Görüş Bildir
Haberler
Zırhlı Araçta Beyin Kanaması Geçiren Uzman Çavuş Şehit Oldu

Zırhlı Araçta Beyin Kanaması Geçiren Uzman Çavuş Şehit Oldu

Onedio Medya
18.09.2015 - 12:50

Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Birecik ilçesinde bulunan Çiçekalan Hudut Karakolu'nda görevli 26 yaşındaki uzman çavuş Aykut Karaca, zırhlı araçta devriye görevi sırasında beyin kanaması geçirerek şehit oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın haberine göre; Süleyman Şah Saygı Karakolu’nun bulunduğu Suriye sınırındaki Çiçekalan Hudut Karakolu’nda görevli Uzman Çavuş Aykut Karaca, Kobra adı verilen zırhlı araçla gece devriye nöbetine çıktı. Araç komutanı olarak görev yapan uzman çavuş Karaca, bir süre sonra zırhlı araçta fenalaşarak baygınlık geçirdi.Silah arkadaşlarının haber vermesiyle uzman çavuş Aykut Karaca, ambulansla Birecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste tedavisine başlanan ve beyin kanaması geçirdiği saptanan Karaca, doktorların müdahalesine karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

Silah arkadaşlarını yasa boğan uzman çavuş Karaca’nın naaşınn otopsinin ardından memleketi Kırıkkale’nin Keskin ilçesine gönderileceği bildirildi. Öte yandan evli olan uzman çavuş Karaca’nın şehit olmasa bu hafta bayram izni için memleketine gideceği öğrenildi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0