Görüş Bildir
Haberler
Aralık Ayında Burçları Neler Bekliyor? 1 Aralık Günlük Burç Yorumları...

Aralık Ayında Burçları Neler Bekliyor? 1 Aralık Günlük Burç Yorumları...

1 Aralık Çarşamba günün ilk yarısında Ay Terazi burcunda ilerlerken, sabah 07:19’daki boşlukta ilerlemeye başlıyor. Ay 14:55'te Akrep burcuna geçecek. Bugün kararsız ve zorlu bir enerji akışı mevcut. Öte yandan Venüs Retro'sunda Oğlak burcunun etkileri başladı. Venüs evlilik, ilişki, para ve mutlu olduğumuz her şeydir. Peki Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun günlük burç yorumları nasıl? İşte Astrolog Merve Rençber’in burç yorumları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Neptün’ün gerilemesini tamamladığı ve direkt harekete dönmek üzere durağan olduğu bugünde ideallerimizde, hayalimizde olan şeyleri gerçekleştirme için harekete geçebiliriz. Venüs Oğlak etkisinde dünya, volkanik patlamalar, toprak kaymaları, deprem, kum fırtınalarına oldukça açık bir süreçten geçebilir. İkizler burçları bugün ruh halinde dalgalanmalar yaşarken, Akrep burcu ise uyku hali ve uykusuzluk yaşayabilir. Peki diğer burçları neler bekliyor bugün?

Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları

Koç: Bugün saat 14.55'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Günün bu saatine kadar ilişkilerinizle ilgili konularda dağınıklıklar olabilir. Hayatınızdaki ve çevrenizdeki insanlardan dengesiz, hassas tavırlar görebilirsiniz. Gün batımıyla geçmişe dair konular ortaya çıkıyor.

Boğa: Bugün saat 14.55'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Günün bu saatine kadar görev ve sorumluluklarınızla ilgilenirken, yarım kalan işlerinizi tamamlamak için oldukça uygun bir vakit olacak. Yeni kararlardan ziyade uzayan konuları bitirmek için uygun bir gündesiniz.

İkizler: Bugün saat 14.55'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Günün bu saatine kadar ruh haliniz daha değişken olabilir. İlişkileriniz veya kişisel isteklerinizle ilgili bir kararsızlık içinde hissedebilirsiniz. Gün batımıyla netleşmeler ortaya çıkıyor.

Yengeç: Bugün saat 14.55'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Günün bu saatine kadar dinlenme isteği, eviniz ve ailenizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Yemeklerde dengesizlikler ve aşırılıklara dikkat edin. Gün batımına doğru aşk ilişkileri ön planda olacak.

Aslan: Bugün saat 14.55'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Günün bu saatine kadar planlarınız hızlıca değişebilir, güne dair planlarınızda karar değiştirebilirsiniz. Ertelenmiş ve uzamış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Gün batımıyla ev ve aile konuları öne çıkıyor.

Başak: Bugün saat 14.55'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Günün bu saatine kadar ruhen ve bedenen daha iyi hissetme, maddi manevi daha güçlü hissetme isteği, hak ve adalete dair konular ön planda olabilir. Gün batımıyla akılcı ve mantıksal davranacaksınız.

Terazi: Bugün saat 14.55'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Günün bu saatine kadar enerjiniz daha değişken olacaktır. Bedensel yorgunluklar ve sağlıkla ilgili kısa süreli hassasiyetleriniz olabilir. Gün batımıyla ısrarcı, takıntılı tarafınız öne çıkabilir.

Akrep: Bugün saat 14.55'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Günün bu saatine kadar uyku hali, uykusuzluklar ve rüyaların etkisinde kalma gibi ruh halleri içerisinde olabilirsiniz. Gün batımıyla birlikte Ay sizin burcunuza geçiyor ve kendi ihtiyaçlarınıza odaklanıyorsunuz.

Yay: Bugün saat 14.55'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Günün bu saatine kadar iletişim aksaklıklarına dikkat edin. Yeni girişimlerde bulunmak yerine geçmişi olan konuları bitirmek ve tamamlamakla ilgilenin. Gün batımıyla hedef odaklı ilerleyebilirsiniz.

Oğlak: Bugün saat 14.55'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Günün bu saatine kadar kararsızlık, ikilem içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Kafa karışıklıkları, önünü görmekte zorlanma gibi ruh halleri ön planda olabilir. Yarım kalan işlerinizi tamamlayın. Sonrasında Ay burç değiştiriyor ve dağınık enerjiler toparlanıyor.

Kova: Bugün saat 14.55'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Günün bu saatine kadar etrafınızdaki insanların düşüncelerine, tavırlarına karşı daha hassas olabilirsiniz. Onaylanma ihtiyacınız artabilir. Sonrasında Ay burç değiştirecek. Abartılara dikkat.

Balık: Bugün saat 14.55'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Günün bu saatine kadar önemli konuşmalar yapmaktan, önemli işler başlatmaktan kaçının ve imza atmamaya çalışın. Sonrasında Ay burç değiştirecek ve sezgilerinizle hareket edeceksiniz.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
11
5
5
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın