Görüş Bildir
Haberler
Zabıta Tarafından Sattığı Yem Yere Dökülen Kuşçu İzzet Amca: 'Özür Dilediler'

Zabıta Tarafından Sattığı Yem Yere Dökülen Kuşçu İzzet Amca: 'Özür Dilediler'

Ulaş
16.03.2017 - 16:50 Son Güncelleme: 17.03.2017 - 10:21

İzmir'de bir zabıta, Konak Meydanı'nda kuş yemi satan İzzet Amca'nın yemlerini yere dökmüş, amatör bir kameraya yansıyan görüntüler tepkilere neden olmuştu. Bu sabah gazetecilere konuşan İzzet Amca, belediye ekiplerinin gelerek kendisinden özür dilediğini, 5 kilo yem hediye ettiğini söyledi ve ekledi: “Kimseden şikayetçi değilim.'

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bugün yaptığı açıklamada ise zabıtaya gerekli uyarının yapıldığı ve İzzet Amca'nın her zamanki yerinde yem satmaya devam edebileceği belirtiliyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

24 yıldır aynı yerde yem satan İzzet Amca'nın yemlerinin zabıta tarafından yerlere dökülme anı 👇

Twitter ve Ekşi Sözlük kullanıcıları zabıtanın bu davranışına tepkisiz kalmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzel haber ise bugün İzzet Amca'dan geldi. Zabıta ekiplerinin gelerek kendiden özür dilediğini ve 5 kilo yem bıraktıklarını söyleyen İzzet Amca kimseden şikayetçi olmadığını belirtti.

Hürriyet'ten Banu Şen'in haberine göre İzzet Amca, aynı zamanda Konak Meydanı’ndaki tarihi caminin bakımını da yaptığını belirterek şunları söyledi: 

“Kimseden şikayetçi değilim. Zabıta da haklı. O gün gelip yemlerimi döktüler ama sabah gelip belediyeden yapan kişi de müdürler de özür diledi. Bana 5 kilo yem hediye ettiler. Allah razı olsun. Kimseden şikayetçi değilim. Zabıta da haklı.”

İzzet Amca, meydanda kuş yemi satarak kazandığı parayla 4 çocuğunu büyütmüş, şu an ise torununu okutuyor.

İzzet Amca, meydanda kuş yemi satarak kazandığı parayla 4 çocuğunu büyütmüş, şu an ise torununu okutuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Twitter hesabından 'gereken uyarı yapıldı' mesajı paylaşıldı

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
193
86
27
21
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre ç

zabıta izmir'li değil net! yoksa o boku yiyemezdi çocukluğundan beri konak meydanına giden biri kalkıp o tezgahı bozmaya vicdanı el vermez.

fafatara

Amcanın yem sattığı yer koskoca belediye binasının polis merkezinin önü yıllardır orda o amca, hani ne oldu da erkekliğin tuttu adamın üç kuruşluk kazancına ... Devamını Gör

Bu zabıtalarda ki ego, Obama da yok mk. Nedir yani birinin geçimini sağladığı şeyi bozmak çok mu zevk veriyor anlamadım ki?