Görüş Bildir
Haberler
Yeşilçam'ın Sevilen İsmi Ayşen Gruda Ölüm Yıl Dönümünde Anılıyor!

Yeşilçam'ın Sevilen İsmi Ayşen Gruda Ölüm Yıl Dönümünde Anılıyor!

Pankreas kanseri sebebi ile geçtiğimiz yıllarda 74 yaşında hayatını kaybeden, usta tiyatro ve sinema sanatçısı Ayşen Gruda, ölüm yıl dönümünde yakınları ve sevenleri tarafından anıldı. 'Hababam Sınıfı', 'Neşeli Günler', 'Bizim Aile' ve 'Çöpçüler Kralı'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda unutulmaz dizi ve filmde başarılı isimler ile  rol alan usta oyuncu Gruda, 3 yıl önce hayatını kaybetmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk tiyatrosuna ve sinemasına büyük başarılar elde eden, ekrandaki unutulmaz karakterlerin sahibi, 'Domates güzeli' lakaplı usta sanatçı Ayşen Gruda, 23 Ocak 2019’da vefat etmişti. 'Hababam Sınıfı', 'Neşeli Günler', 'Bizim Aile' ve 'Çöpçüler Kralı'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda unutulmaz yapımda rol alan usta oyuncunun vefatı sevenlerini yasa boğmuştu. 74 yaşında iken pankreas kanseri sebebiyle hayatını kaybetmişti.

Sevenleri Gruda'yı Andı!

Sevenleri Gruda'yı Andı!

Ayşen Gruda, ölümünün 3. yılında ailesi, sevenleri ve sanatçı dostları tarafından anılıyor. Başarılı sanatçının ölüm yıl dönümü sebebiyle, sosyal medyada pek çok paylaşım yapıldı. Aralarında ünlü ve siyasi isimlerin de olduğu pek çok kişi, Gruda'yı sözleri, filmleri ve fotoğraflarıyla ölüm yıl dönümünde andı.

#AyşenGruda etiketi Twitter Türkiye gündeminde ilk sıralara yükseldi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın