Görüş Bildir
Haberler
Yöneticiden Market Kasiyerine Dayak: 'Hem Dövüldüm Hem de Ağlarken Bana İmzalatılan Kağıtla İşimden Oldum'

Yöneticiden Market Kasiyerine Dayak: 'Hem Dövüldüm Hem de Ağlarken Bana İmzalatılan Kağıtla İşimden Oldum'

Batuhan
25.12.2020 - 09:17

Konya’da bir markette çalışan evli iki çocuk annesi kadın, müdür yardımcısından tekme tokat dayak yedi. Olaydan hemen sonra kağıt imzalatılan kadın, işten çıkarıldığını öğrendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah'tan Tolga Yanık'ın haberine göre, Konya'da bir zincir market şubesinde çıkan öğle yemeği tartışmasında sorumlu müdür yardımcısı Oğuzhan D. tarafından market içinde tekme tokat dövülen evli ve 2 çocuk annesi H.Ş. (28) ikinci bir şok daha yaşadı. H.Ş.'ye olaydan hemen sonra mağaza sorumlusu tarafından işten çıkarılmasına yönelik bir kağıt imzalatıldığı öğrenildi. H.Ş., 'Hem dövüldüm hem de ben orada ağlarken bana imzalatılan kağıtla işimden oldum' dedi.

"Yüzüme yumruk attı, karnıma ve sol baldırıma tekme attı"

"Yüzüme yumruk attı, karnıma ve sol baldırıma tekme attı"

Olay, 11 Aralık'ta Karatay'daki bir zincir market şubesinde meydana geldi. Hastaneden darp raporu olan genç kadın, emniyete giderek Oğuzhan D.'den şikâyetçi oldu. H.Ş. ifadesinde, 'İş yerinde öğle yemeği yaptırmak konusunda Oğuzhan ile aramızda tartışma çıktı. Ben yemeği salçalı yaptıralım dedim. Oğuzhan ise bana ve diğer kasiyer arkadaşıma, 'Yemek işini bana bırakın, kesin çenenizi' dedi. Bu arada kasada müşteri alıyordum. Ben de şaka amaçlı 'Yolarım seni' dedim. Müşteri kasadayken bana 'Seninle görüşeceğiz' dedi ve gitti. Kasadaki işim bittikten sonra yanıma geldi. 'Müşterinin yanında benimle nasıl konuşuyorsun? Sen kim olduğunu önce bir öğren' dedi. Ben de kendisine, 'Asıl sen müşterinin yanında yanlış davranıyorsun' dedim. Bu konuda daha önce de uyarıldığını kendisine söyledim. Bana, 'Aşağıya in sana ne olacağını göstereceğim' dedi. 'Kim oluyorsun da benimle bu şekilde konuşuyorsun' dedim. Elleri ile başımı geriye itti. Yüzüme yumruk attı. Karnıma ve sol baldırıma tekme attı. Daha fazla darbe almamak için kendimi savundum' şeklinde konuştu.

Aile Bakanlığı aradı

Aile Bakanlığı aradı

Dayak şokunu atlatamayan H.Ş. ikinci bir şok daha yaşadı. Olay sonrası ağlarken yanına gelen mağaza sorumlusu tarafından bir kağıt imzalanması istendi. Kağıdı imzalayan H.Ş., sonra da işten çıkarıldığını öğrendi. H.Ş., 'Hem dövüldüm hem de orada ağlarken bana imzalatılan kağıtla işimden oldum' dedi. Daban'ın da iş akdinin sona erdirildiği belirtildi. Aile Bakanlığı'nın H.Ş.'yi arayıp konu hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
18
9
6
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
o yorum yapılacak

Olaya bak! Yönetmeyi bilmeyen adamları alıp insanların başına koyuyorlar.Ben yönetici olacağım altımda personel bana şaka olarak herkesin içinde "yolarım sen... Devamını Gör

Nilay Bilgin

Konya mı he umrumda değil

Alienca

Bazen marketlerde denk geliyorum çalışanla müdür arasında konuşma ve goygoy cidden mide bulandırıcı özellikle müşteri karşısında.