Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Evlilik İnsanısın?

Yüzde Kaç Evlilik İnsanısın?

Evlilik sana göre mi? Evliliğe ne kadar hazırsın? Cevabı bu testte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım. Bugüne beş üzerinden bir puan ver ilk olarak.

2. Sana göre yazın en büyük habercisi hangisi?

3. Şimdi de en romantik pozu seç.

4. Sevgiliyle en güzel vakit geçirilecek ortam hangisi sana göre?

5. Sevgilinle iki üç gündür bozuksunuz ve hiç konuşmadınız. Onun Facebook'ta saatlerdir online olduğunu gördün ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak... Ailenin şu an senden en büyük beklentisi ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Evlilik İnsanısın!

%100 Evlilik İnsanısın!

Verdiğin yanıtlara göre sen tam bir evlilik insanısın. Baştan aşağıya evli olmak için yaratılmışsın da diyebiliriz. Çeyizi en özenli, en düzenli olan sensin. Yuva kurmanın ne kadar önemli olduğunu biliyorsun ve gerçek mutluluğun düzenli ve huzurlu bir hayattan geçtiğinin farkındasın. İşte bu yüzden sen sonuna kadar evlenilecek insansın. 🤙

%83 Evlilik İnsanısın!

%83 Evlilik İnsanısın!

Senden aldığımız yanıtlara göre evlilik insanı olma oranını %83 bulduk. Bir ilişkide en önemli şey nedir diye sorsalar kesinlikle sadakat dersin. Çünkü senin için sadık olmak, birisine bağlı kalmak insanın sahip olabileceği en büyük erdemlerden biri. Sadakate bu kadar önem veren biri olarak temelinde bağlılık olan evliliğe bu kadar önem vermen çok ama çok normal.

%72 Evlilik İnsanısın!

%72 Evlilik İnsanısın!

Verdiğin yanıtlara göre senin evlilik insanı olma oranın yüzde 72. Öyle evlenmek için ayılan bayılan biri değilsin. Sana göre kim nasıl mutluysa hayatına öyle devam etmeli. Ancak belli bir zaman sonra insanın kendi ailesini kurmasını da olumlu buluyorsun. Hiç öyle başkaları gibi 'Evlenmem yeaa. Ben böyle iyiyim.' triplerine girmiyorsun. Doğru zaman ve en önemlisi doğru kişiyi beklediğini söylemekten çekinmiyorsun.

%49 Evlilik İnsanısın!

%49 Evlilik İnsanısın!

Yanıtlarına göre senin evlilik insanı olma oranın yarının bir tık altında. Zaman zaman evlilik düşüncesi seni korkutabiliyor, bu büyük sorumluluğun altından kalkamayacağını, karşındaki insanı istemeden de olsa hayal kırıklığına uğratabileceğini düşünüyorsun. Bu kuşkular da seni seçici bir insan yapıyor. Şu halinle tam bir evlilik insanı olduğunu söyleyemeyiz ama doğru kişiyi bulursan neden olmasın?

%12 Evlilik İnsanısın!

%12 Evlilik İnsanısın!

Verdiğin yanıtlara göre seni pek evlilik yürütebilecek biri gibi bulmadık. Birçok kişide olduğu gibi sende de bağlanma problemi var. Evliliği düşünmeyi geçtik bahsinin geçmesi bile senin kulaklarını tırmalayabiliyor. Anı yaşamayı sevdiğin her halinden belli. Huzur dolu bir okyanusa bakmak yerine dalgalı bir denizde sörf yapmak senin için en ideali. Dünyaya kaç kere geleceğiz ki kafasındasın ancak kader kısmet bu işler. Hiç belli olmaz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
282
277
124
89
61
33
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın