Görüş Bildir
Haberler
Zahmet Etmeseydiniz: Avrupa İkincisine Afyon Belediyesi'nden 300 TL'lik Hediye Çeki

Zahmet Etmeseydiniz: Avrupa İkincisine Afyon Belediyesi'nden 300 TL'lik Hediye Çeki

Bulgaristan’ın Sofya kentinde Kadınlar Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Avrupa 2.’si olan Fatma Yılmaz ve Taşoluk Belediyespor Kulübü sporcularını makamında kabul eden Afyon Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, sporculara 300 liralık hediye çeki verdi. Belediyenin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğraflarda önce hediye çeki tutarı yer alıyordu. Ancak daha sonra fotoğraflar kaldırılarak yeniden yüklendi ve yeni fotoğraflarda hediye çeki bölümündeki tutar silindi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Afyon Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 2021 Türkiye Şampiyonu olan 25-30 Mayıs 2021 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Sofya kentinde U-15 Serbest Grekoromen ve Kadınlar Avrupa Güreş Şampiyonasında Avrupa 2.’si olan Fatma Yılmaz ile Taşoluk Belediye Spor Kulübü sporcularını makamında kabul etti.

'Her türlü desteğe açığız'

'Her türlü desteğe açığız'

Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, başarılar diledi. Sporcuların yetişmesinde emeği geçen başta Antrenör Yakup Yağcı olmak üzere ailelerini tebrik eden Zeybek Başkan, güreşçilerimize her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Çekin tutarı sonradan silindi

Çekin tutarı sonradan silindi

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sporculara 300 liralık hediye çekleriyle internet yüklü kartvizitler verdi. Hediye çeklerinin verilmesi anında çekilen fotoğraflar belediyenin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Bu fotoğraflarda 300 liralık hediye çeki rakamları net bir şekilde görülüyordu. Ancak sosyal medyadan daha sonra bu fotoğraflar kaldırılarak yeniden yüklendi. Yeni yüklenen fotoğraflarda hediye çeklerinin rakam yazan bölümünün silindiği görüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
37
20
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Çocukken 4 yıl serbest güreş yaptım :) okullar arası ve kulüplerde derecelerim vardı, yıldızlardan gençlere çıktığım ilk yıl bu sporu bıraktım. Kulüpte yetiş... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

güreşçilerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz demiş bide

GİZLİ ÖZNE

Kendilerine kepçeyle millete çay kaşığıyla...

Burak B.

Ulan o kadar uyuz oluyorum ki şu siyasilere artık. Bir tane samimi adam yok aralarında hep iki yüz hep iki yüz. Bu seferlik üç yüz olmuş.