Görüş Bildir
Haberler
Yeni Yıla Girmeden Önce Son Çıkış: Aralık Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Yeni Yıla Girmeden Önce Son Çıkış: Aralık Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Astrolog Gizem
29.11.2023 - 10:47 Son Güncelleme: 29.11.2023 - 22:32

Merhaba sevgili astroloji meraklıları! 

27 Kasımdaki İkizler burcu dolunayı hepimizi üstümüzden kamyon geçmişe döndürdü.

Aralık ayına İkizler dolunayının etkileri ile giriyoruz. Bu demek. oluyor ki, Aralık ayının ilk haftası da Kasım'ı uğurlarken yaşadığımız gibi kasvetli olabilir. Özellikle değişken burçlar (İkizler, Yay ve Balık) dikkat! İletişim kazalarına her zamankinden daha açık olacağımız bu süreçte kimse sizi anlamıyor gibi hissedebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalardan doğan tartışmalar ve küslükler ortaya çıkabilir. 

'Şu koca dünyada yapayalnızım!'

Aralık ayında Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Merkür Oğlak'ta ve Venüs Akrep'te kendimizi hiç olmadığı kadar yalnız hissediyor olabiliriz. Tüm bunlar bizi ilişkilerde de kaosa sürüklüyor olabilir. Ancak 12 Aralık'taki Yay burcunda Yeni Ay belki biraz toparlanmamıza ve umutla dolmamıza neden olabilir. Hayatımıza yeni bir gündem girebilir, eğlenceli bir seyahat planlaması, coşkulu bir kutlama ve arkadaşlarla keyifli vakit geçirmek söz konusu olabilir. 

Umuda sarılın❤️

İnançlarımıza daha bağlı ve sıcakkanlı olabileceğimiz 12 Aralık civarı meditasyon, ibadet ve diğer ritüellere önem vermenizi öneririm. Bu hem mental hem de fiziksel olarak daha iyi hissetmenize neden olacaktır. 

27 Aralık Yengeç burcundaki Dolunay ile daha içe kapanık ve sezgisel olabilirsiniz. Bu dönem ev ve yuva konuları ön plana çıkarken birçoğumuzun verilmemiş sınavları da olacaktır.

Daha fazlasını merak ediyorsanız artık burç yorumlarınıza geçebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç burçları için yeni fırsatlarla dolu bir ay olacak!

Koç burçları için yeni fırsatlarla dolu bir ay olacak!

12 Aralık'ta gerçekleşen Yay yeniayı, hayatınızın dokuzuncu evini aydınlatıyor ve bu, farklı inançlar ve perspektifler aracılığıyla ufkunuzu genişletme fırsatı sunuyor. Alışılagelmiş rutininizin dışına çıkmak için can atıyorsunuz ve bu yeniay, yeni deneyimler ve maceralar arayışınızda size yardımcı olacak. Belki yeni bir kursa kayıt olabilir veya sizi konfor alanınızın dışına çıkan bir seyahate çıkabilirsiniz. Her iki durumda da, bugünün deneyimlerinin sizi daha fazla keşfe teşvik edeceği kesin.

13 Aralık'ta, Merkür'ün Oğlak burcunda gerilemesiyle, kariyerinizi ve profesyonel hedeflerinizi gözden geçirme zamanı geliyor. İletişim gezegeni geri giderken, kariyer hedeflerinizi ve uzun vadeli planlarınızı yeniden düşünme fırsatı bulacaksınız. İstikrarlı bir şekilde uzun vadeli hedeflerinize doğru ilerlemek sizi başarılı hissettirir, ancak bu gerileme döneminde, hedeflerinize yönelik bakış açınızda küçük bir değişiklik yapabilirsiniz. Neyse ki, 21 Aralık'ta başlayan kış gündönümü, yeni başarı fırsatları ve mevcut çabalarınızın hak ettiği takdiri getirecek. 

