece aklındaki o yatırımı yapabileceksin. Başlayıp bitiremediğin projelere nokta koymanın zamanı geldi.

Boğa

Mars senin burcunda ilerlerken sana da enerji vermeyi ihmal etmiyor. Gün biterken Başak burcuna geçen Ay sana harekete geçmek için cesaret verecek. Savaşçı bir ruh halinde olmadığını biliyoruz ancak her şeyi içine atarak kendinden saatli bomba yaratmadığından emin olmalısın. Sükunetin sayesinde birçok şey öğreneceğin dönemdesin.

İkizler

Maddi kazançlar ve harcamalar konusunda hareketli bir gün geçirebilirsin. Ay Başak burcuna geçerken seni de evcimen bir hale getiriyor. Evinde ailenle vakit geçirmek her zamankinden de keyifli ve huzur verici olabilir. Zihnini meşgul eden konuları derinlere gömmek yerine sakince halletmek sana daha iyi gelebilir Sevgili İkizler! Sonra o konular ister istemez büyüyecek çünkü.

Yengeç

Ay Başak burcuna geçerken senin iletişim evini aydınlatacak. Sosyal hayatının renklenerek sana keyif vereceği günler geçireceksin. Hem kendi iyiliğin hem de ilişkilerinin iyiliği için; sorun ettiğin şeyleri saklayıp içinde büyütmediğinden emin olmalısın Sevgili Yengeç! Aklını pek de meşgul etmeyen konular hakkında aldığın haberler bakış açını değiştirebilir.

Aslan

Ev ve aile ortamında seni de yakından ilgilendiren bir hareketlilik yaşanabilir. Ay ilerleyen saatlerde Başak burcuna geçerken senin finans evini aydınlatacak. Bazı ortaklıklar ve tamamlanacak işler söz konusu. Geçmişten taşıdığın can sıkıcı meselelerin yaşadığın anı mahvetmesine izin vermemelisin. Onları dibine kadar analiz edip rafa kaldırmanın zamanı sence de gelmedi mi Sevgili Aslan?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Ay yavaş yavaş senin burcuna geçerken kendini daha iyi anlamanı sağlayacak. Sonunda ne istediğine ve ne hissettiğine karar verebileceksin. Tertip düzen aşkını bir süre rafa kaldıracak gibisin Sevgili Başak! Neden mi? Çünkü maceraperest ruh halin yolda!

Terazi

Bugünlerde yalnız kalınca insanların arasına karışmak istiyorsun, dışarı çıkıp insanların arasına karıştıkça yalnızlığını özlüyorsun. Neyse ki hayatında oturup da sessizliği paylaşabileceğin insanlar var. Yaşadığın ikilemlerin işlerini aksatmasına izin verme Sevgili Terazi!

Akrep

İş hayatında yaşanabilecek sürtüşmeler konusunda dikkatli olmalısın. Böylece kendi hedeflerin doğrultusunda uyguladığın stratejiye ters düşmemiş olursun Sevgili Akrep! Arkadaşlıklarını ve ikili ilişkilerini bir üst seviyeye taşıyabileceğin bir dönemdesin. Çevrendekilerle yaptığın paylaşımlar sayesinde bakış açında gelişmeler olabilir.

Yay

Ay Başak burcuna geçerken sen de yaratıcılık ve enerjiyle doluyorsun. Ne mutlu sana Sevgili Yay! Uzun zamandır seni heyecanlandıran işler konusunda harekete geçme vakti geldi çattı. Yaşanabilecek ufak tefek sorunların gereksiz boyutlara ulaşacak kadar büyümemesine dikkat etmelisin. Kısaca; pire için yorgan yakma bize kalırsa.

Oğlak

Ay Başak burcuna doğru geçerken seni motive ederek yenilikler için sana cesaret veriyor. Kendini tam anlamıyla güvende hissetmeden yapmayacağını biliyoruz ancak ortaklık gerektiren adımlar atabilir ve başarıya yaklaşabilirsin. Bugünlerde çevrenle iletişim halinde olmak sana çok şey kazandıracak. Çevrenden kastımız yalnızca insanlar değil tabii; belki bitkiler, belki hayvanlar ya da belki rüyaların Sevgili Oğlak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Dokunsak ağlayacak gibisin Sevgili Kova! Bana ne oldu, diye düşünüyorsan seni hemen rahatlatalım. Ay Başak burcuna geçerken seni de böyle etkiliyor işte. Bunu aklında bulundurup kontrollü hareket edersen pişman olmazsın. Mars'ın Boğa burcundaki hali malum, inatçılığın seni ele geçirmesine izin vermemelisin.

Balık

Ay Başak burcuna doğru ilerlerken senin de ilişkiler evini aydınlatmaya başlıyor Sevgili Balık! Hem sana yepyeni fikirlerin yolunu açacak hem de aklındaki meseleleri açıklığa kavuşturacak verimli konuşmalar yolda. Bu arada farkındalığının artmasıyla, bazı konularda yaşadığın aydınlanmaya sen bile inanamayacaksın.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
8
5
2
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın