Görüş Bildir
Haberler
1 - 7 Temmuz 2024 Haftalık Burç Yorumları

etiket 1 - 7 Temmuz 2024 Haftalık Burç Yorumları

Şefkat ol. Koşulsuzca, yönetmeden, yönlendirmeden. O zaman bu ıstıraplı dünyada bir şifa gücü olabilirsin.

- Osho

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Koç

Koç

Gökyüzü bu hafta tamamen yeni yollar açmak ve kısıtlamalardan kurtulmakla ilgili enerjileri taşıyor yaşamlarınıza. Temmuz'da, oldukça yaratıcı hissedeceksiniz ve bu enerji sizi iş hayatınızda yenilikçi çözümlere doğru itiyor. Etkili değişiklikler yapmak için bu enerjiyi kullanın

Haftanın ortasına doğru, burcunuzdaki Mars'ın etkisi çabalarınıza artan enerji ve coşku getiriyor. Kişisel projelerinizde önemli ilerlemeler sağlayabilirsiniz. Venüs ortaklık sektörünüzden geçerken romantizm beklenmedik bir hal alabilir; yeni olasılıklara açık olun.

Bu hafta finansal olarak, beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir, bu nedenle bütçeleme çok önemlidir. Genel olarak, bu hafta dinamik dönüşümler vaat ediyor. Zorluklara bakış açınızı dönüştürecek, atılımlara yol açacak ve yeni fırsatlara kapılar açacaktır. Yolculuğu iyimserlik ve dayanıklılıkla kucaklayın. Akışta ve kabulde kalın.

Boğa

Gökyüzü bu hafta sizi dengeyi sağlamaya ve iç huzuru aramaya davet ediyor. 1 Temmuz'dan başlayarak hem zihninizi hem de fiziksel alanlarınızı düzenlemeye odaklanın. Bu ruhsal bedensel temizlik yeni fırsatlara giden yolu açacak sizlere. Venüs ilişkilerinize destek veriyor sevdiklerinizle uyumu ve anlayışı artırır. Bekarsanız anlamlı bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Mesleki olarak, önceki projeleri yeniden gözden geçirme zamanı; çözülmemiş sorunların dikkatinize ihtiyacı var. Pratik yaklaşımınız ve sabrınız müreffeh sonuçlar verecektir. Hafta boyunca, sizi akıllıca kararlara yönlendirirken sezgilerinize dikkat edin. Önümüzdeki haftalar çok daha güçlü enerjileri beraberinde getireceği için bu haftayı tohumlama olarak düşünün. Akışta ve kabulde kalın.

İkizler

Gökyüzü bu hafta yönetici gezegeniniz Merkür'ün doğum haritanızda üçüncü evde bulunmasıyla güçlü bir enerji hissedeceksiniz. Yolunuza çıkan etkileşim ve iletişim kurma fırsatlarını kucaklayın. Bu hafta, kişisel ilişkilerdeki iletişim kopukluklarını onarmak için mükemmel bir zaman sizler için.  Haftanın ortasında, 4 Temmuz civarında, beklenmedik bir finansal fırsat ortaya çıkabilir. Dikkatli olun ve herhangi bir yatırım yapmadan önce tüm seçenekleri değerlendirin.

Hafta sonuna kadar, doğum haritalarınızda yaratıcılık evinizdeki Mars'ın etkisi yeni fikirlerinizi uygulanabilir kılacak. Bu enerjiyi üretken uğraşlara yönlendirip kendinizi geliştirin. Aşk hayatınızda ise karamsar olmanın zamanı değil. Bu dönem, iletişimde uyumu bulmak için çaba gösterin.  Akışta ve kabulde kalın.

Yengeç

Gökyüzü bu hafta sizleri iç dünyanıza ve duygusal sağlığınıza odaklanmaya teşvik ediyor. Burcunuzdaki güneş güveninizi ve canlılığınızı artırır, bu da onu kişisel yansıma ve kişisel gelişim için ideal bir zaman haline getiriyor. Mali açıdan, doğum haritalarınızda ikinci evinizdeki Venüs, akıllıca harcamaları ve potansiyel kazanımları destekler. Ancak dürtüsel satın almalara karşı kontrollü davranın.

Hafta ortası, uzun süredir unutulmuş projelerin uygulanması için ideal olan yaratıcı bir yükseliş yakalamanız mümkün. Hafta sonu sevdikleriniz ile zaman geçirin, bağları güçlendirin ve güzel anılar oluşturun. Sizi geçmiş yaraları iyileştirmeye yönlendiren duygusal atılımlar ve artan sezgiler mümkündür. İçgüdülerinize güvenin ve etrafınızdaki besleyici enerjileri kucaklayın. Akışta ve kabulde kalın.

Aslan

Aslan

Gökyüzü bu hafta Yengeç burcundaki Güneş on ikinci evinizi aydınlatırken, perde arkası çalışmalara ve hazırlıklara  yönelmenizin önemini vurguluyor bu dönem ruhsal ve duygusal enerjiniz şifalanıyor. Hafta ortasından itibaren Merkür'ün burcunuza geçişi iletişim becerilerinizi harekete geçirerek, kendinizi doğru şekilde ifade etmenizi kolaylaştıracak.

Başak burcundaki Mars sağlığı vurgulayarak sizi daha iyi alışkanlıklar edinmenizin zamanının geldiğini vurgulamakta. Bu haftanın enerjileri kişisel gelişim ve dışsal başarılara odaklanarak sizi dengeye ve başarıya yönlendiriyor. Aşk hayatınızda ise eş ya da sevgilinize ilginizi göstermelisiniz.  Akışta ve kabulde kalın.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Başak

Gökyüzü bu hafta iş hayatınızda, yeni fırsatlar ortaya çıkabilir; bu güçlü enerjiyi değerlendirmeye hazır olun. Disiplinli yapınız ve ayrıntılara gösterdiğiniz özen, güçlü yönleriniz olacak. Finansal olarak, yatırımlarınızı gözden geçirmek ve gelirinizi artırmanın yollarını düşünmek için bu zamanı kullanın.

Bu haftanın gezegen enerjileri döromantik ilişkilerde de netlik getirebilir, dikkat veya yenilenmeye ihtiyaç duyan alanları vurgulayabilir. Elinizden gelen gayreti ilişkiniz için ortaya koyun. Hem fiziksel hem de ruhsal sağlığınızı korumak için kendinize zaman ayırın. Genel olarak, bu hafta fırsatları ve zorlukları aşmak için analitik becerilerinizi kullanmanız gerekli. Akışta ve kabulde kalın.

Terazi

Gökyüzü bu hafta kişisel ve profesyonel ilişkilerinizi destekliyor. Venüs'ün desteği ile çekicilik ve diplomasi, müzakerelerde ve iş birliklerinde başarı yakalamanız mümkün. Mali açıdan potansiyel kazançlar veya yatırımlarla ilgili haberler alabilirsiniz.

Hafta ortasından itibaren ailevi sorunları iyileştirmek için aile üyeleriyle iletişime önem verin. Sağlık açısından dengeli beslenmeye ve düzenli egzersize odaklanmanın tam zamanı. Bu hafta iş ve kişisel yaşamı dengelemek, sizi içsel uyumunuz ve dışsal başarınızla uyumlu hale getirecek özel yaşamınızda ise ani kararlar almamaya dikkat edin. Akışta ve kabulde kalın.

Akrep

Gökyüzü bu hafta iş hayatınızda önemli ilerlemelere yol açacaktır. Finansal olarak uzun vadeli yatırımları gözden geçirmeyi ve büyüme için yeni fırsatları keşfetmek için bu haftanın enerjilerini iyi değerlendirin. Aşk hayatınızda ise Duygusal netlik, dürüst konuşmalar yoluyla, ilişkilerde devam eden sorunları çözmenizi sağlayacak. Sağlığınız bütünsel bir yaklaşımdan faydalanır; dengeli beslenme, düzenli egzersiz ve farkındalık uygulamaları sağlığınızı şifalandıracaktır.

Hafta sonu boyunca yapılacak sosyal etkinlikler, arkadaşlarınız ve sevdikleriniz ile sevgi dolu bağlar   kurma şansı veriyor sizlere. Bu dinamik hafta, sizi mesleki gelişim, kişisel gelişim ve duygusal iyileşme fırsatlarından yararlanmak seçimlerinizde. Akışta ve kabulde kalın.

Yay

Yay

Gökyüzü bu hafta iş hayatınızda, iş birlikçi girişimler özellikle fikir alışverişinde başarı sağlamanız için destekliyor sizleri. Hafta ortası, mali konulara odaklanın; kısa süreli kazanımlardan ziyade resmin bütününe odaklanan bir yaklaşım uzun vadeli istikrarı ve kazanımları faydalı kılar sizin için.

Özel yaşamınızda sabrınızı geliştirin; iletişim beklediğiniz gibi olmasa da ortaya koyacağınız sabırlı yaklaşımlar daha derin bağların oluşturacaktır buna güvenin.  Kişisel gelişiminizi düşünün; gelecekteki başarılar için tohum ekmenin zamanı geldi.  Sabırlı olmayı benimseyin; Başarıya giden yolunuz da gökyüzü sizi destekliyor.  Akışta ve kabulde kalın.

Oğlak

Gökyüzü bu hafta, sizi iç gözlemin yaşam seçimlerine rehberlik ettiği yeni bir döngüye hazırlıyor. Hafta boyunca sizler için stres yönetimi çok önemlidir. Finansal kararlar ekstra dikkatli davranın. Uzun vadeli güvenlik kazanımlarını hedefleyerek dürtüsel harcamalardan kaçının. Kişisel ilişkiler açık ve empatik iletişimle yapılanabilir bu hafta. İnatlaşmadan bağlarınızı güçlendirmek için ortak değerleri ve hedefleri belirlemeye çalışın. 

Hafta sonuna gelindiğinde ailevi sorumluluklar ön plana çıkıyor; Paylaşılan geçmişe olan saygınızı ve bağlılığınızı eş ya da sevgilinizden de görmek istediğinizi ifade edin. Sağlık açısından dinlenmeye ve bilinçli beslenmeye öncelik verin. Akışta ve kabulde kalın.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kova

Gökyüzü bu hafta iş hayatınızda dikkat çekebilecek yaratıcı projelere yönelmeniz için destekliyor sizleri. İş birliği olumludur ancak fikirlerinizin ön plana çıkmasını sağlamak için kararlı olun.

Hafta ortası iş taahhütlerinizin yeniden değerlendirilmesini gerektirebilir. Finansal konularda beklenmedik kaynaklardan gelir elde edebilirsiniz bu da sizi yatırım seçeneklerine yönlendirebilir. Özel yaşamınızda keskin çıkışlar yapmamaya üçüncü şahıslar yanında tartışamamaya odaklanın.  Enerji akışınızı dengelemek için doğa da zaman geçirin. Akışta ve kabulde kalın.

Balık

Gökyüzü bu hafta duygusal zenginleşme ve artan sezgilerle doğru kararlar almaya yönlendiriyor sizleri. Mesleki olarak, samimi yaklaşımlarınız iş hayatınızda başarıyı getirebilir. Liderlik yapmaktan kaçınmayın; içgörüleriniz hafta boyunca sizi yanıltmayacaktır.

Aşk hayatınızda ise derin hayallerinizi rahatsızlıklarınızı beklentilerinizi açıkça ifade edin. Gerginliklerden uzaklaşmak ruhunuzu şifalandırmak için, müzik, edebiyat ve spor ile ilgilenin. Aile ilişkilerinde, dinleyici olun bazen sessizlik kelimelerden daha fazla destek sunar unutmayın. Sağlık açısından, su bazlı aktiviteler hem fiziksel hem de duygusal gençleşme sağlar. Akışta ve kabulde kalın.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam