Fatih Erbakan'ın Zinanın Suç Sayılması Vaadine Gelen Enteresan Tepkiler
Seçim yaklaştıkça siyasi partiler ve ittifaklar seçmen adaylarını resmen vaade boğmaya devam ediyor. Vergi indirimi, teknolojik gelişmeler, promosyonlar, maaş zamları derken bir de maddi olmayan vaadler var. Bunların birisi de Cumhur İttifakı'na son anda katılan Fatih Erbakan'ın partisi Yeniden Refah'tan geldi. Zinanın suç sayılacağını vadeden Erbakan'a özgürlük üzerinden eleştiriler daha fazlaydı ama bir de ironi ve mizahla paylaşımı şenlendirenler oldu.
Tomb Raider Oldu Mezar Yağmacısı: Popüler Oyunların İsimleri Türkçe Olsa Nasıl Olurdu?
Film isimlerinin ülkemizde vizyona girmeden önce dilimize çevrilmesine alışığız ancak video oyunlarında henüz bu durum söz konusu değil. Peki tüm dünyanın aynı adlarla tanıdığı sevilen oyunların isimlerini Türkçeye çevirsek nasıl olurdu? Elbette çeviriler birebir anlamı vermesi düşünülmeden, sadece direkt çeviride nasıl olacakları göz önüne alınarak yapılmıştır.
Millet İttifakı Mitinglerinde Kalabalıkların İçinden Sıyrılıp Viral Olan Yaratıcı Pankartlar
Seçime günler kala meydanlarda hararet yükselse de tüm bu siyasi koşuşturmacanın içinde bazı detaylar o kadar dikkat çekiyor ki sosyal medya sağolsun bazen bir mukavva kağıdın üstüne yazılanlar mitingde konuşulanların önüne geçebiliyor. Bu pankartlara ise daha çok Millet İttifakı'nın düzenlediği ve İmamoğlu, Yavaş, Kılıçdaroğlu ve Akşener'in katıldığı buluşmalarda rastlıyoruz.