Görüş Bildir
Haberler
"Zannedersem Tek Eksiğimiz Buydu" Diyebileceğiniz 5 Saçma Sigorta

"Zannedersem Tek Eksiğimiz Buydu" Diyebileceğiniz 5 Saçma Sigorta

Prens Sabahattin
15.05.2015 - 18:22 Son Güncelleme: 16.05.2015 - 00:53

Gerçekleşmesi mümkün çeşitli olumsuz durumlarda zararı tazmin etmek için yapılan sigorta işlemi bazı ülkelerde farklı şekillerde de yapılabiliyor. Sigorta şirketleri evhamlı veya fazla film izleyen müşterilerine istedikleri konu özelinde sigorta poliçeleri sunabiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 30 binden fazla kişi uzaylılar tarafından kaçırılmaya karşı sigortalı

İngiliz Telegraph gazetesinin haberine göre bir İngiliz sigorta şirketi dünya çapında 30 binden fazla kişiyi uzaylılara karşı sigortalamış. Bu işten toplam 4 milyon euro kazanan şirket, uzaylılar tarafından kaçırıldığını ispat eden müşterilerine uğrayacakları mal ve can kaybı için tazminat ödüyor.

2. Ya gelin/damat kaçar ya da düğün mahvolursa?

Korkmayın, bu konuda da bir sigorta var. Düğün süreci boyunca yaptığınız masraflar için bir sigorta yapıp, düğününüzün çeşitli sebeplerle gerçekleşmemesi durumunda tazminat alabilirsiniz.

3. Ya aldığmız ev hayaletli çıkar ya da evimizi hayaletler basarsa?

Artık bir cinci hocaya gitmenize gerek yok. Evinize hayalet, üç harfli ya da benzer bir münasebetsiz paranormal varlık musallat olursa sigorta şirketinize başvurup bu nahoş durumdan ötürü uğradığınız kaybı tazmin edebilirsiniz.

4. Zombi istilasına da çözüm var

ZAICO isimli tamamen bu zombi istilası durumunda ne yapılması gerektiğine odaklanan sigorta şirketinden bir zombi istilası durumunda 500 bin dolara hayat, 100 bin dolara ev, 30 bin dolara da araçlarınız için sigorta yaptırabiliyorsunuz. Aklınızda bulundurun bizce.

5. Çocuğunuz mesih olabilir, bu da sizi üzebilir

5. Çocuğunuz mesih olabilir, bu da sizi üzebilir

British Insurance isimli sigorta şirketi üç İskoçyalı kız çocuğunu Mesih'in ikinci gelişi durumuna karşı sigortaladı. Hristiyan inanışına göre Mesih bakire bir kadından doğacak, böyle bir durumla karşılaştığınızda olası olumsuz durumlara karşı sigorta yaptırabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
0
0
0
0