Görüş Bildir
Haberler
1 Ağustos 2023 Süper Dolunay Maceracı Ruhları Harekete Geçirecek!

etiket 1 Ağustos 2023 Süper Dolunay Maceracı Ruhları Harekete Geçirecek!

Alışkanlıklarımızı dönüştüreceğiz bu dolunay sırasında! 

Ağustos ayının dolunayı, bu ayki 2  (evet, 2 ) dolunaydan biri olması anlamında benzersiz olmayabilir. Ancak 1 Ağustos'taki dolunay, geldiği kadar nadirdir. Yeni başlayanlar için, bu mavi ay eksantrik Kova'da oluyor. Özgürlüğünüze adım atmaya ve yol boyunca birkaç kuralı çiğnemeye tamamen hazırlanın. Bu asi enerjiyi kucaklamak istiyorsanız, ayı başlatan ayın burcunuzu nasıl etkilediğini bilmek isteyeceksiniz.

Bu ay bir değil iki süper ay olacağından, yıldız gözlemcileri ve astroloji meraklılarının hepsi Ağustos 2023'ü takipte önemli bir kozmik değişimi başlatan ilk Ağustos dolunayı ve onun 12 zodyak üzerindeki etkileri hakkında her şeyi öğrenin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm dolunaylar gibi, bu ay fenomeni de eğer onlara açıksanız, hayatınızda farklı beklentiler ve değişiklikler getirebilir.

Bize doğanın cömertliğini hatırlatan bu dönemde şükran, gelişmenin anahtarıdır. Mersin Balığı dolunayının konumunu ve önemini anlamak, onun arkasındaki manevi anlamı çözmenize yardımcı olabilir.

Adı Büyük Göller'de yaşayan Yerli Amerikalılar tarafından verilen Farmer's Almanac, bu ay olayının lakabının, tatlı su balığı türü olan Mersin Balığını avlamak için en iyi zamanın Ağustos olması gerçeğinden kaynaklandığını açıklıyor. 

Hasat mevsimiyle aynı zamana denk gelen süper ay, çeşitli kültürlerde doğanın bolluğunun bir göstergesidir. Bu nedenle, Mersin Balığı Ayı, Pagan festivali Lammas ile aynı tarihte yükselir. Kanada Cree kültüründe, Uçan Ay olarak bilinir, çünkü kuşların yavruları kanatlarını açmayı ve ilk kez bu sıralarda uçmak için bebek adımlarını atmayı öğrenirler.

Ağustos dolunayı için kullanılan diğer isimler Anglo-Sakson kültüründe Mısır Ayı, Kara Kiraz Ayı, Yükselen Ay ve ayrıca Tahıl Ayı'dır. 

Astronomik olarak, 1 Ağustos ayı, Dünya'nın güneş etrafındaki yörüngesini hesaplamak için kullanılır; Haziran gündönümü ile Eylül ekinoksu arasındaki orta noktayı işaret eder.

Koç burcu

Koç burcu

Bekar Koçlar, sevin, çünkü bu dönemde bir arkadaşınız aracılığıyla ruh eşinizle tanışmanız muhtemeldir. Sosyal olarak konuşursak, bu, koç tarafından gösterilen bu ateşli işaret için bir gala zamanıdır. Birçok yeni bağlantı kurdukça ve eski arkadaşlarla barıştıkça kalbiniz açılacak. Genel olarak, bu dönem çok fazla pozitiflik ve neşe getiriyor sizlere. 

Boğa burcu 

Göksel boğa tarafından sembolize edilen bu dünya burcu, profesyonel yaşamlarında kıskanılacak bazı adımlar atmaya hazırlanıyor. Bu dönem, kaderi lüks olan bu işaret için tamamen başarı ve ihtişamla ilgilidir. Kariyerlerinde büyümek için bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmeli ve yıldızların hepsi kendi lehlerine olduğu için önlerine çıkan yeni promosyonları veya bu tür fırsatları kabul etmelidirler.

İkizler burcu 

İkizler tarafından gösterilen bu hava burcu, seyahatle ilgili ya da kariyerleriyle ilgili ya da her ikisiyle ilgili unutulmaz bir maceraya atılmaya hazırlanıyor. Merakları artacak ve yeni şeyler denemek ve ufuklarını genişletmek için yüksek motivasyona sahip olacaklar.

