Görüş Bildir
Haberler
Yükseldiğin Erkeklere Göre Yükselen Burcunu Tahmin Ediyoruz!

etiket Yükseldiğin Erkeklere Göre Yükselen Burcunu Tahmin Ediyoruz!

Trex
28.12.2017 - 13:22 Son Güncelleme: 14.08.2018 - 21:19

Emniyet kemerlerinizi bağlayın. Hep birlikte yükseliyoruz. 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

2.

3.

4.

5.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

7.

Sırada ikili karşılaştırmalar var...

8.

9.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10.

11.

12.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ateşli erkek seven koç burcu!

Ateşli erkek seven koç burcu!

Senin yükselenin Koç Burcu! Enerji dolu, cesur, ateşli erkek seviyorsun. Vıcık vıcık duygusallıklar, pasif agresif hareketler ve alınganlıklar sana göre değil! Aşık olduğun erkek açık sözlü, istedikleri uğruna çabalayabilen, güçlü, azimli ve fedakar olmalı! Fakat bu erkek bazen biraz fazla öfkeli olabilir, haberin olsun!

Keyfinin kahyası Boğa Burcu!

Keyfinin kahyası Boğa Burcu!

Senin yükselenin Boğa Burcu! Sen hayattan zevk almayı biliyorsun. O da hayattan zevk almayı en az senin kadar iyi bilmeli. Bir sen, bir o, bir de keyfinizin kahyası; üçünüz beraber bu dünyanın kaymağını yemeli, çok kaliteli zaman geçirmelisiniz. Bu erkek sabırlıdır, iyiden, güzelden anlar. Lakin biraz ağır kanlı olur. Yiyip, içip, sevişirsiniz. Ayrılmaya da üşenirsiniz. Net iyi ilişki!

Zeki erkek seven İkizler burcusun!

Zeki erkek seven İkizler burcusun!
i.internethaber.com

Senin yükselenin İkizler Burcu! Sana göre herkes 'salak', ideal erkeğin ise en az senin kadar zeki ve laf cambazı biri. Aynı zamanda çok da hareketli. Beraberce tüm insanlıkla dalga geçip, kahkahalar atarak çok eğlenebilirsiniz. Sizin sıradan insanlar gibi saçma sapan duygusal trip atmalara falan pek niyetiniz yok. Zeki insanlarsınız, bu aşkta siz ikizler burcusunuz!

Duygusal Yengeç burcusun!

Duygusal Yengeç burcusun!
i.ytimg.com

Senin yükselenenin Yengeç Burcu. Konu aşk hayatın olunca duygusalsın. Kırılmaktan korkuyorsun, yıllar boyu sürecek ve ruhunun en derinini bilecek bir sevgili istiyorsun. Sana göre vefa, bağlılık, sadakat gibi duygular demode değil! Günü birlik eğlencelerde değil, ruh eşini bulmak niyetindesin. Kısmetse de bulursun!

Güçlü Aslan burcusun!

Güçlü Aslan burcusun!
i.ytimg.com

Senin yükselen burcun Aslan! Seni öyle herkes kaldıramaz. O kadar gösterişli ve hoşsun ki, yanındaki kişi de sana yetişebilmeli! Senin gibi güçlü, özgüvenli ve rahat olmalı! O kişiyi bulduğunda uzun süreli ve ayakları yere basan bir ilişki yaşamak istiyorsun. Aşkınızı birazcık göstermek de hiç fena olmaz hani... Dosta, düşmana ne kadar mutlu ve harika bir çift olduğunuzu gösterip, bir taraftan da 'bunun başı bağlı' mesajı vermek istiyorsun. Olur hepsi inşallah!

Efendi ve zeki erkek hayranı Başak burcusun!

Efendi ve zeki erkek hayranı Başak burcusun!
www.bidunyabilgix.com

Senin yükselenin Başak Burcu! Öyle bir erkek olsun ki, hem efendi olsun, hem zeki olsun, hem iyi görünümlü olsun, hem ince düşünceli olsun, hem de sadık olsun... Olsun da olsun! Bunların hepsini aynı anda ancak bir başak burcu ister! Aşkta gerçek bir başaksın. Armudun sapı, üzümün çöpü diyerek evde kalma ihtimalinin olmasına rağmen de 'doğru erkek'i beklemekte kararlısın. Onunla kavuştuğunda ise her detayıyla mükemmel bir ilişki yaşayacaksınız!

