Görüş Bildir
Haberler
Yumuşacık Bir Görünüm! Ayaklarınıza Bakım Yapacak Maske Önerileri

Yumuşacık Bir Görünüm! Ayaklarınıza Bakım Yapacak Maske Önerileri

miray soysal
21.10.2022 - 10:03

Kişisel bakımımızı yaparken çoğu zaman ayak bakımını ihmal ederiz. Aslında gün içinde çorap ve ayakkabı içinde havasız kalan ayaklarımız kendilerine has bir bakımı hak ediyorlar :) Bu içeriğimizde ayaklarına hak ettiği özeni gösterirken, kuru ve sert görünümü ortadan kaldıracak ürünleri derledik. Hadi birlikte göz atalım!👇

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. ''

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yumuşacık bir görünüm!

1. Yumuşacık bir görünüm!

Bee Beauty Nemlendirici Ayak Maskesi; üre, salisilik asit ve çay ağacı yağı içeren zengin formülü ile ölü derileri gidermeye yardımcı olur. Kalınlaşmış, kurumuş ve sertleşmiş topukların ihtiyacı olan bakımını yapar. İçerisindeki Betain, Gliserin ve E Vitamini sayesinde ayaklarının pürüzsüz ve nemli kalmasını sağlar. Anlatmakla bitiremedik ama evet bu kadar şeyi tek bir ürün yapıyor! Yumuşacık ve bakımlı ayaklara kavuşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

2. Peeling Etkisi

2. Peeling Etkisi

Beauty Peeling Etkili Ayak Maskesi; ayaklarını, cildini tahriş etmeden soyarak bakım sağlar. Özel formülü ile sertleşmiş ölü deri yaklaşık 4-8 gün içinde soyularak yumuşacık, pürüzsüz haline geri döner. Ayaklarınızın yıpranmış , kuru ve sert görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Bebek ayağı gibi yumuşacık ve bakımlı ayaklar!

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın