Görüş Bildir
Haberler
Yıldız Falına Göre Bu Haftanın Nasıl Geçeceğini Söylüyoruz!

etiket Yıldız Falına Göre Bu Haftanın Nasıl Geçeceğini Söylüyoruz!

Bu haftanın nasıl geçeceğini öğrenmek istiyorsan haydi yıldız falına bakalım.

Bakalım bu hafta senin için nasıl geçicek😏

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi yılda doğdun?

2. Doğduğun yılın son rakamı nedir?

3. Hangi ayda doğdun?

4. Günün hangi saatinde doğdun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sevdiklerinle güzel bir hafta seni bekliyor!

Sevdiklerinle güzel bir hafta seni bekliyor!

Bugün yeni yılın ilk günü ve seni harika bir hafta bekliyor. Sevdiklerin ile birlikte vakit geçireceksin ve kendini çok iyi hissedeceksin. Her zaman yanında olan belli dostların var ve hep senin yanındalar. Bu yıl da seni yalnız bırakmayacaklar. Sevdiklerinin değerini daha iyi anlayacaksın.

Eğitim alanında büyük gelişmeler sarf edeceksin. Kariyer basamaklarını bir bir çıkacaksın. Ve onca emeğinin karşılığını alacaksın. Bunun yanında sağlıkla ilgili bir takım problemler yaşayabilirsin. Buna çok takılma çünkü gelip geçici şeyler. Umarız 2018 yılında gerçekleştirmek istediğin tüm dilekler gerçekleşir.

Aşk ve mutluluk dolu bir hafta seni bekliyor!

Aşk ve mutluluk dolu bir hafta seni bekliyor!

Bu hafta kalbini yerinden çıkaracak birisiyle tanışacaksın. Ve gerçekten bunca zamandır neden karşılaşmadığınızı sorgulayacaksın. Ama bunun için hiç vakit kaybetmene gerek yok. Anı yaşa. O zaman her şeyin daha güzel gideceğini fark edeceksin. Her şey senin elinde.

Tüm bunlar yaşanırken etrafındaki insanlar sendeki değişikliği fark edecek ve hayranlıkla izleyecekler. Bunlardan bir kaçına dikkat etmelisin. Çünkü yüzüne gülüp arkandan iş çevirecekler. Bir kaç gün sonra kulağına gelecek bu dedikodulara aldırış etmemelisin.Umarız 2018 yılında gerçekleştirmek istediğin tüm dilekler gerçekleşir.

Hayallerinin peşinden gideceğin bir hafta seni bekliyor!

Hayallerinin peşinden gideceğin bir hafta seni bekliyor!

Yeni yıl sana büyük bir şans getirecek ve harika gelişmeler yaşayacaksın. Hayatında ertelediğin ne varsa bunları gerçekleştirmek için yola koyulacak ve büyük bir hızla ilerleyeceksin. Ve tüm bu gelişmeler olurken aslında yanında olan ve hiç yalnız bırakmayan birinin olduğunu fark edeceksin. Ve çok mutlu olacaksın.

Yeni yılda harcamalarına biraz daha dikkat etmelisin. Geçtiğimiz yıl düşünmeden yapmış olduğun harcamalar seni yeterince zora sokmuştu. Bir arkadaşının vasıtasıyla yeni bir ortama katılacaksın. Ve burada eskiden bir şeyler yaşadığın birisiyle karşılaşacaksın. Umarız 2018 yılında gerçekleştirmek istediğin tüm dilekler gerçekleşir.

Olaylarla dolu bir hafta seni bekliyor!

Olaylarla dolu bir hafta seni bekliyor!

Bu haftayla birlikte tatsız bir takım olaylar ile karşılaşacaksın. Bunlar senin canını sıkacak olsa da aslında sonrasında her şey tatlıya bağlanacak. Sen bu süreçte daha sakin hareket etmelisin. Aksi taktirde insanların kalbini kırabilir ve sonrasında da pişman olabilirsin. Aman dikkat!

Sen çok fazla takıntılısın ve söylenen her şeyin altında bir şey arıyorsun. Bu hafta kendinle ilgili bir takım değişiklikler yapmaya karar vereceksin. Ve bunlardan bir tanesi de bu huyundan vazgeçmek olacak.Umarız 2018 yılında gerçekleştirmek istediğin tüm dilekler gerçekleşir.

Her şeyin yolunda gideceği bir hafta seni bekliyor!

Her şeyin yolunda gideceği bir hafta seni bekliyor!

Her şeyi akışına bırakıyorsun ve artık önüne bakıyorsun. Bu hafta senin için bir dönüm noktası olacak. Hayatını derinden etkileyecek bir olay yaşayacaksın. Ve şok olacaksın. Ama korkma bu kötü bir şey değil. Aksine mutlu olacağın bir gelişme olacak.

Aile içinde yaşayacağın sıkıntılar olabilir. Annen veya babanla bir anlaşmazlık yaşayabilirsin. Ama sonunda yine onların haklı çıkacağını göreceksin. Umarız 2018 yılında gerçekleştirmek istediğin tüm dilekler gerçekleşir.

Çizgilerini aşacağın bir hafta seni bekliyor!

Çizgilerini aşacağın bir hafta seni bekliyor!

Bu hafta uzaktan birinden bir haber alacaksın. Ve aldığın haberle birlikte aslında biraz üzüleceksin. O kişinin yanına gitmek isteyeceksin fakat gidemeyeceksin. Yeni yeni kişiler hayatına girmek isteyecek. Ama sen almamaya o kadar kararlısın ki insanlar o çizgiyi bir türlü aşamıyor. Artık bu durumu aşacaksın ve bu hafta çizgilerinin sınırlarını zorlayacaksın. 

Bazı kişiler kalbini çok kırmış olsa da hayatına umutlu ve neşeyle bakıyorsun. Yüzünde hep bir tebessümle geziyorsun. Ve insanlar tarafından çok seviliyorsun. Bu hafta bunu çok daha iyi anlayacaksın.Ve ne kadar şanslı olduğunu bir kez daha göreceksin. Umarız 2018 yılında gerçekleştirmek istediğin tüm dilekler gerçekleşir.

Duygularını bastıracağın bir hafta seni bekliyor!

Duygularını bastıracağın bir hafta seni bekliyor!

Duygularını bastırdığın ve mantık çerçevesinde ilerleyeceğin bir hafta yaşayacaksın. Aslında her zaman kalbinden geçene kulak verir ve ona göre hareket edersin. Ama yaşadıkların seni o kadar çok etkilemiş ki duygularını bastırmayı başarmışsın. Bu hafta da bunu yoğun bir şekilde yaşayacaksın.

Bu hafta eline para geçecek ve biraz rahatlayacaksın. İhtiyaçlarını alacaksın ve ailene de bu konuda destek olacaksın. Yeni bir sosyal aktiviteye katılacaksın. Her şey tıkır tıkır yolunda gidecek. Umarız 2018 yılında gerçekleştirmek istediğin tüm dilekler gerçekleşir.

Huzura kavuşacağın bir hafta seni bekliyor!

Huzura kavuşacağın bir hafta seni bekliyor!

Resmen mutlu olmanın sırrını çözmüşsün. Kendinle daha fazla vakit geçirecek ve yalnız takılacaksın. Artık kalabalıktan sıkılmışsın ve bu haftayı kendine ayırmayı düşünüyorsun. Çokta iyi yapıyorsun. Evde sessiz ve sakin bir şekilde vakit geçirip huzura kavuşacaksın.

Eline geçen bir para olacak ve bunu eğitim hayatın için kullanacaksın. Bu hafta iş ile ilgili bir takım gelişmeler olabilir. Gireceğin bir mülakat olabilir. Hazırlıklı olmalısın. Umarız 2018 yılında gerçekleştirmek istediğin tüm dilekler gerçekleşir.

Sorumlulukların artacağı bir hafta seni bekliyor!

Sorumlulukların artacağı bir hafta seni bekliyor!

Bu hafta yeni sorumluluklar üstlenebilirsin. Ve üstünde ağır bir yük olduğunu düşünebilirsin. Ama bunlar aslında senin daha güçlü olmanı sağlayan şeyler. Bunu sakın unutma ve asla pes etme. Bu süreçte ailenin desteğini çok göreceksin. Ve onlar da seninle gurur duyacaklar.

Arkadaş ortamından birinin sana karşı bir şeyle hissettiğini öğreneceksin. Ve çok şaşıracaksın. Aslında bunca zamandır nasıl anlamadığını sorgulayacaksın. İlk başta olumsuz gibi baksan da sonrasında güzel gelişmeler yaşanacak gibi.Umarız 2018 yılında gerçekleştirmek istediğin tüm dilekler gerçekleşir.

Hayallerinin gerçekleşeceği bir hafta seni bekliyor!

Hayallerinin gerçekleşeceği bir hafta seni bekliyor!

Bu hafta eline bir kağıt geçecek. Kaşeli, imzalı ya da mühürlü olduğunu söyleyebiliriz.Bu evrak sana bir sonuç ya da bir hedef belirtiyor. Ama gördüğün zaman çok heyecanlanacağın, sevineceğin ve gönülden istediğin bir şeye kavuşacağın anlamını taşıyor. Hayallerinin gerçekleşmesine çok az kaldı diyebiliriz.

Bu hafta kafanda bir sürü sorular olacak. Çok dalgın ve düşünceli olacaksın. Ama dikkatli olmanda fayda var. Sonuçta etrafında bu halinden yararlanacak insanlar olabilir. Umarız 2018 yılında gerçekleştirmek istediğin tüm dilekler gerçekleşir.

Olumlu şeylerin yaşanacağı bir hafta seni bekliyor!

Olumlu şeylerin yaşanacağı bir hafta seni bekliyor!

Eğitim hayatında büyük başarılara imza atacağın çok güzel bir haftaya giriyorsun. Senin kafanı kurcalayan seni rahatsız eden tüm sorunlardan kurtuluyorsun. Ve artık rahata kavuşuyorsun. Hayatında olumlu şeylerin yaşanacağını söyleyebiliriz.

Kalabalık bir ortama gireceksin bu hafta.  Ve orada çok dedikodular döndüğünü duyacaksın. Bu senin canın çok sıkacak ama sen söylenilenlere aldırış etme ve hayatını yaşa. Kimse için üzülmeye değmez. He bir de harcamalarına biraz daha dikkat etmelisin. Umarız 2018 yılında gerçekleştirmek istediğin tüm dilekler gerçekleşir.

Mükemmel bir hafta seni bekliyor!

Mükemmel bir hafta seni bekliyor!

Muhteşem bir haftaya ayak basıyorsun resmen! Eğitim ve aşk hayatında büyük gelişmeler olacak. Ve sen bunlara şaşıp kalacaksın. Bu haftayı o kadar güzel değerlendireceksin ki sonrasında rahat edeceksin. Her zaman yanında o çok sevdiğin dostun olacak. Ailende her zaman desteğini verecek tabi.

Yeni bir aşk doğacak diyebiliriz. Bunca zamandır aradığın kişiyi bulduğunu hissedeceksin ve çok mutlu olacaksın. Sana bir hediye ve çiçekle gelecek ve resmen dizlerine kapanacak. Çok şanslı olduğunu göreceksin. Umarız 2018 yılında gerçekleştirmek istediğin tüm dilekler gerçekleşir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
813
372
142
109
78
47
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Acelya Taşkın

şu aylık burç yorumlarını zamanında atsanız ölürsünüz sanki çok bozdunuz kendinizi çok yazık cindden

Midoriya

Her şeyin yolunda gideceği bir hafta seni bekliyor! Sınav haftam, eğer kötü geçerse burnunuzdan getiririm. O kadar umut veriyosunuz sonuçta.

TC Sıla Çil

Kendime ayıracağım bir hafta beni bekliyormuş... Evet canım özellikle finallere çalışarak çok güzel vakit geçireceğim.