Görüş Bildir
Haberler
Yine Öfkeli Eş, Yine Kadın Cinayeti

Yine Öfkeli Eş, Yine Kadın Cinayeti

Aksaray'da eşinin evi terk etmesine sinirlenen 29 yaşındaki Hakan Özbulduk pompalı tüfekle dehşet saçtı. Olay, dün saat 23.30 sıralarında Ortaköy İlçesi'ne bağlı Kümbet Köyü'nde meydana geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gonca Özbulduk iki hafta önce eşiyle aralarındaki şiddetli kavganın ardından çocuklarını alıp evi terk etti. Hakan Özbulduk da ailesinin yanına dönen eşi ve çocuklarını eve geri getirmek için kayınvalidesi Sevda Yazgı’nın evine gitti. İddiaya göre Sevda Yazgı, kızının ve torunlarının artık kendi yanında kalacaklarını söyledi, Gonca Özbulduk ise terk ettiği eve dönmeyeceğini söyledi.

Arayıp Teslim Oldu

Arayıp Teslim Oldu

Çıkan tartışma sonunda Hakan Özbulduk da yanında getirdiği pompalı tüfekle kayınvalidesi Sevda Yazgı, eşi Gonca Özbulduk ve kayınbiraderinin eşi Filiz Yazgı'ya rastgele ateş etmeye başladı. Gonca Özbulduk ve Filiz Yazgı olay yerinde can verirken, Sevda Yazgı da ağır yaralandı. Kaldırıldığı Aksaray Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren Sevda Yazgı'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Gonca Özbulduk ve Filiz Yazgı'nın cesetleri otopsi için aynı hastaneye götürüldü.

Yaptığı katliamın ardından Hakan Özbulduk da jandarmayı arayıp teslim oldu.

Cumhuriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0