Yengeç burcu 

Yengeç tarafından sembolize edilen bu duygusal su burcunun, Mersin Dolunayı sırasında iki faktörle ilgilenmesi gerekir: en yakın kişisel ilişkileri ve mali durumları. Hayatlarının bu iki önemli yönünde de gelen bir değişim var. İlişkilerinin geleceğiyle ilgili ciddi sorularla karşı karşıya kalırken, aynı zamanda yatırımlarına da odaklanmaları gerekecek. Bu dönem, bu kardinal burç için kesinlikle zorlu bir dönemdir.

Aslan burcu

Aslan burcu

Bekar ve kendini sevgiye adamış Aslanlar, ilişkileri üzerinde durulacağı için mutlu bir zaman geçirecekler evlilik kararı almanız mümkün.  Aslan tarafından gösterilen bu ateş burcu, ruh eşiyle buluşmaya hazırlanıyor. Randevuya gidenler, mutlu ve uzun vadeli bir ilişki kurma potansiyeline sahipken, zaten bir ilişki içinde olanlar partnerleriyle sevgi dolu zevkli zamanlar görecekler.

Başak burcu

Bakire tarafından gösterilen bu dünya burcuna sağlıklarını daha ciddiye almaları tavsiye edilir: hem zihinsel hem de fiziksel. Bu dolunay sırasında, kişisel ve profesyonel düzeyde uğraşacakları çok şey olacak ve sakin kalmaları ve bu enerjiyi sabırla aşmaları gerekiyor.

Terazi burcu 

Tartı ile gösterilen bu zeki ve girişken hava burcu, bu dönemde gerçekten unsuruna girecek. Sosyal ve çekici benlikleri olacaklar ve bekarlar kendilerini ortaya koymak ve yeni ve ilginç bağlantılar kurmak isteyeceklerdir. Bu dönem doğurganlık için de elverişli olduğu için ailesini genişletmeye çalışanlara bir müjde verilecek.

Akrep burcu

Akrep tarafından sembolize edilen bu yoğun su burcu, dikkatlerini eve çevirecek. Evlerini yeniden dekore etmek ve ailelerine odaklanmak birincil amaçları olacaktır. Ev içi düzeyde genellikle yanlış anlaşılan bu işaret için çok fazla sevgi, barış ve aidiyet duygusu olacaktır. Genel olarak, bu dolunay, bu sabit burç için oldukça tatmin edici olacak.

Yay burcu

Yay burcu

Okçu tarafından gösterilen ateş burçlarının sonuncusu, bu Ağustos ayında yılın en verimli dönemine girecek! İş cephesinde yaratıcı, enerjik ve ilham verici olacaklar. Kişisel düzeyde, boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek için fikirlerle dolu olacaklar ve en çok sevdikleri şeyi yapacaklar seyahat! Ağustos dolunayı, bu değişken burç için çok gerçekleşen ve ilginç bir zamanı işaret ediyor.

Oğlak burcu 

Parasal olarak, bu, zodyak çarkının bu son dünya işareti için en iyi zamandır. Mistik deniz keçisi tarafından sembolize edilen bu işaret, çok çalışacak ve çabalarının meyvelerini de alacak! Zam veya terfi almaları veya nakit ödül almaları ve hatta bir piyango kazanmaları muhtemeldir!

Kova burcu 

1 Ağustos dolunayı Kova burcunun evinde ve bu nedenle, bu son hava burcunun tezahür etme zamanı. Su taşıyıcısı tarafından belirtilen bu işaret, bu dönemde kişisel ve kariyerle ilgili tüm hayallerini gerçekleştirmek için inanç ve iyi şanslar alacak.

Balık burcu 

Zıt yönlerde yüzen iki balığın işaret ettiği bu rüya gibi su burcunun bir mola vermesi gerekiyor. Bu çılgınlığın etkilerinden biri, kendilerini biraz tükenmiş hissedebilecekleri akıl sağlıkları üzerinde olacaktır. Bu, yeniden başlatma düğmesine bastıklarını ve enerjilerini ve sosyal bant genişliğini geri kazanana kadar biraz rahatladıklarını gösterir.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın