Görüş Bildir
Haberler
01 – 08 Ocak 2024 Haftalık Kişisel Numeroskobunuz

etiket 01 – 08 Ocak 2024 Haftalık Kişisel Numeroskobunuz

Dr.Astrolog Şenay Devi
01.01.2024 - 14:47 Son Güncelleme: 01.01.2024 - 14:48

Seni seviyorum çünkü bütün evren sana ulaşmam için işbirliği yaptı.

- PauloCoelho

Kişisel yıl numaranızı hesaplayın

Haftalık tahmininizi okumak için kişisel yıl numaranızı bilmeniz gerekir. Bu sayı sizin için 2024 boyunca aynı kalacaktır, dolayısıyla bunu yalnızca bir kez hesaplamanız ve ardından her hafta bu sayı tahminini okumanız yeterlidir!

2024 yılına doğduğunuz günü ve doğduğunuz ayı eklemeniz yeterli.

İşte sizlere iki kısa örnek:

27 Ağustos'ta doğduysanız (doğum yılınızın bu hesaplamayla ilgisi yoktur), kişisel yıl numaranız 6'dır çünkü:

2 + 7 (gün) + 8 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 24

2+4 = 6

4 Kasım'da doğduysanız kişisel yıl sayınız 4'tür çünkü:

4 (gün) + 1 +1 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 13

1 + 3 = 4

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kişisel yılınız 1 ise haftalık tahmin

Kişisel yılınız 1 ise haftalık tahmin

Bu hafta aşkta şans sizden yana sorunlarınız çözülüyor gerçekler ortaya çıkıyor ve aşkın şifası ile kaybettiğiniz gücünüzü yeniden kazanıyorsunuz. İş ile ilgili konularda ise girişimci davranmaktan korkmadan ilerleyin.

Eğer bekarsanız ve aşkı arıyorsanız, halka açık bir yerde konuştuğunuz biri mutluluğun anahtarını elinde tutabilir. Aşktan uzakta, yanınızdan geçen bir yabancı, onu bir daha hiç görmeseniz bile hayatınızı derinden etkileyebilir.

Kişisel yılınız 2 ise haftalık tahmin

1224 yeni bir başlangıç ​​yapmaya teşvik ederken, halihazırda uğraştığınız her şey için girişimci davranın ve hiç kimsenin sizi ilerlemekten alıkoymasına izin vermeyin. Özel yaşamınız ve arkadaşlık ilişkileriniz de ise gözlemci davranın.

Kişisel yılınız 3 ise haftalık tahmin

Bu hafta iş ve aşk hayatınızda ani kararlara dikkat yeni bir şey uğruna iyi olan her şeyi kaybedebilirsiniz dikkatli davranın. Son pişmanlık işe yaramaz. Dürtüler ile değil gerçekler ile ilerlemeniz gereken bir haftadasınız.

Kişisel yılınız 4 ise haftalık tahmin

Bu hafta iş hayatınızda sorumluluk almaktan da fikirlerinizi ifade etmekten de çekinmeyin. İş arkadaşlarınıza dikkat edin ve her şeyi ulu orta konuşmayın. Özel yaşamınızda kıskançlıklara karşı duyarlı olun ve ilişkinizi önemsediğinizi hissettirin.

Kişisel yılınız 5 ise haftalık tahmin

Sizin için bu, hafta zorlandığınız her konuda konuşmak hatalarınızı iyileştirmek özür dilemek size zarar veren hırslarınızı ve kişileri hayatınızda olması gereken noktaya almak önem taşımakta. Geç kalmadan arının ve yeniden başlayabilmek için kendinize dürüst olun.

Kişisel yılınız 6 ise haftalık tahmin

Hafta boyunca sezgilerinize güvenin doğru bir iş mi yapıyorsunuz ilişkinizde fedakarlıkların karşılığını aynı şekilde alıyor musunuz? Yarım kalanlar yok saydıklarınız kendinizden kaçtıklarınız neler bunların üzerinde düşünün ve iyileşmek için harekete geçin.

Kişisel yılınız 7 ise haftalık tahmin

Bu hafta büyük zorlukları ardınızda bırakmanızı sağlayacak güçlü enerjiler sizleri karşılıyor. Sağlık ve iş hayatınızda güzel haberlere hazır olun. Özel yaşamınızda ve ailevi konularda ise sabırlı davranmanın mükafatı sizleri karşılıyor.

Kişisel yılınız 8 ise haftalık tahmin

Bu hafta iş hayatınızda eğitim hayatınızda istikrarlı enerjiler ile karşı karşıyasınız. Parasal konularda risk almaktan uzak durun. Bir anlık heves maddi zorluklar ve yasal yaptırımlara neden olmasın. Özel yaşamlarınızda ise korkularınızı kontrol altında tutun, ani kararlardan uzak durun.

Kişisel yılınız 9 ise haftalık tahmin

Rüyalarınıza ve sezgilerinize önem verin çaresiz hissettiğiniz konularda gelen mesajlar doğru kararlar almanızı sağlayabilir. İmza atacağınız her konuda ise dikkatli olmanız önem taşımakta. Aile bireyleriniz ile ilgili konularda sakin kalmanız gereken bir haftadasınız.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0