Görüş Bildir
Haberler
1 Ay Önce Boşanmışlardı: Adana’dan Çankırı’ya Gelerek Çilingirle Girdiği Evde Eski Eşini Öldürdü

1 Ay Önce Boşanmışlardı: Adana’dan Çankırı’ya Gelerek Çilingirle Girdiği Evde Eski Eşini Öldürdü

Batuhan
28.10.2020 - 10:21

Çankırı'da 40 yaşındaki Gülay Açıkgöz, çilingirle eve giren eski eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olay yerinden ayrılan zanlı, Adana'da polise teslim oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adana’dan Çankırı’ya gelen Mesut A. isimli şahıs, 1 ay önce boşandığı eşi Gülay Açıkgöz’ün (40) evine çilingir yardımıyla girdi. Burada eski eşini beklemeye başlayan Mesut A., eve gelen Açıkgöz ile tartışmaya başladı.

Katil şahıs emniyete teslim oldu

Katil şahıs emniyete teslim oldu

Cani adam, Açıkgöz’ü yanında getirdiği silahla vurarak evden ayrıldı. Olayın ardından tekrar Adana’ya giden zanlı, emniyet birimlerine teslim olarak olayı anlattı.

Durum üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede 3 çocuk annesi Açıkgöz’ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
uçan oğlak

Allah senin belanı versin it dölü. Ne istiyorsunuz kadınlardan? Silah taşımak birini öldürmek bu kadar mı kolay? Aklım almıyor ya neyin rahatlığı bu? 3-4 gü... Devamını Gör

assistant

çilingir olayı sıkıntı ya.. ben de anahtarımı evde unutmuştum,çağırdım çilingiri açtı,hiçbişey sormadı polis gelmedi.. yada nasıl oluyor prosedür bilmiyorum ... Devamını Gör

CEMRE YAZICI

yeter artık ya ! kansızlar. nefret yağsın üzerinize. yeter.