Görüş Bildir
Haberler
Zincir Marketlerin Ardından Restoranlardan da 'Fiyat Sabitleme' Çağrısı

Zincir Marketlerin Ardından Restoranlardan da 'Fiyat Sabitleme' Çağrısı

Eray İspir
12.01.2023 - 09:18 Son Güncelleme: 12.01.2023 - 09:44

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Başkanı Ramazan Bingöl, zincir marketlere getirilen 'Fiyat sabitleme' uygulamasının, restoranlar ve lokantalar için de geçerli olması için çağrıda bulunacaklarını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bir çalışma yürütüyoruz'

'Bir çalışma yürütüyoruz'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin iş dünyasına 'fiyat sabitleme ve indirim' çağrısına restoranlardan destek geldi.

Bloomberg HT'nin sorularını yanıtlayan Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Başkanı Ramazan Bingöl, bir çalışma yürüttüklerini ve ülke çapında fiyat sabitleme çağrısında bulunacaklarını aktardı.

'En büyük şikayet fiyatların yüksek olması'

'En büyük şikayet fiyatların yüksek olması'

Derneğe gelen şikayetler arasında en büyük yoğunluğu 'restoran ve lokantalardaki fiyatların yüksek olduğuna dair' olduğunu belirten Bingöl, bu konuda bir çalışma yürüttüklerini dile getirdi.

'Fiyat sabitleme çağrısında bulunacağım'

'Fiyat sabitleme çağrısında bulunacağım'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Enflasyonla mücadele konusunda da dernek olarak en hızlı hareket eden ve fiyatları indiren bir dernek olduklarını aktaran Bingöl, 'Şimdi belki indirim yapamayabiliriz ama ilk kez buradan size söylüyorum. Bir çalışma içindeyiz. Ülke çapında fiyatları sabitleme çağrısında bulunacağım' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
11
6
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Daha geçen gün Ankara/Sakarya'da birayı ucuz sattığı için adamı darp etmişlerdi. Hangi restoran iştirak edecek bu çağrıya? Zaten fiyatları belirleyen önce ko... Devamını Gör

jamiryo jamiryo

aslında her restoranda ürün fiyatları aynı olsun gibi bir çaba değil bu. kim kaç liraya veriyorsa bunu sürekli artırmasın, bir süre sabit tutsun konulu bir ç... Devamını Gör

dasdasd

lan madem daha ucuza satılabiliyor niye hayvan gibi zam yapıyorsunuz. müşteri azalınca aklı başına geliyor bunların

Engin Türk

Fikir iyi güzel de hangisi hangi kritere göre sabitlenecek? Esnaf lokantasında kuru fasulye 30 lira, meşhur bilmemne kurufasulyecisinde 75 lira, bonfile norm... Devamını Gör