Görüş Bildir
Haberler
Yeni Yılın İlk Ertelemesi Oculus'tan

Yeni Yılın İlk Ertelemesi Oculus'tan

Yeni yıla girmemizle birlikte, ilk erteleme haberi de gelmekte gecikmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyun dünyasına farklı bir boyut kazandıracak olan sanal gerçeklik cihazlarının raflardaki yerlerini almasına artık sayılı günler kaldı. 2015 yılı sanal gerçeklik gözlükleri için önemli bir sıçrayış noktası olurken Oculus Rift ile başlayan sanal gerçeklik gözlüğü akımı, pazara dev isimlerin konuk olmasıyla adeta zirve yaptı.

SonySamsungHTC ve Valve gibi isimlerin sanal gerçeklik pazarına girmesiyle hem ürün çeşitliliği arttı, hem de cihazların kalitesi yükseldi.

Oculus Rift’te herşey yolunda

Oculus Rift’te herşey yolunda

Özellikle PC oyuncularının merakla beklediği sanal gerçeklik gözlüklerinin başında gelen Oculus Rift, 2016’da final sürümüyle raflardaki yerini alacak. Günümüze kadar geliştiriciler için birçok kit yayınlayan Oculus firması, Oculus Rift’te her şeyin yolunda gittiğini ve kısa süre sonra ön sipariş almaya başlayacaklarını açıkladı.

Oculus Touch için biraz daha zamana ihtiyaç var

Oculus firmasının uzun süredir üzerinde çalıştığı diğer bir cihaz olan Oculus Touch’ta ise işlerin istenildiği gibi gitmediği ortaya çıktı. Oculus Rift ile oynanacak birçok oyunda önemli bir role sahip olan Oculus Touch isimli kontrolcülerin erteleneceği belirtildi.

2016’nın 2. yarısında çıkacak

2016’nın 2. yarısında çıkacak
İçeriğin Devamı Aşağıda

Oculus yetkilileri, Oculus Touch’ı daha iyi bir yapıya kavuşturmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyduklarını, bu yüzden kontrolcünün 2016’nın 2. yarısında çıkacağını söylediler.

Bu süre içerisinde Valve ve HTC tarafından ortak olarak geliştirilen Vive’ın da satışa sunulabileceğini hatırlatmak gerek.

ShiftDelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
7
6
5
5
5
0