Görüş Bildir
Haberler
Zamanın Nasıl Geçtiğini Anlamayacaksınız! TV+’ın Zengin Dünyasını Keşfetmeye Hazır mısınız?

Zamanın Nasıl Geçtiğini Anlamayacaksınız! TV+’ın Zengin Dünyasını Keşfetmeye Hazır mısınız?

TV+
16.04.2020 - 16:00

'Evde ne yapıcam?' diye düşünmene gerek kalmadı! TV+ ile spordan, diziye, filmden, gündeme, yogadan, belgesele kadar izlenecek her şey evinde...

İzlenecek ne kadar film varsa TV+'ta!

Joker

Joker, kazandığı 14 ödül ile 2019'un en çok ses getiren filmlerinden biri olmayı başardı.

Joaquin Phoenix'in başrolünde olduğu Joker, başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck'in, zihninin psikolojik olarak yavaş yavaş tekinsiz sulara yelken açmasıyla bildiğimiz anlamıyla Joker karakterine dönüşümünü konu ediniyor.

Joker, aynı isimdeki DC Comics karakterine dayanan, Todd Phillips'in yönettiği, başrollerini Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Frances Conroy, Brett Cullen ve Zazie Beetz'ın paylaştığı Amerikan psikolojik gerilim filmidir.

Yırtıcı Kuşlar (Birds of Prey)

Yırtıcı Kuşlar, zalim suç lordu tarafından kaçırılan genç bir kızın kurtarılması için verilen mücadeleyi konu ediyor. Gotham'ın kötü adamı Roman Sionis ve yardımcısı Zsasz, genç bir kızı hedef gösterir. Şehirde Cass adındaki genç kızı arayalardan yüzünden büyük bir kaos meydana gelir. Bu durum Harley, Huntress, Black Canary ve Renee Montoya'nın yolunun kesişmesine neden olur. Ekip, genç kızı kurtarmak ve Roman’ı etkisiz hale getirmek için birlikte çalışmak zorunda kalır.

Salgın (Contagion)

Salgın (Contagion)

Günümüzde yaşadığımız olaylar nedeniyle sık sık filmle gerçek arasında bağ kurup şaşıracaksınız...

Küresel bir salgın söz konusudur, ölümcül bir virüs insanlardan birbirlerine bulaşmıştır. Nedenini kimse bilmemektedir. Herkes sürekli artan ölümlerden dolayı panik halindedir ve bu durum kontrol altına alınmalıdır.

Dünyanın konuştuğu diziler TV+'ta!

Taboo

Taboo

Bir gemi taşımacılığı zincirinin sahibi olan babasının ölüm haberini alan James Keziah Delaney, yıllar sonra çalıntı 14 elmas ile Afrika’dan Londra’ya döner. Dönemin meşhur ve çok tehlikeli Doğu Hindistan Şirketi’nin göz koyduğu kritik bir arazinin, babasından ona miras kaldığını öğrenir. Araziyi satma planları yapan üvey kız kardeşi ve kocasının planlarını bozan James, babasının zehirlenerek öldürüldüğünü öğrendiğinde ise, intikam oyununa başlar.

The Son

The Son

Philipp Meyer’ın aynı isimli romanından uyarlanan The Son, iki farklı zaman diliminde geçiyor. İlk hikayede, 1849 yılında Komançiler tarafından kaçırılan genç Eli; ikinci hikayede, 60 yıl sonrasına gidiliyor ve Eli’ın hem ailesini bir arada tutmaya çalışması hem de Güney Teksas’ta işlerini yürütmesine şahit oluyoruz.

The Son, ikinci sezonunda da genç Eli’ın hikayesini 1852 Meksika’sında başlatırken; ikinci hikayede Eli ve ailesini 1915-1916 yıllarında anlatıyor.

Victor Lessard

Victor Lessard

Cinayet büronun açığa alınan usta araştırmacısı Victor Lessard, birimde işler ters gitmeye başlayınca göreve döner. Kendisine verilen ilk görev ise, Ortaçağ tarzı işkence yöntemi ile öldürülen bir kadının cinayetinin arkasındaki gizemi çözmek olacaktır. Sivil hayatı güzel ilerleyen Victor çözmeye çalıştığı ritüalist cinayetler serisi ile kendi geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Birbirinden özel belgeseller TV+'ta!

Ronaldo

Ronaldo

Portekiz Milli Takımı’nın kaptanı, Real Madrid’in bir dönem en başarılı oyuncusu, şimdi ise Juventus’ta...

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun çocukluktan bugüne kadarki mükemmel ve başarılı kariyeri, 14 ay süren bu belgeselde!

Saklı Dünyalar

Saklı Dünyalar

Farklı coğrafyalardaki sıra dışı yaşam öyküleri, ilgi çekici görüntüler ile ekranlara geliyor. TV+ Özel içeriği “Saklı Dünyalar”, sizleri Etiyopya'dan Makoko'ya dünyanın en ücra köşelerindeki keşfedilmemiş yaşamlarla buluşturuyor.

Çin'in Gizli Krallıkları

Çin'in Gizli Krallıkları

Çin’in doğasında ilginç bir gezintiye çıkın! Çin'in Gizli Krallıkları, en yüksek dağlarından yaylalarına, en gür ormanlarından bambu ormanlarına kadar yalnızca azınlığın var olduğunu bildiği, Çin'in vahşi tarafının gizemlerini ortaya çıkarıyor.

En eğlenceli çizgi filmler ve animasyonlar TV+'ta!

Kral Şakir

Kral Şakir

Şehir büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Okyanusun en derin yerinden çıkan, tarih öncesine ait dev bir yaratık, şehre gelmek üzeredir. Yaratığı durdurabilecek tek şey ise, altın bir savaş topudur. Yaratık şehre ulaşmadan önce onu etkisiz hale getirmek isteyen Şakir ve ailesi, savaş topunu bulmak için yola koyulur. Ancak yolda işler pek de planlandığı gibi gitmeyince, Şakir ve ailesi kendilerini Bermuda Şeytan Üçgeni’ndeki gizemli bir kürenin içinde bulur. Bu gizemli bölge, daha önce onların görmediği bir evrene aittir. Korsanların kol gezdiği, canavarların yaşadığı fantastik bir evrene adım atan Şakir ve ailesi, karşılarına çıkan engelleri aşıp, tarih öncesine ait dev yaratığı durdurabilmek için altın savaş topunu bulmayı başarabilecek midir?

Kukuli

Kukuli

Çocukların kalbinde şarkılarıyla taht kuran çizgi film karakteri, sevimli Kukuli ve arkadaşları Tinky, Minky, Dütdüt ve Şinek yeni maceralarıyla geliyor! Çocukları hem eğlendiren hem de onlara öğretici bilgiler sunan programda şarkılar ve komik kısa videolar da bulunuyor.

Planet Cosmo

Planet Cosmo

Çocuklara şarkılarla ve macera dolu animasyonlarla Güneş Sistemi’ni ve gezegenleri tanıtan Planet Cosmo eğlenceli anlar yaratırken öğretici bilgilere de yer veriyor!

Yüzlerce TV kanalı, en yeni filmler, diziler, sevdiğin belgesel, spor programları ve çok daha fazlası Turkcell TV+ ile seni bekliyor.

Yüzlerce TV kanalı, en yeni filmler, diziler, sevdiğin belgesel, spor programları ve çok daha fazlası Turkcell TV+ ile seni bekliyor.

Gündemi kesintisiz takip edebileceğin kanallar, evden çıkamasan da keşfetmeye devam edebileceğin belgeseller, keyiflenmek için #EvdeHayatVar konserleri, her moda uygun filmler ve diziler, evde formunu korumak isteyenler için spor kanalları ve unutulmaz maçlar ile tüm günü evde  TV+ ile geçirmek için birçok nedenin var!