Görüş Bildir
Haberler
Yeniden Evlenmek İsteyen Babasını Öldüren Cennet: 'Hatırlamıyorum'

Yeniden Evlenmek İsteyen Babasını Öldüren Cennet: 'Hatırlamıyorum'

Osmaniye'de yeniden evlenmek isteyen babasını bıçaklayarak öldüren Cennet Korkmaz, polise verdiği ifadede olayı hatırlamadığını öne sürdü. 20 yaşındaki genç kadın tutuklandı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, 20 yaşındaki Cennet Korkmaz, yeniden evlenmek istediğini söylediği babası Sinan Korkmaz'ı (45) bıçaklayarak öldürdü.

Olay, 26 Mayıs günü akşam saatlerinde ilçeye bağlı Savrun Mahallesi, Derviş Paşa Caddesi'nde meydana geldi. Eşinden boşanan 3 çocuk babası Sinan Korkmaz, kızı Cennet Korkmaz'a yeniden evlenmek istediğini söyleyince tartışma çıktı.

Baba-kız tartışarak evden çıktı. Kapının önünde tartışma sürerken evliliğe karşı çıktığını belirten Cennet Korkmaz, tekrar içeri girip mutfaktan aldığı bıçakla geri döndü.

Korkmaz, babasını göğsünden yaraladı. Kanlar içerisinde yere yığılan Sinan Korkmaz, çağırılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı, ancak doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

'Hatırlamıyorum' dedi...

'Hatırlamıyorum' dedi...

Olayın ardından suç aleti bıçakla polise teslim olan Cennet Korkmaz, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Cennet Korkmaz’ın polise verdiği ifadesinde babasıyla yaşadıkları tartışmayı anlattığını, ancak olay anını hatırlamadığını öne sürdüğü belirtildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
favilla favilla

ya bu ara hep anne baba katliamı ya da evlat katliamı duyar olduk, pandemi dönemi bu tarz cinayetler çok arttı, insanlar sürekli aynı evin içinde kalınca öz ... Devamını Gör

arslanoglu

Cinnet geçirmek ne kötü bir duygu silsilesi Allah herkesi korusun o nokta da tartışmayı bir taraf kapatmalı alttan almalı çok üzücü

mert

erkek yapsa şimdiye kaar 50 tame başlık açılmıştı tweeter da

senem durse

Ne alaka gerizekalı