Prensesler prensesi Terazi burcusun!

Prensesler prensesi Terazi burcusun!
i.milliyet.com.tr

Senin yükselen burcun Terazi! Günümüzde insanlarda zarafet, kibarlık, incelik kalmamış ama sen ve senin hoşlandığın erkek tipinde bunlar fazlasıyla var! Kaba saba insanların 'samimiyetsiz' olarak gördüğü kibar tavırlar, sizin için adeta yaradılışınızın bir parçası. Güzel insanlarsınız ve çevrenize, sevdiklerinize de kendiniz gibi kibar davranmak istiyorsunuz. İçiniz dışınıza yansıyor! Kaba ve düşüncesiz hareketlere gelemiyorsunuz ve böyle insanlarla değil çatışmak, muhatap bile olmuyorsunuz! Şiir gibi yaşayacaksınız!

Tutkulu Akrep burcusun!

Tutkulu Akrep burcusun!
www.ucuzmodakadin.com

Senin yükselenin Akrep Burcu! Kaş, göz, karakter... Tüm bunların ötesinde bir enerji, bir çekicilik lazım senin bir erkekten hoşlanman için! Tutkulusun, arzulusun fakat kurduğun bağın da çok güçlü ve derin olması gerekiyor. Herkese gelemezsin yani! Kendin gibi bir deli bulduğunda da beraberce adeta suç ortakları olacaksınız. Sizden korkulur!

Sapyoseksüel Yay burcusun!

Sapyoseksüel Yay burcusun!
i.ytimg.com

Senin yükselenin Yay Burcu! Hem ateşli, hem zeki erkeklerden hoşlanıyorsun. Üzerine ölü toprağı serilmiş gibi mıymıntı erkekler senin adeta ruhunu boğuyor! Senin beraberce maceradan maceraya koşabileceğin, neşeli ve rahat birine ihtiyacın var. Sıradan dünyanın sıradan insanlarının aklının alamayacağı kadar çok eğleneceksiniz!

Ağzının tadını bilen Oğlak burcusun!

Ağzının tadını bilen Oğlak burcusun!
i.milliyet.com.tr

Senin yükselen burcun Oğlak! Sıradan dünyanın sıradan insanları, gezmek tozmak - trip atmak konulu ilişkiler yaşayıp dursunlar... Senin gözün yükseklerde! Sadakat dolu bir erkek istiyorsun; ama o aynı zamanda da çok zeki, sağlam karakterli ve başarılı da olmalı! Aşk hayatında gerçek bir Oğlak'sın. Onu bulduğun zaman adeta dünyayı fethedeceksiniz. Büyük planlar, gerçekçi adımlar sizin işiniz!

Özgür Kova burcusun!

Özgür Kova burcusun!
www.cagdasses.com

Senin yükselinin Kova! Erkeğin sadece zeki olanını değil, aynı zamanda da sıra dışı olanını seviyorsun. Bırak sıradan insanlar hala tek eşlilik, ihanet, düğün, çeyiz, altın gibi konuları tartışıp dursunlar! Siz öyle bir çift olacaksınız ki; birbirinizin ufkunu açacaksınız. Sizi sizden daha iyi kimse anlayamayacak! Aynı zamanda da adil ve dürüst insanlar olarak, içinize kapanmayacaksınız ve dünyaya faydalı bir çift olacaksınız!

Duygusal Balık burcusun!

Duygusal Balık burcusun!
img.gecce.com

Senin yükselen burcun Balık! O kadar ince ruhlu ve duygusalsın ki; aşk hayatında gerçek bir Balık'sın. Her ne kadar hoşlandığın insanları görmek istediğin gibi görme meylin olsa da, kısmetin açık! Seni gerçekten anlayabilen insanı bulduğunda ise masalsı bir aşk yaşayacaksınız. Sevmeyi en iyi sen bilirsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1668
1176
413
364
172
127
126
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
observer

doğru bildi kesin testte bir sıkıntı var

nabansen

12.soruyu yapamadım çok yaşlılar bee:(

nesta

oha bildii