Görüş Bildir
Haberler
1 Milyon Türk Lirası Bütçeyle Alınabilecek En İyi 2. El Otomobiller

1 Milyon Türk Lirası Bütçeyle Alınabilecek En İyi 2. El Otomobiller

Begüm
06.07.2023 - 18:02

Otomobil almak isteyen ama bütçe olarak da 1 Milyon Türk Lirası'nı geçmek istemeyenleri bu içeriğimize alalım! Artık hayatımızın olmazsa olmazı haline gelen otomobiller pek çok farklı modelde karşımıza çıkıyor. Siz de belirlediğiniz bütçeye uygun, güzel ve mutlu olabileceğiniz bir araç arıyorsanız gelin hep birlikte 1 Milyon Türk Lirası'na alabileceğiniz en iyi otomobil modellerine bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Volkswagen - Jetta

1. Volkswagen - Jetta

Kalabalık bir aileyseniz sizin için ideal otomobillerden biri Wolksagen'in Jetta'sı olabilir. Fiyat performans ve Alman kalitesi bir araba olması ile öne çıkan Jetta'nın 2009 ile 2012 arasındaki modellerini bu fiyat aralığında bulabilirsiniz.

2. Volkswagen - Polo

2. Volkswagen - Polo

B segmenti arabalar içinde en çok tercih edilenlerden biri olan Polo modeli şehir içi kullanımının da vazgeçilmezlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. 1 milyon Türk Lirası bütçe ile 7-8 yıldan genç bir Polo ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

3. Renault - Clio

3. Renault - Clio

B segmentinde fiyat performans arabası olarak karşımıza çıkan Clio şehir içinde kullanıma oldukça uygun otomobillerden biri. Diğer B segmenti arabalara göre de gelişmiş iç dizaynı ile farklılaşan Clio değerini her zaman koruyanlardan.

4. Toyota - Corolla

4. Toyota - Corolla

En az arıza çıkarması ile ünlü bir marka olan Toyota'nın Corolla modeli aileler için ideal. 1 milyon Türk Lirası ile temiz kullanılmış, az kilometre yapılmış 10 yıldan genç bir model bulabilmek mümkün.

5. Volkswagen - Golf

5. Volkswagen - Golf

Hatchback bir araba arıyorsanız Golf modeli sizin için ideal olabilir. Alman kalitesi ve yılların eskitemediği Golf sizi günlük hayatınızda çok rahat ettirebilir. 1 milyon Türk Lirası bütçeye 10 yıldan genç bir model bulabilmek mümkün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Honda - Civic

6. Honda - Civic

Tarzı ve performansı ile öne çıkan Civic sürüş karakteristiği ile de bu bütçede öne çıkan modeller arasında. Uzun yıllardır kullanıcıların beğenisini toplayan ve en çok tercih edilenler arasında olan Civic uzun süre rahatlıkla kullanabileceğiniz otomobillerden biri.

7. Renault - Megane

7. Renault - Megane

Hem az yaksın hem de biraz geniş ve büyük olsun diyorsanız bu bütçeye en uygun otomobillerden biri de Megane olarak karşımıza çıkıyor. Fransız markası olan Renault mekaniği ile öne çıkıyor. Hem fiyat performans olarak iyi hem de ekonomik olarak sizi mutlu edecek bir otomobil arıyorsanız Megane modellerine de bakabilirsiniz.

8. Fiat - Egea

8. Fiat - Egea

Konfordan ziyade otomobilin daha yeni olmasını istiyorsanız Fiat'ın Egea modeline de bakabilirsiniz. Bakım maliyetinin diğer otomobillere göre avantajlı olması da uzun vadede sizi mutlu edebilir.

9. Seat - Leon

9. Seat - Leon

Sportif görünümü ve kullanım rahatlığı ile öne çıkan Leon da bu bütçe ile değerlendirebileceğiniz modeller arasında. Motor ve benzeri alt yapılarında Wolkswagen'in ürünlerinin kullanılması da bu modele ekstra bir güven veriyor.

10. Nissan - Qashqai

10. Nissan - Qashqai

SUV bakıyorsanız Nissan Qashqai sizin isteklerinizi karşılayabilecek modeller arasında yer alıyor. Son model olmasa da olur diyorsanız bu modeli de değerlendirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
28
14
5
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
doğan ezer

1 milyon tlye gurcistandan en kral arabayı alır Türkiye de kullanırım 2 yılda bir giriş çıkış yaparım kafa rahat bu paralara bu model arabaları almak essekli... Devamını Gör

Mehmet Hakan

Yalnız öyle alıp gelip 2 yıl kullanayım olmuyor dostum. 185 gün orada ikamet etmen gerek. 2 yılı tamamladıktan sonra yine 185 gün orada ikamet etmen gerek. S... Devamını Gör

Hakan er

1 milyoncu olduk ya daha neler göreceğiz bakalım!