Görüş Bildir
Mal Canın Yongası: Kayıp ve Çalınmalara Karşı Sigortalatabileceğiniz 12 Eşya
Eşya sigortası seçenekleri; genel eşya sigortası, elektronik eşya sigortası gibi farklı türlere ayrılır. Elektronik eşya sigortasında sigortalıya ait olduğu ispatlanan eşyaların hepsi sigorta kapsamına alınırken genel eşya sigortası seçeneklerinde ise sigorta şirketine iletilen ikamet adresinde bulunan eşyaların tümü poliçe kapsamına alınır. Şimdi bu eşyalar nelermiş gelin birlikte bakalım.
Reklam
Çalışanın En Büyük Sigortalarından Biri Kıdem Tazminatı ile İlgili Bilmeniz Gereken 8 Şey
Milyonlarca insan hayatlarının uzun bir dönemini çalışarak geçirir ve karşılığında da bazı haklar elde eder. Kıdem tazminatı da bunlardan birisi. Kısaca belirtmek gerekirse, çalışanın belli bir süre boyunca verdiği hizmetlerin karşılığını maddi olarak almasını sağlayan yasal hak kıdem tazminatı olarak adlandırılıyor. Biz de sizler için kıdem tazminatı ile ilgili bilinmesi gereken her şeyi anlatıyoruz 👇
Reklam
Reklam
Reklam
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile Özel Sağlık Sigortasının Avantajları, Farkları ve Kapsama Alanları
Sağlık, hayatımızdaki en önemli şeylerden biri. Her şeyden önce sağlığım olsun diyorsanız, olası risklere karşı kendinizi koruma altına almalı, bir diğer deyişle sigorta yaptırmalısınız. Rahat rahat tedavi olmak, indirimli fiyattan ilaç almak ve daha pek çok avantajdan faydalanmak içinse tamamlayıcı sağlık sigortası ile özel sağlık sigortası arasındaki farkları öğrenmelisiniz.Gelin hangi sigorta ile hangi hizmetleri alacağınıza daha yakından bakalım!
Reklam
Kasko Nedir? Aracınıza Kasko Yaptırırken Dikkat Etmeniz Gereken 9 Şey
Kasko, özellikle araç sahiplerinin ayrıntılı bir şekilde bilmesi gereken bir konu. Kasko hakkında net bilgiye sahip araç sahipleri, yüksek kazanımlar elde ediyor. Neyse ki biz bu yazıda 'Kasko nedir?'  ve 'Kasko yaptırırken dikkat etmeniz gereken detaylar nelerdir?' sorularını yanıtladık. Bu bilgilerden yararlanarak zaman ve paradan tasarruf edebilirsiniz. Öyleyse, başlayalım!
Dünyada İlk Sigorta Ne Zaman Yapıldı? Sigortacılıkla İlgili 11 İlginç Bilgi
Sigorta, bir kişi veya kuruluş ile sigortacı arasında, henüz ortaya çıkmamış ancak gelecekte ortaya çıkması muhtemel risklerin, belirlenen bir prim tutarı karşılığında güvence altına alınmasını sağlayan sözleşmeleri ifade eder.  Sigorta kavramı binlerce yıldır var ama bilinen ilk sigorta sözleşmesi milattan önce 3. bin yılda antik Mezopotamya'ya kadar uzanıyor. İşte sigorta hakkında 11 ilginç gerçeği sizin için hazırladık.
Herkesin Aklında Aynı Soru: Deprem Önceden Anlaşılabilir mi?
6 Şubat Pazartesi günü, ülkemizde meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen büyük deprem felaketinden sonra, deprem bölgesinde yer alan yerleşim yerlerindeki vatandaşlar da kaygılanmaya başladı. Bu konuyla ilgili en çok merak edilen sorulardan biri de depremin önceden anlaşılıp anlaşılmadığı. Biz de sizler için bu konuyu araştırdık, gelin detaylara birlikte bakalım 👇
Reklam