Görüş Bildir
Haberler
Yerli Popüler Bilgi Yarışması Trivians'ın Kripto Para Birimi ICRYPEX’te Listeleniyor!

Yerli Popüler Bilgi Yarışması Trivians'ın Kripto Para Birimi ICRYPEX’te Listeleniyor!

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından ICRYPEX, listelediği token’lara bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Onedio.com ve Oyna Kazan’ın geliştiricileri tarafından kurulan blokzincir tabanlı bilgi yarışması oyunu Trivians’nın yerel para birimi, 22 Eylül'de ICRYPEX’te listelenecek.

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, 'Trivians, bilgi yarışması konseptini P2E modeliyle bir araya getiren sayılı örneklerden biri. Türkiye’nin önde gelen kripto para platformu ICRYPEX olarak biz de Trivians’ın kripto para birimi olan ve Coinmarketcap verilerine göre piyasa değeri 1,64 milyon doların üzerinde seyreden Trivia Token’ı platformumuzda listeleyeceğiz” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2 milyar kişilik oyuncu pazarına ulaşacak

2 milyar kişilik oyuncu pazarına ulaşacak

Onedio ve Oyna Kazan’ın geliştiricileri tarafından kurulan Trivians, oyuncuların farklı oyun modlarında ve yarışmalarda bilgilerini sınamalara olanak tanıyan blokzinciri tabanlı bir bilgi yarışması olarak öne çıkıyor. Trivians olarak adlandırılan kullanıcılar, verdikleri doğru yanıtlarla Trivia Token ödüllerinden yararlanabiliyor. Oyunun bugün Türkçe, İngilizce ve İspanyolca dillerini desteklediğini hatırlatan İçer, “Oyun, çok yakında Rusça, Arapça ve Çince soruları da içerecek ve bu sayede 2 milyarı aşkın insandan olan potansiyel oyuncu pazarına ulaşacak. Güçlü iş modeli ve zengin soru içeriğiyle kullanıcıların ilgisini çeken bu oyun, entelektüel bilgiyi eğlenerek kazanca dönüştürmenin bir yolunu sunuyor” ifadelerini kullandı.

Dünyanın en çok oynanan blokzinciri oyunu olmayı hedefliyor

Dünyanın en çok oynanan blokzinciri oyunu olmayı hedefliyor

Trivians’ın bilgi yarışmasının, blokzinciri, eğlence ve tasarruf kavramlarını bir araya getirmeyi başaran sürdürülebilir bir model sunduğunu hatırlatan İçer, “Yarışma sürekli yenilenen oyun türleri ve güncel sorularıyla yıllarca dünyanın dört bir yanından katılımcıların gerçek getiriler elde edecekleri bir platform ve dünyanın en çok oynanan blokzinciri oyunlarından biri olmayı hedefliyor. Trivians oyununa katılmak için gerekli olan Trivia Token, 22 Eylül'den itibaren ICRYPEX’ten 7 gün 24 saat satın alınabilecek” dedi.

Kişiye özel müşteri temsilcisinden analiz desteği

Kişiye özel müşteri temsilcisinden analiz desteği

Yarışmacıların, satın aldıkları Trivia Token’ları Trivians Marketplace’te özel NFT ve güçlendirme seçeneklerine erişmek için kullanabildiğini söyleyen Gökalp İçer, değerlendirmelerini şu ifadelerle sonlandırdı: “ICRYPEX üyeleri dakikalar içinde TL karşılığı Trivia Token alarak bilgi yarışmasına katılma şansı yakalayacak, söz konusu kripto para biriminin ticareti platformda 7 gün 24 saat, kişiye özel müşteri temsilcisinin analiz desteğiyle yapabilecek. ICRYPEX olarak 2018'den bu yana yatırımcılar için sunduğumuz enstrümanları çeşitlendirmek, bunu yaparken öz kaynaklarımızı ve geliştirdiğimiz teknolojileri kullanmak için çalışıyoruz. Onlarca kripto para biriminin alınıp satılabildiği platformumuz, her ay gerçekleştirdiğimiz yeni listelemelerle büyüyor.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın