Görüş Bildir
Haberler
Yıkıklar Buraya! 2018'de Seni Kimlerin Yıkmaya Çalıştığını Söylüyoruz!

Yıkıklar Buraya! 2018'de Seni Kimlerin Yıkmaya Çalıştığını Söylüyoruz!

Yıkıksak bir sebebi var!

Bakalım yıkık hallerimizin sebepleri kimlermiş?! Bizi kimler yıkmış?! 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hoşgeldin! Söyle bakalım, açık ve net, ne kadar yıkık durumdasın?

2. 2018'de insanlarla yaşadığın en büyük sıkıntıyı hangisine benzetebilirsin?

3. Neyse, biraz da eğlenceli şeylerden bahsedelim... Piyango bileti aldın mı bakalım?

4. Hadi diyelim ki oldu da büyük ikramiye sana çıktı! Ne yapacaksın?

5. Eh bu büyük ikramiyeyi alıp da bağış yapmayacak halin yok tabi! En büyük bağışını hangisine yapacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekiiii... 2019'a hangi bağımlılığından kurtulmuş halde girmek istiyorsun?

7. Seni 2019'a sadece büyük ikramiye ile sokmuyoruz; aynı zamanda kendinle alakalı bir özellik seçme imkanı da veriyoruz! Ne seçeceksin?

8. Bitirmeden önce de insana dair söylenmiş bu sözlerden birini seç... Hangisine en çok hak verdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seni dost bildiklerin yıkmaya çalışmış!

Seni dost bildiklerin yıkmaya çalışmış!

Sen güçlü, sağlam bir insansın ve dostlarının da daima yanındasın. Fakat bazen onlara yardım etmek, destek olmak adına kendinden biraz fazla taviz vermişsin. Onların dertlerini dinleyeceğim derken kendini ihmal etmişsin. Kan kusup kızılcık şerbeti içtim demiş; onları üzmemek adına türlü sıkıntılardan geçerken gıkını bile çıkarmamışsın. Artık biraz daha açık biri olmayı denemeli ve 2019'da kendini ön plana koymaya başlamalısın. Zira dost bildiğin insanlar sana karşı bencil bir tavır takınmışlar!

Seni kendi canından kanından insanlar yıkmaya çalışmış!

Seni kendi canından kanından insanlar yıkmaya çalışmış!

Fedakarlığın dozunu biraz kaçırmışsın doğrusu! Ayrıca onları üzmemek için de dertlerini, sıkıntılarını hep içine atmışsın. Onlar için güçlü durmaya çalıştıkça; kurban rolüne bürünerek seni manipüle etmişler ve masum duygularını istismar etmişler. Kendi isteklerinden, kendi hayatından, kendi ihtiyaçlarından uzaklaşmışsın! Neredeyse yıkılayazmışsın! Artık 2019'a da girerken, biraz bencil olmayı öğrenmeli ve kendini ön plana koymaya başlamalısın!

Seni en sevdiğin yıkmaya çalışmış!

Seni en sevdiğin yıkmaya çalışmış!

Kırmış kalbini! Ama sadece bununla da kalmamış... Özgüveninle, adeta kimliğinle oynamış. Kendisini güçlü ve vazgeçilmez hissetmek için seni kendince sınavlardan geçirip durmuş. Yıpranmış ve yorulmuşsun. Böylesine zalimce tavırları haketmeyen biri olduğun için artık umuyoruz ki 2019'a da girerken, kendini ön plana koymaya ve bencil olmaktan korkmadan kendi hakkını aramaya başlarsın!

Seni yıkmaya çalışan, senden başkası değilmiş!

Seni yıkmaya çalışan, senden başkası değilmiş!

Sen öyle altın kalpli, öyle tatlı birisisin ki... Herkes için en iyisini istersin! Fakat söz konusu kendin olunca, birden acımasızlaşıyorsun. Bilinçaltında yatan suçluluk duygusu sana sürekli güzel ve iyi şeyleri tam olarak haketmediğini söylüyor. Kendi kendini sabote ettiğinin çoğu zaman farkına bile varmıyorsun. Kendinin en büyük düşmanı adeta yine kendinsin. 2019'a girerken aynaya kocaman bir öpücük vermeli ve kendinle barışmalısın! Tek ihtiyacın olan kendinsin!

Seni bu toplumun ta kendisi yıkmaya çalışmış!

Seni bu toplumun ta kendisi yıkmaya çalışmış!

Özel ve kişisel bir sebebi yok... Toplum ve sistem senin gibi orijinal ve özgür bir karakteri kaldıramamış! İtaat etmeni istemişler ama asi ve asil ruhun asla boyun eğmemiş. Dik duruşunla, 'yıkılmak, eğilip bükülmekten iyidir!' demişsin. Gururlu olmasına gururlusun ama bazen sırf kendi iyiliğin için birazcık esnek davransan hiç de fena olmaz doğrusu! 2019'da yine kendinden ödün verme, tamam, ama birazcık da kavgaya ara ver bizce!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
191
73
30
24
19
15
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Apollonia corleone

dost bildiklerin yıkmaya çalışmış.Tam da öyle.Hatta şunu diyeyim bende öyle bir şans var ki böyle tam yıkılıp her şey üstüme geldiği an bir şey olur ve hepsi... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

kesinlikle öyle👍

Nazlı Aşkın

Seni kendi canından kanından insanlar yıkmaya çalışmış!

Gizem Yenikler

Seni en sevdiğin yıkmaya çalışmış!