Görüş Bildir
Haberler
Zayıflamanın Terazide Görünen Kilo Farkıyla Değil Sporla Olduğunu Kanıtlayan Genç Anne

etiket Zayıflamanın Terazide Görünen Kilo Farkıyla Değil Sporla Olduğunu Kanıtlayan Genç Anne

Evdeki tartımız her zaman can dostumuz değil gibidir. Ama aslında tartıların bize oynadığı akıl oyunlarının bir farkına varsak. Fitness blogger ve iç mimar Kelsey Wells kendi aldığı çok önemli bir dersi İnstagram hesabı üzerinden paylaştı ve bir çok takipçısını şok etti. Biz de sizler için Elitedaily'den derledik.

Kaynak: http://elitedaily.com/wellness/scale-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kelsey Wells'in İnstagram üzerindeki her paylaşımı 300000'den fazla takipçiye ulaşıyor. My Sweat Life adlı hesabı sağlık ve spor üzerine.

Kelsey hamileliği sırasında aldığı 20 kiloyu vermek için doğumdan sonra Kayla Itsines'in kült Bikini Vücudu Rehberi'ni (BBG) uygulamaya başlamıştı.

26 Temmuz günü Bikini Vücut Rehberini 84 hafta hiç durmadan uygulamıştı ve gelinen nokta doğumdan 2 hafta sonra 65kg; BBG ile kilo verdiği zaman 55kg! En son fotoğraf ise şimdiki hali, ŞAŞIRACAKSINIZ ama 63kg.

Kelsey şimdi hemen hemen girdiği ciddi diyetten önceki kilosunda. Ama çok daha iyi görünüyor ve çok daha sağlıklı hissediyor.

Ortadaki fotoğrafta ise Kelsey bikini vücudu diyetinin bir kaç haftasından sonra herşey çok başarılı gidiyor gibi hissediyordu, çünkü kilo veriyordu. 

Ama bütün bu hikayenin anlatmaya çalıştığı tek bir gerçek var ki, kilonuz bir rakamdan başka hiç birşey ifade etmiyor. Aslında bu tür diyetlerin çoğunda artık tartıya çıkıp orada yazana bakmaktansa bu değişimi bütün bir vücut için ele almak gerektiği üzerine basıla basıla belirtiliyor.

Yakın geçmişte Cosmopolitan için spor giyim modelliği yapan Kelsey aslında bunun en güzel örneği.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kelsey ayrıca 'tartıyı boşverin gitsin' anlamına gelen #ScrewTheScale hashtag'ini kullanarak kendi değişimiyle bütün takipçilerini de teşvik etmeyi amaçlıyor.

Çünkü sağlıkla kilo vermek, kas yapısını güçlendirirken yağ kaybını hızlandırmak tartının bize gösterdiği rakamdan çok daha önemli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kelsey'nin mükemmel değişimi için onu tebrik ediyoruz! Hepimize de sağlıklı yaşamlar diliyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1297
327
152
58
29
28
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
4B

Gaza geldim evdeki nutellalar çiğ börekler bitsin hemen başlıyom spora

Sevilay

aa ne kadar güzel vücudu var. Gidip buzdolabını sömiriyim bari

Neslihan Yıldız

bizde istiyor zayıflamak ama olmuyor