Görüş Bildir
Haberler
10-16 Nisan 2023 Haftasının Gökyüzü Enerjileri ve Burç Yorumları

etiket 10-16 Nisan 2023 Haftasının Gökyüzü Enerjileri ve Burç Yorumları

Dr.Astrolog Şenay Devi
09.04.2023 - 11:20 Son Güncelleme: 17.04.2023 - 22:23

Gökyüzünün bu hafta bizlere mesajı: 

Sevgini vermesini öğren. Çünkü gönlün anlasın ki hepsine yer varmış. Sevgisiz insandan dünya, unutma ki korkarmış.” Hz. Mevlana  

Bu hafta iki astrolojik önemli enerji hakim gökyüzünde her ikisi de salı günü meydana geliyor haftaya çok mutlu talihli bir hava getiriyor. Her şeyden önce Venüs, enerjilerimizi yükseltip özel yaşamlarımızı renklendirecek olan İkizler burcuna geçiyor! Burada, Venüs girişken, eğlenceli ve oldukça maceracı bir ruh halinde, bu yüzden flört için harika bir zaman ilişkilerimize heyecan katacak romantizmi coşkuyu yükseltecek monotonluktan çıkartacak bizleri. 

İkinci olarak, Salı günü Güneş, Jüpiter ile Koç burcunda birleştirerek, şansını denemek ve tutkularının peşinden gitmek isteyenler için büyük fırsatlar yaratır. Bu, çabanızın %100'ünü sizin için gerçekten dünyalara bedel olan bir şey olabilir bu yıla damgasını vurmak için kaçırılmayacak bir fırsat.

Cuma, aşk ya da para ya da her ikisi ile mücadele eden herkese destek ve yardım getiriyor gökyüzü! Venüs'ten Satürn'e bir kare bazen iç karartıcı gelebilir, ancak aynı zamanda bizi bu konuları ciddiye almaya ve sorumluluklarımızı yerine getirmeye teşvik eder ki bu, bazılarımızın tam da duymaya ihtiyacı olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Koç burcu

Koç burcu

Salı günü Venüs burç değiştirdiğinde, Evren sizi günlük yaşamınızdaki özel anlar için şükran duymaya davet ediyor. Bu, farkındalıkla çalışmak için harika bir zaman çünkü bu Venüs geçişi her zaman çevrenizdeki güzelliği ve harikayı ortaya çıkarıyor.

Yine Salı günü Güneş, Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşuyor.  Sizin için yılın öne çıkan bir anı, bu sırada her türlü tutku projesinde büyük ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu özellik aynı zamanda sizi en iyi Koç burcunuzda gösterir, bu nedenle liderlik, cesaret ve cesur, cesur eylem zamanı, Venüs Satürn ile kare açı yaptığında.

Cuma günü, sezgilerinizin veya psişik yeteneklerinizin size bir ilişkiyi nasıl iyileştireceğiniz konusunda içgörü sağladığını görebilirsiniz. Konuşmaya devam edin ama yürekten konuştuğunuzdan emin olun.

Boğa burcu

Boğa burcu

Yöneticiniz Venüs, Salı günü doğum haritanızın para bölgesine giriyor. Harcamayı seviyorsanız bu harika bir haber tasarruf etmeye veya bütçe ayırmaya çalışıyorsanız daha az harika! Venüs'ün lüks zevki vardır, bu nedenle kendinizi veya bir başkasını şımartmak isteyeceksiniz, ancak aşırı hoşgörü burada büyük bir risktir.

Ayrıca Salı günü, Güneş ve Jüpiter, doğum haritanızın ruhsal bölgesinde bir araya geliyor. Bu, siz ve sevgiliniz arasındaki karmik bağları keşfetmek veya ilerlemenize yardımcı olması için büyük bir fırsat biz olabilmek ilişkinizi şifalandırıp bambaşka bir noktaya taşıyabilmek için manevi hediyeleri kullanmak için harika bir zaman olacaktır. Cuma günü, Venüs Satürn'le kare açı yaptığı için dostluk ve parasal konuları karıştırmayın merhametiniz suistimal edilebilir.  Arkadaşların herhangi bir nedenle birbirlerine borçlu hissedebilecekleri durumlardan kaçının.

İkizler burcu

İkizler burcu

Venüs Salı günü İkizler'e geliyor ve hayatınızı aşk, eğlence ve bolca flörtle aydınlatıyor! Bu, Venüs'ün en sosyal ve çekici hali, yani herhangi bir nedenle herhangi biri üzerinde iyi bir izlenim bırakmanız gerekiyorsa, bu sizin şanslı haftanız! Bekarsanız, bu aynı zamanda potansiyel olarak özel biriyle tanışmak için yılın en iyi haftasıdır.

