Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Makul Yüzde Kaç İnatçısın?

etiket Yüzde Kaç Makul Yüzde Kaç İnatçısın?

Hepimizde bir inatçılık geni vardır, o kesin! Ama elbette bazımız diğerlerinden çok daha makul olabilirken, bir kısmımız ise karşısındakine illallah dedirtecek kadar inatçıdır. Acaba sen bu ikisi arasında nasıl bir yerdesin? Cevabı öğrenmek için seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım! Girdiğin bir iddiayı kaybettiğinde buna sinirin ne kadar sürer?

2. Hata yaptığın zaman kendini ne sıklıkla eleştirirsin peki?

3. Diyelim ekip arkadaşlarınla bir anlaşmazlığa düştün, ancak çoğunluk seninle zıt düşünüyor. Tepkin ne olurdu?

4. Madem ikna dedik devam edelim; sen nasıl ikna olursun?

5. Hayallerindeki işi yapma fırsatı nihayet karşına çıktı. Parasının çok az olacağını bile bile kabul eder misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaş grubunuzla bir hafta sonu planı yapıyorsunuz. Seni nasıl bir rolde görme ihtimalimiz daha yüksek?

7. Bunlardan hangisine daha çok sinir olursun peki?

8. Son olarak, kendinde eksik gördüğün bir özelliği dürüstçe seç ve sonucu görelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%5 Makul %95 inatçısın!

Maşallah keçi gibi inatçısın! Seni bir şeye ikna etmenin bu kadar zor olması ise sebepsiz değil. Sen doğru bildiğini okuyan, inandığı fikri sonuna kadar savunan, elde etmek istediği şey için gözünü karartan güçlü insanlardansın. Ancak bazen sırf inadın tuttuğu için, aslında sana da mantıksız gelen şeylerde diretebiliyorsun! İkna edilmenin zor olmasını, insanların bunun için uğraştığını görmeyi seviyorsun

ama zaman zaman çevrendekileri inadınla çıldırttığın da olmuyor değil. İnatçılıkta dünya markasısın!

%15 Makul %85 İnatçısın!

Fazlasıyla inatçısın! Ama illa ‘benim dediğim olacak!’ diye karşısındakini bezdiren cinste bir inatçılık değil bu. Daha çok, kararlılıkla birlikte gelen bir şey. Sen kararlı bir insansın ve yolundan kolay döndürülmen pek mümkün değil. Bu anlamda hırslı ve hedefe yönelik bir inatçılığın var diyebiliriz. Bu iyi bir özellik olsa da,

profesyonel hayatta daha başarılı bir iletişim için belki biraz daha makul olmayı deneyebilirsin!

%40 Makul %60 İnatçısın!

İnatçılık sende baskın da olsa aslında epey iyi bir dengeyi tutturmuşsun diyebiliriz. Vereceğin kararları, gerektiğinde inadını bir kenara bırakıp doğru şekilde değerlendirebilmeyi başarıyorsun. Bu nedenle iş ilişkilerini de sağlıklı bir şekilde yürütebildiğini tahmin ediyoruz. Diretmen gerektiğini hissettiğin hassas konularda ise seni kimse tutamıyor. Kısacası aslında senin inatçılığın, gerçekçiliğinden geliyor. İnsanlar da bunu bildiklerinden, bu huyuna çok fazla takılmıyorlar!

%65 Makul %35 İnatçısın!

Senin iş hayatında iyi bir yönetici olacağına hiç kuşkumuz yok! Mantık senin için daima kişisel diretmelerden önce geldi. Bu şekilde daha sağlıklı, daha düzeyli ilişkiler kuruyorsun. Profesyonel olman gereken durumlarda inatçılık dozajını çok doğru ayarlıyorsun ve nerede duracağını da biliyorsun. Genel olarak da hayata makul ve mantıklı çerçeveden bakabilen biri olduğunu söylemek zor değil. Tek istisna: Bir şey sana gerçekten fazlasıyla ters geliyorsa, işte o zaman senden korkulur!

%90 Makul %10 İnatçısın!

Sen resmen mumla aranan türden bir insansın! Asla yok yere sorun çıkaracak, huysuzluk edecek tarzda biri değilsin. İnsanlar sendeki bu aklı başındalığı zaman zaman yumuşak başlılıkla karıştırıp sana her istediklerini yaptırabileceklerini zannediyorlar ama sen yerine göre sesini yükseltmesini de, doğru bildiğin şeyleri savunmasını da biliyorsun. İyi bir gözlemcisin; ve kesinlikle diğer insanların fikirlerinden ve önerilerinden öğrenebileceğin şeyler olduğunu bilecek olgunluktasın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
556
237
175
55
50
36
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın