Görüş Bildir
Haberler
Yılın En Karanlık ve Korkutucu Filmi Olmaya Aday: The Void

Yılın En Karanlık ve Korkutucu Filmi Olmaya Aday: The Void

Gökhan A.
25.02.2017 - 21:22

Önümüzdeki aylarda vizyona girecek The Void isimli bağımsız korku filmi geçtiğimiz günlerde yayınladığı fragmanıyla korkuseverlerin dikkatini aşırı derecede çekmiş durumda.

Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini, Pasifik Savaşı ve İntihar Timi: Gerçek Kötüler gibi ünlü filmlerin teknik kadrosunda yer almış Jeremy Gillespie ve Steven Kostanski üstleniyor.

Jeremy Gillespie, sanat yönetmeliği yaptığı işlerle dikkat çekerken Steven Kostanski ise özellikle bol kan içeren işlerle uzmanlaşmış bir makyaj sanatçısı. Filmdeki görüntülerin ne kadar gerçekçi olacağını artık siz hayal edin.

Filmi izleyenlerin belirttiğine göre filmin atmosferi ve konu edindiği hikaye John Carpenter'ın The Thing filmini andırıyor.

En altta verdiğimiz fragmanda atmosferi ve ortaya çıkan yaratıkları gördüğünüzde siz de bunu kolaylıkla fark edebilirsiniz.

Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla gizemin ve gore sahnelerin bolca olacağı filmde benzersiz bir korku ve mitoloji hikayesi bizi bekliyor olacak.

The VVitch filminin yapımcılığını üstlenmiş Jonathan Bronfman'ın desteklediği filmde Ellen Wong, Kathleen Munroe, Aaron Poole ve Kenneth Welsh gibi oyuncular yer alıyor.

Filmin konusuna gelecek olursak:

Rutin bir devriye sırasında bir polis memuru, artık kullanılmayan ıssız bir yolda yüzü kanlar içinde kalmış genç biriyle karşılaşır. Genç adamı aceleyle en yakın hastaneye götüren polis memuru sağlık personeline teslim ederek gelişmeleri izlemeye koyulur.

Getirilen bu yaralının bedeninin içinde insanlık dışı bir takım değişimlerin yaşandığını fark eden sağlık personeli ve hastalar, polis memuru önderliğinde dehşet dolu bir ölüm kalım savaşına çıkarlar.

Nisan'da İngiltere ve ABD'de yayınlanacak filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği konusunda hala kesin bir bilgi yok.

Ama vizyon tarihinin haberini aldığımız gün sinema salonlarındaki yerlerimizde hazır bulunacağımız kesin. 😊

İşte bizi oldukça meraklandıran The Void filminin fragmanı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
214
94
83
51
21
21
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can Babacan

eskiden korku filmleri harbiden korkuturdu.Kan olmadan , akla hitap ederek.yilin korku filmi diyorlar fragmanda ele gelen birsey yok.bombos bir sacmalik

fcrfcr

Oyunlar için de aynı şey söylenebilir. Eski oyunlar 3,5 attırırken yepyeni teknolojili, mükemmel grafikli korku oyunları gram korkutmaz. Teknoloji geliştikçe... Devamını Gör

DENİZOĞLAN

Bol kan et parçaları ve yaraların olduğu bu tarz filmler senaryo bakımından genelde zayıf olur. Sevemedim bi türlü.

Şarköylü metalci

82'de carpenter'ın çektiği the thing tarzını ve atmosferini tamamen yansıtabilirse efsane olur... muhteşem sinema salonlarımız, boktan çocuk animasyonları, r... Devamını Gör