Ayrıca Salı günü, doğum haritanızın sosyal bölgesinde Güneş Jüpiter kavuşumu meydana gelir. Bu nedenle en az biri gelecek yıllarda sizin için önemli olabilecek yeni arkadaşlar akını bekleyebilirsiniz.

Ancak Cuma günü, İkizler burcundaki Venüs, Satürn'le kare açı yapacak. Yapmak istediklerinizle başkalarının sizden bekledikleri arasında gerilim yaratmak. Bu dengesizliği çözmeye çalışırken içgüdülerinizi dinleyin.

Yengeç burcu

Yengeç burcu

Venüs Salı günü burç değiştirerek haftanıza son derece romantik, şefkatli ve duygusal bir başlangıç sunuyor. Bu etki ayrıca hayal gücünüzü ve zaten güçlü olan sanatsal çizginizi güçlendirir, bu nedenle sanatçılar, şairler, müzisyenler ve diğer yaratıcı türler için harika bir zaman.

Yine Salı günü Güneş, tüm yıl boyunca sizin için en iyi kariyer fırsatı anlarından birinde, haritanızın tam tepesinde Jüpiter ile kavuşuyor. Bir etki yaratma ve yeteneklerinizin fark edilmesini sağlama şansı için gözlerinizi dört açın. Cuma günü, Venüs Satürn'le kare açı yaptığında , seyahat veya eğitimle ilgili bir hayal kırıklığı olabilir  ancak bu çok kısa vadeli bir aksilik olabilir, bu yüzden umudunuzu kaybetmeyin.

Aslan burcu

Aslan burcu

Salı günü, Venüs doğum haritanızın arkadaşlık bölgesine girerek her tür insanla cana yakın, sevecen ilişkiler getirir. Yeni arkadaşlar edinmek veya eski arkadaşlarla tekrar iletişim kurmak için harika bir zaman.

Aynı gün yöneticiniz Güneş, Jüpiter ile kavuşuyor ve sizi seyahat, eğitim veya her ikisi yoluyla kanatlarınızı açmaya k ediyor sizleri! Bu çok iyimser ve açık fikirli bir etkidir. Büyük resme bakın ve ayrıntılarda boğulmanıza izin vermeyin. 

Venüs Satürn ile kare açı yaptığında Cuma günü, hayatınızdaki önemli bir konuda sevdiğiniz insanın işiniz ile ilgili tavsiyesine uyun. Tavsiyeyi yutmak zor, hatta acı verici olabilir, ancak derinlerde bir yerde bu kişinin mantıklı konuştuğunu ve yürekten sizin çıkarlarınızı düşündüğünü biliyorsunuz. Özel yaşamınızda ise tutku heyecan romantizm dolu bir haftadasınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Başak burcu

Başak burcu

İyi bir izlenim bırakmaya hazır mısınız? Venüs, Salı günü haritanızın en tepesine yükselerek tüm doğru şekillerde parlamanıza yardımcı olur. Aşkta bu etki, sizden çok daha yaşlı veya hayatınızda otorite konumunda olan bir aşk ilişkisini de düşündürebilir. İlginç zamanlar!

Bu arada yine Salı günü Güneş, doğum haritanızın en karmaşık alanlarından birinde Jüpiter ile kavuşum yapıyor. Bu canlı, iyimser, her şeyi yapabilecek enerji, kıskançlık, yakınlık veya borç gibi zor konularda açık ve dürüst konuşmalar yapmak için mükemmeldir. Ancak, Venüs Satürn ile kare açı yaptığında Cuma günü, iş hayatınız ile aşk hayatınız arasında biraz gerginlik veya çatışma bekleyin. Bu geçiş, 'her şeye sahip olmanın' çok zor olduğunu kısa bir hatırlatmadır.

Terazi burcu

Terazi burcu

Salı günü yöneticiniz Venüs burç değiştiriyor ve doğum haritanızın seyahat bölgesine giriyor. Basit bir düzeyde, bu yabancı bir yerde veya sizinkinden çok farklı bir ülkeden veya kültürden bir kişiyle aşka yol açabilir. Bununla birlikte, daha derin bir seviyede, bu, zihninizi her türlü olasılığa açmanızı isteyen Venüs'tür.

Aynı gün Güneş, aşk hayatınız için büyük bir kozmik güven göstergesi olarak karşıt burcunuzdaki Jüpiter ile kavuşuyor. Birinin 'tek' olup olmadığını merak ediyorsanız, aradığınız 'evet' budur. Öte yandan, daha iyisini hak edip etmediğinizi merak ediyorsanız, bu aynı zamanda kendi değerinize inanmanız için bir işarettir. Cuma günü Venüs Satürn'le kare açı yaptığında, işler zor olsa bile aşk hayatınızda olumlu değişiklikler yapmak için ihtiyacınız olan dayanma gücünü elde edeceksiniz.

