Görüş Bildir
Haberler
Yönetmen Olsan Filmin Ne Kadar Gişe Yapar?

etiket Yönetmen Olsan Filmin Ne Kadar Gişe Yapar?

VsVs
07.10.2016 - 15:05

Sinema her kesimden insanın zevk alabileceği bir sanat dalı. Bu sanat dalındaki bir eserin bir numaralı ismi olmayı kim istemez ki? Peki ortaya çıkan işin takdir edildiğini görmeyi? İşte biz de sizler için yönetmen olsan filmin ne kadar gişe yapar testini hazırlayarak bir takım meraklarınızı gidermeyi amaçladık. Buyurun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak hangi yönetmenin filmleri seni daha çok etkiler?

2. Peki ne tarzda bir film çekmek istersin?

3. Şimdi de bize hayalindeki filmi hangi şehirde çekmek istediğini söyle.

4. 2. Dünya Savaşı'nı konu alan filmlerden hangisi seni daha çok etkiledi?

5. İki kişilik tatil kazandın diyelim. Yanında kimi götürmek isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hangi ödülü kazanmak istedin?

7. Son olarak bize şu an hangisini yemek isteyeceğini söyle.

78.000!

78.000!

Sen yönetmen olsan filmin 78.000 gişe yapar. Evet biraz düşük olduğunu kabul ediyoruz. Ancak bu senin yeteneksiz bir yönetmen olduğun anlamına gelmiyor. Gişe filmleri yapmaktan çok sanat filmleri yapmayı tercih ediyorsun. Kesinlikle hitap ettiğin kitle çok daha elit. Bu elit kitleye hitap etmenin de kolay bir iş olmadığını söyleyelim. İşlerin gayet kaliteli olmalı ki bu kitleyi elinde tutabilesin.

254.000!

254.000!

Sen yönetmen olsan filmin 254.000 gişe yapar. Şunu unutma ki insanlar artık sinemaya gitmeyi yavaş yavaş unutmaya başladı. Gelişen internet yüzünden artık insanlar sinemaya gitmek yerine internet üzerinden film izlemeyi tercih ediyor. Dolayısıyla bu sayı çok iyi olmasa bile kesinlikle çok kötü de değil. Belirli olarak hitap ettiğin bir kitle mevcut. Öyle herkese hitap eden işler yapmayı pek sevmiyorsun. Böyle devam et.

806.000!

806.000!

Sen yönetmen olsan filmin 806.000 gişe yapardı. Gerçekten iyi bir gişe olduğunu söyleyebiliriz. Bu demek oluyor ki sen ülke çapında oldukça beğenilen ve yaptığı işlerle takdir toplayan bir yönetmensin. Eğer bu hızla devam edersen ve yeteneklerini iyi değerlendirmeyi bilirsen çok yakında sadece ulusal değil uluslararası alanda da adından sıkça söz ettirmeyi başarabilirsin.

1 Milyon 709 Bin!

1 Milyon 709 Bin!

Sen yönetmen olsan filmin 1 Milyon 709 Bin gişe yapardı. Gerçekten çok yüksek bir sayı. Sadece yurt içinde değil yurt dışında da belirli bir hayran kitlesi oluşturmuş durumdasın kendine. Çok ama çok yakında dünyanın sayılı yönetmenleri arasında gösterilebilirsin. Tebrik ediyoruz.

5 Milyon 492 Bin!

5 Milyon 492 Bin!

Sen yönetmen olsan filmin 5 Milyon 492 Bin gişe yapardı. Bu sadece çok iyi yönetmenlerin ulaşabileceği bir gişe sayısı. Sen çoktan uluslararası alanda adından söz ettirmeye başlamışsın bile. Üstelik bu başarı sadece tek bir filmle sınırlı değil. Yaptığı neredeyse bütün filmler aynı başarıyı yakalamış durumda.

12 Milyon 781 Bin!

12 Milyon 781 Bin!

Sen yönetmen olsan filmin 12 Milyon 781 Bin gişe yapar. Artık bu iş için yaratılmış olduğunu rahatça söyleyebiliriz. İnsanlar senden bir sinema dehası olarak bahsediyorlar. Filmlerinin gösterimi dünya çapında oluyor. Çoğu oyuncudan bile çok daha ünlü hale gelmişsin. Sokakta yürümek senin için kolay olmasa gerek. En iyi 50 yönetmen listesinin en tepesine çıkamaman için hiçbir neden yok. Bir iki muhteşem filmden sonra seni 1 numarada görebilmemiz mümkün

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
245
117
89
75
26
21
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Seçtiğimiz yemeğe göre mi testin sonucuna karar veriyorsunuz? Nerede o eski testler...

Alkolik İmam

1.709.000 mi? "Küsüratlı sayı vereyim de salladığım anlaşılmasın" durumu.

Burcu Bilgin

78 bin gişe yaparmışım. Mavi Boncuk Gazinosu gibi, ne yapayım kimse izlemese ben izlerim. Hem ilk gecesinde Emel Sayın çıkıyor, ama plaktan :)