Görüş Bildir
Haberler
Yıllara meydan okuyor! Şarkıcı Pamela'nın Son Halini Görenler İnanamadı

Yıllara meydan okuyor! Şarkıcı Pamela'nın Son Halini Görenler İnanamadı

2000’li yılların başına damga vuran şarkıcı Pamela'nın son hali ağızları açık bıraktı. Ünlü şarkıcıyı görenler, 'Hiç yaşlanmıyor' ve 'Resmen yıllara meydan okuyor' yorumunu yaptı. Fiziği ve stili ile genç kızlara taş çıkaran şarkıcı, hayranları tarafından büyük ilgi ile karşılanıyor.  Peki Pamela'nın son hali nasıl? İşte yıllara meydan okuyan Pamela'nın son hali...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2000’li yılların başına damga vuran şarkıcı Pamela Spence önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Ünlü şarkıcının fit görüntüsü görenleri şaşkına çevirdi. Hayranları tarafından da büyük ilgi gören şarkıcı, genç kızlara taş çıkarıyor.

Yakın bir arkadaşıyla akşam saatlerinde alışveriş merkezine gelen Pamela Spence, spor giyimi ve yıllara meydan okuyan fiziği ile dikkatleri üzerinde topladı. Uzun süre yeni sezon ürünleri inceleyen ve alışverişin keyfini çıkaran başarılı sanatçı, gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayarak objektiflere poz verdikten sonra 'Kolay gelsin' demekle yetindi. 48 yaşındaki sanatçının son halini görenler, 'Hiç yaşlanmıyor' ve 'Resmen yıllara meydan okuyor' yorumunu yaptı.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur Batı

istanbul şarkısıyla aşık olduğum kadındır kendisi