Akrep burcu

Akrep burcu

Salı günü, Venüs doğum haritanızın tutku bölgesine girerek yeni biriyle veya mevcut partnerinizle yoğun karşılaşmalara yol açar. Bu, çalkantılı bir enerjidir, bazen yasadışıdır, bazen kaderin olduğunu hisseder, ama her zaman akılda kalıcı ve önemlidir. Aynı gün, Güneş ve Jüpiter, daha iyi organize olmanıza yardımcı olmak için günlük çalışma alanınızda güçlerini birleştirir. Bu parlak, parıldayan enerjiyi kullanarak hayatınızdaki en önemli şeylere ve insanlara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Ancak Cuma günü Venüs Satürn'le kare açı yaptığında, aşk hayatınızdaki sıkıntı ya da mutsuzluk pervasızca kararlara ve risk almaya yol açabilir. Ateşle oynamamayı göze almadığın sürece.

Yay burcu

Yay burcu

Aşk için güzel bir hafta olacak gibi görünüyor. Salı günü Venüs, geleneksel olarak romantizm için mükemmel bir alâmet getiriyor sizlere. Halihazırda bir ilişkiniz varsa, bu etki bağlılığınızı derinleştirebilir. Bu arada, yine Salı günü, Güneş Jüpiter'le bir iyimserlik, şans ve mutluluk aleviyle kavuşuyor - haritanızın zevk bölgesinde. Bekarsanız ve aşkı arıyorsanız, bu her şeyi değiştiren şaşırtıcı bir karşılaşma anlamına gelebilir. Halihazırda kararlıysanız, peşinden gitmek istemeseniz bile gününüzü aydınlatacak böyle bir karşılaşmanın habercisi olabilir. Ancak, Venüs Satürn ile kare açı yaptığında Cuma günü, kanınız ve partneriniz arasında çatışma veya pasif-agresif sorunlar olabilir. Ne kadar zor olursa olsun taraf tutmaktan kaçının.

Oğlak burcu

Oğlak burcu

Salı günü Venüs burç değiştirdiğinde meslektaşlarla ilişkilerin düzelmesi muhtemeldir. Bu Venüs geçişi sırasında, geçmişte zor olan insanlarla geçinmenin daha kolay olduğunu göreceksiniz ve işte artan bir uyum ve işbirliği duygusu var. Ayrıca Salı günü Güneş, haritanızın hemen altında Jüpiter ile kavuşuyor. Bu, aile yaşamınız için güneşli, iyimser, canlı bir etkidir ve evle ilgili tüm konulara yeşil ışık yakar. Planlarınızda ilerleyin ve her şeyin iyi olacağını bilin. Cuma günü, Venüs Satürn'le kare açı yaptığında, ayrıntılara boğulmamaya dikkat edin. Belirli bir konuda saplanıp kalmış olabilirsiniz.  Biraz mesafe kat etmeye ve daha geniş bir bakış açısı edinmeye çalışın.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kova burcu

Kova burcu

Salı günü Venüs, doğum haritanızın mutlu, neşeli sosyal ilişkiler dönemini başlatan neşe bölgesine giriyor. Bu aynı zamanda çok çapkın bir etki, bu yüzden bekarsanız ve aşkı arıyorsanız, ilginç bir hafta olabilir! Ayrıca Salı günü, Güneş Jüpiter ile kavuşuyor ve size günlük aktivitelerinizde bol şans ve iyi şans getiriyor. Bir piyango bileti alın, birkaç risk alın ve genellikle hayata evet deyin. Ne olduğunu görün. Ancak, Cuma günü Venüs Satürn'le kare açı yaptığında, parayla riske girmekten kaçının. Pervasız olmak yerine finans konusunda ayakları yere basan, temkinli kararlar almaya çalışın.

Balık burcu

Balık burcu

Salı günü, Venüs haritanızın en altına hareket ederek hayatınızın köklerine -ailenize, sevdiklerinize ve evinize- sevgi, sıcaklık ve nezaket yayar. Bu aynı zamanda nostaljiyi teşvik eden bir Venüs geçişidir; kaybettiğiniz bir aşkla yeniden bağlantı kurma dürtüsü hissederseniz şaşırmayın. Aynı gün Güneş, doğum haritanızın para bölgesinde bir iyimserlik parıltısında Jüpiter'le kavuşuyor. Bu, sizin için yılın en şanslı günlerinden biri, bu nedenle işle, kariyerinizle, gelir akışlarınızla veya iddialı yeni fikirlerle ilgili her konuda ilerleyin. Cuma günü, Venüs Satürn'le kare açı yaptığında, sizi engellemiş olabilecek aile üyeleriyle, özellikle de seçimlerinizi onaylamayan ebeveynler veya yaşlı akrabalarla zorlu konuşmalar yapmak için iyi bir zaman.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Instagram 

YouTube

'Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın