Görüş Bildir
Haberler
Yüzme Tekniğine Göre Hangi Tatilcisin?

Yüzme Tekniğine Göre Hangi Tatilcisin?

Selluka
19.09.2022 - 11:52

Herkes tatile başka bir amaç için gider aslında... Kimisi gerçekten dinlenmek için giderken kimisi de yeni yerler görmek, durmadan gezmek ve moda ikonluğunu yedi düvele ilan etmek için gider! 

Bu testimizde yüzme stiline göre hangi tatilci olduğunu bulmaya çalışacağız, hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım, bu yüzme stillerinden hangisi sensin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kafa dinleyemeye giden tatilcisin!

Senin göbek adın keyifçi desek yanlış olmaz. Senin için tatil demek çoğu zaman bir kafa dinlemek. Dolayısıyla sen eğer bir tatil planı yapıyorsan sakinlik arıyorsun. Sessiz ve kendinle baş başa kalabileceğin ve bazen sabahın en erken saatlerinde bazen de gecenin geç saatlerinde denize girebileceğin yerler senin için en ideali!

Stil sahibi tatilcisin!

Ah aman efendim, kimler gelmiş aramıza... O ünlü beach clupların aranan simasısın desek yanlış olmaz sanırım. Sen tatile gitmeden 3 ay önce alışverişe başlayan, gün gün hatta saat saat kombinlerini yapan o kişisin. Sen bu konuda adeta bir profesyonel olmuşsun. Instagram'ın adeta gittiğin yerin tanıtım sayfası gibi... Ne diyelim, helal olsun!

Partilemeye gelen tatilcisin!

Oooo kimler burdaymış! Sen tatillerdeki arkadaş gruplarının aranan o kişisisin! Sen bu işi çok iyi biliyorsun, gerçekten! Seninle tatile giden kişinin asla canı sıkılmaz. Tatilin en hakkını veren gruptasın desek yanlış olmaz. Denizde ya da havuzda gülüşmeleri 500 metre uzaktan duyulan o arkadaş grubunun as kişisisin! Hep var ol!

Hafta sonu tatilcisisin!

Hafta sonu demek sen demek! Havalar güzelse, bütçen de yeterliyse seni tutabilene aşk olsun. O kısacık 2 günü kocaman bir tatile dönüştürebiliyorsun. Seninle tatil yapmak çok eğlenceli gibi! Organizasyon yeteneğin ve keyifçiliğin takdire şayan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın