Görüş Bildir
Haberler
Zevkleri Toplumun Geneliyle Hiç Uyuşmayan İnsanların Yakından Tanıdığı 14 Durum

etiket Zevkleri Toplumun Geneliyle Hiç Uyuşmayan İnsanların Yakından Tanıdığı 14 Durum

'Sevmek zorunda mıyım arkadaş?' ve 'Olsun ben seviyorum' diyip yaşamına bir şövalye edasıyla devam etmeyi alışkanlık haline getiren insanları anlama vakti. Bu insanlar herkesin sevdiği şeyleri sevmez, kimsenin sevmediği şeyleri de severler. Üstelik bunun için bir çaba sarfettikleri de yoktur hani. İşte o müthiş sürtüşmeleri yaratan, kıymeti bilinmemiş 15 tercih.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hardal sevmek

1. Hardal sevmek

Ketçap ve mayonezin yanında üçüncü tekerlek gibi hissetmekten bir türlü kurtulamamış bir sostur hardal. Onu sevenler de 'Nasıl yiyorsun şunu yaa' tepkilerinden bir türlü kurtulamazlar.

Aslında eskiden bu daha netti. Artık insanlar da yeni lezzet arayışları neticesinde hardalla yavaştan barışır oldular. Bir 10-15 seneye iade-i itibarının yapılacağını düşünüyorum kendisinin.

2. Sade ve şekersiz kahve sevmek

2. Sade ve şekersiz kahve sevmek

'Yahu zift gibi nasıl içiyorsun sen onu?' soruları arasında bir bardak kahvenin keyfine gömülmek gibisi yoktur hani. İnsanlar anlamazlar ama asıl tadı böyle çıkar bu meretin.

3. Kapalı ve yağmurlu havaları sevmek

'Bu ne ya içimiz karardı!' diye güneşi bekleyen insanların aksine, güneşi sevmeyen, karanlık ve melankolik havaların meftunu olanlar iyi bilir bunu da. Herkes depresyona gömülürken siz içten içe huzurla dolarsınız.

4. Yalnız kalmayı sevmek

Herkes yalnızlıktan şikayet ededursun, yalnızlık bazıları için gerçek özgürlüğün anahtarıdır. Kıymetini bilir, ipeklere sarasınız gelir onu.

5. Bulaşık yıkamayı sevmek

En sevilmeyen ev işleri arasında ütü ile birlikte üst sıraları zorlayan bulaşık yıkamayı seven o garip insan olma ihtimaliniz vardır. Köpük ve suyun birleşimi, bir de üzerine kirlerden arınma manzarası terapi gibi gelir. Bulaşığa ayırılan zaman her zaman güzeldir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kötü karakterleri sevmek

Filmlerde, dizilerde herkes iyiler kazansın isterken, siz kötülerin safında yer alırsınız. Kötü olarak görülenlerin, aslında 'bir şeyleri değiştirmek' için çabaladığı ayrıntısını görürsünüz.

7. Erkenden kalkmayı sevmek

Güne en dinç ve taze anından dahil olmak varken, yatakta iyice mayışıp sersemleşmenin nesi iyi? Siz erkenden kalkıp günün tadını çıkarmaya başlarken bütün dünya uyuyor gibi gelir. Her şey size özeldir yani.

8. Kimsenin dinlemediği müzikleri sevmek

Lana Del Rey değil elbette. Bir durun!

YouTube'da en fazla ben diyeyim 10 bin, siz diyin 20 bin dinlenmiş, kimsenin bilmediği math rock, j-rock, ambient şarkılarına bayılırsınız ama kimseye dinletemezsiniz. Yine elde olan, kulaklığınızı takıp dünyadan soyutlanmak olur.

9. Pırasa sevmek

Seversiniz işte. Kimsenin sevmediği, kokusunu duyunca öğürdüğü bu muhteşem sebzeyi seversiniz. Gazınızı alamayıp kuşkonmaz da, karnabahar da seversiniz hatta. Kim tutar sizi!

10. Nutella sevmemek

10. Nutella sevmemek

Bir de sevilmeyenler var tabii. Herkesin ayılıp bayıldığı Nutella'yı o kadar da sevmemek mesela. Aşırı şekerli, kilo yapan gıdalar size göre değildir mesela. Yeseniz bile tadımlık hani. Bir oturuşta kavanoz bitirenlerin tuhaf bakışlarına maruz kalmak sıkıntı vericidir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Arkadaş gruplarını sevmemek

Sürekli bir arada olan, her yere birlikte giden, her şeye birlikte karar veren, bireyin yok olup gittiği ilkel klan tipi topluluklardan hoşlanmamaktır. Sürekli aynı insanlarla bir arada olmanın, bir arada değilken de chat gruplarında sabahlara kadar muhabbet tüketmenin nesinin iyi olduğunu anlayamamaktır.

12. Futbol sevmemek

Bu da Türkiye'de doğrudan ikinci sınıf vatandaş pozisyonuna düşmenizi sağlayan zevklerden biri. Futbolu sevmiyor, takip etmiyorsanız ülkedeki muhabbetlerin %34.2'sinin dışında kalıyorsunuz. Üzgünüz. Ama yine de futbolu sevmiyoruz.

13. Deniz, kum, güneş üçlüsünü sevmemek

İnsanların senenin bir haftasını geçirmek için aylar öncesinden planlar yaptığı bu tatil tipini sevmemektir. Sizin için tatil, bol bol gezilen, yürünen, yorulunan tatil olunca elbette sevilmez bu üçlü.

14. İnsanları sevmemek

Uyumsuzlukların şahı da budur muhtemelen. İnsanları sevmezsiniz, sevmedikçe de onlara dair hiçbir şeyden zevk alamaz hale gelirsiniz. Böylelerine çelik gibi sinir lazım azizim. Çelik gibi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1288
373
117
109
27
22
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
vaveylaaaas

Şu yalnızlık garip bir hastalık ya çok seviyorum ama aynı zamanda şikayetçiyim...

fötr kafa

yalnız olmadığında arzularsın, yalnız olduğuda şikayet ettiren mükemmel ve iğrenç karışımı bir duygu

tosarık

kapali, yagmurlu havaya bayilirim, kahveyi sade icerim, saatlerce bulasik yikayabilirim, hardalsiz sosis ve hamburgeri agzima sürmem, kötü karekterlere bayil... Devamını Gör

belmaen1

Snape kötü değildi be =)

Kapalı hava ve sade kahve severim. Sevmemek konusu ise tam benlik. Futbol izlerim ama futbol tartışmalarından nefret ederim. Ulan siz müzakere edince ne deği... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Arkadaş bu hayatta yalnız değilmişim. İçime su serptin koca yürekli adam.