Ayın astrolojik etkinlikleri, 26 Aralık'taki Yengeç dolunayı ile son buluyor. Bu dolunay, evinizde ve kişisel yaşamınızda aradığınız huzur ve güvenliği vurguluyor. Dolunayın etkisi altında, tanıdık ve güvenli yaşam alanınızın rahatlığına doğru bir çekim hissedeceksiniz. Bu gün, sosyal etkinliklerden ziyade, ailenizle veya ev arkadaşlarınızla vakit geçirme arzunuzu artırabilir. Kendinizi en güvende hissettiğiniz yerde enerjinizi yenilemek, ruhunuzu derinden dolduracak.

Boğalar para sayma makinesine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Boğalar para sayma makinesine ihtiyaç duyabilirsiniz.

12 Aralık'ta Yay burcundaki yeniay, finansal sorumluluklarınıza ve ortak yükümlülüklerinize yeni bir boyut kazandıracak. Bu yeniay döneminde, daha somut işlerin üzerinde dururken, gelecekte nelerin gerçekleşebileceği hakkında umutlu bir vizyonunuz olacak. Belki de umut vadeden bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz veya yeni bir mali yükümlülük almayı planlıyorsunuz; bu yeni ekonomik girişimlerin potansiyeli sizin için heyecan verici olacak.

13 Aralık'ta, Merkür'ün Oğlak burcunda geri harekete geçmesi, dünya hakkındaki mevcut görüşlerinizi ve bakış açılarınızı yeniden değerlendirmenize yardımcı olacak. Toprak elementine ait bir burç olan Boğa, genellikle felsefi inançları ve dünya görüşleri konusunda mantıklı bir yaklaşım benimser. Ancak, bu dönemde bakış açılarınızı yeniden düşünme fırsatı bulacaksınız. Fikrinizi değiştirmekten çekinmeyin, özellikle de sizin için daha anlamlı yeni bir bilgi veya iç görü elde ettiyseniz. Güneş'in 21 Aralık'ta Oğlak burcuna geçişi, kişisel gerçeklerinizi bilinçli bir şekilde kabul etmenizi ve hayatınızda istediğiniz yaşam tarzı seçimlerini yapmanızı kolaylaştıracaktır. Bu dönem, bulgularınızı paylaşmaya ve yeni projelerinize daha fazla ciddiyetle yaklaşmaya istekli olacağınız bir dönem olabilir.

26 Aralık'taki Yengeç burcundaki dolunay, çevrenizde bulduğunuz konforu ön plana çıkaracak. Bu dönemde, konfor alanınızın dışına çıkmak ve yeni şeyler keşfetmek için aktif bir çaba gösterirken, kendinizi güvende ve desteklenmiş hissetmenizi sağlayan insanlarla ve yerlerle çevrili hissedeceksiniz. Belki de en sevdiğiniz romanı okurken veya çocukluğunuzdan beri sık sık ziyaret ettiğiniz bir parkta bulacaksınız kendinizi; sizi nostalji duygusuyla dolduran herhangi bir deneyim.

İkizler bekarlığa veda ediyor!

İkizler bekarlığa veda ediyor!

12 Aralık'ta Yay burcunda gerçekleşen yeni ay, aşk hayatınızda yeni bir dönemin kapılarını aralayacak. Bu gün, yeni bir ilişkinin tohumlarını ekmek için mükemmel bir fırsat olacak ve bu yeni bağın gelecekte nereye evrilebileceğini gözünüzde canlandırmanıza yardımcı olacak. Kendinizi ifade etmek, hikayelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmak için ideal bir zaman dilimi. Bu açıklığınızın, sizinle özel bir bağ kurma potansiyeli olan kişiyle aranızdaki ilişkiyi güçlendireceği çok muhtemel.

13 Aralık'ta, burcunuzun yöneticisi Merkür, mantıklı Oğlak burcunda geri harekete geçiyor ve bu durum, iletişim yeteneklerinizi biraz yavaşlatacak. Genellikle düşüncelerinizi ve görüşlerinizi rahatlıkla paylaşırsınız, ancak bu dönemde neyi ifade etmeyi tercih edeceğiniz konusunda daha dikkatli olacaksınız. Bu geri gidiş sürecinde daha empatik hissedeceksiniz ve bu durum, insanların size kendi sırlarını açıklamalarını teşvik edebilir. 21 Aralık'ta kış gündönümü ile birlikte, özel hayatınızdaki ve iş hayatınızdaki konulara, başkalarının durumları da dahil olmak üzere, daha fazla farkındalık kazanacaksınız. Kendinizi, mali durumunuzu uzun vadeli hedeflerinize uygun hale getirirken veya başkalarıyla sınırlar ve ortak sorumluluklar hakkında önemli konuşmalar yaparken bulabilirsiniz. Bu konuşmaların tonu genellikle alıştığınızdan daha ciddi olabilir, ancak bu, yeni yıl için planlarınızı zamanında yerine getirmenize yardımcı olacak.

26 Aralık'ta Yengeç dolunayı, ikinci evinizi, yani kişisel kaynaklarınızı, varlıklarınızı ve finansınızı aydınlatıyor. Ayın zirveye ulaştığı bu dönemde, içgüdüleriniz sizi emeğinizin sonuçlarını değerlendirmeye yönlendirecek; bu, önemli bir satın alma veya mali sorumluluklarınızda bir değişiklik anlamına gelebilir. Bu dönemde, harcamalarınız konusunda daha duygusal ve dürtüsel olabilirsiniz, bu yüzden büyük alışverişler yapmadan önce iyi düşünün. Dolunayın etkisiyle duygularınız dalgalanabilir, bu yüzden kalıcı mali kararlar almadan önce iyice düşünmek önemli olacak.

Yengeçler sağlık ve iş konularına dikkat!

Yengeçler sağlık ve iş konularına dikkat!

12 Aralık'ta Yay burcunda yeniayın ortaya çıkması, altıncı evinizi etkileyerek alışkanlıklarınız ve günlük rutinleriniz üzerinde yeni bir başlangıç yapmanızı sağlayacak. Zodyak burcunuz gelgitlerle ilişkilendirildiği için, katı bir düzene bağlı kalmadığınızda kendinizi en iyi hissediyorsunuz. Bu gün, özgürlük duygunuzu besleyen yeni ritüeller oluşturmanız için bir fırsat olacak. Bu, belki de yeni bir egzersiz programı veya esneklik sağlayan bir diyet planı olabilir.

13 Aralık'ta Merkür, hedeflerinize odaklanan Oğlak burcunda geri gidiyor ve bu durum, romantik ilişkilerinizde ve sosyal bağlantılarınızda bazı revizyonları gündeme getirecek. Gerçeklere dayanan ilişkiler sizin için önemli ve bu geri gidiş döneminde, bu bağlantıların yatırım yapmaya değer olup olmadığını daha detaylı inceleyeceksiniz. Bu dönemde partnerinizle önemli konuşmalar yapma ihtimaliniz yüksek, ancak yanlış anlamaların olabileceğini unutmayın. Merkür'ün geri gidişi genellikle kafa karışıklığına neden olur, bu yüzden bir konuşma yapmadan önce ne konuşmak istediğinizi tam olarak belirlemeye çalışın. Bu, iletişiminizin çok daha etkili olmasını sağlayacak.

21 Aralık'ta Güneş'in Oğlak burcuna geçişi, diğer insanlarla olan ilişkilerinizi ve bu ilişkilerdeki dinamikleri daha fazla göz önünde bulundurmanızı gerektirecek. Kış gündönümünde, güvenilir ve istikrarlı ilişkileri arzuladığınızı kabul etme zamanı. Bu durum, sosyal etkileşimlerinizi ve bağlantılarınızı artırma isteğinizi tetikleyecek. Ancak, sadece ciddiye alabileceğiniz kişilerle ilgileneceksiniz. Eğer bir kişi güvenilir olmadığını hissettiriyorsa, o kişi sizin için uygun olmayabilir.

Aylık döngünüz 26 Aralık'ta burcunuzda meydana gelen dolunay ile sona eriyor. Bu dolunay, konfor, tanıdıklık ve duygusal güvenlik ihtiyaçlarınızı vurgulayacak. Kendinizi şu anda evinizde hissediyor musunuz? Mevcut davranışlarınız duygusal ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu? Eğer cevabınız hayır ise, genel sağlığınızı ve refahınızı destekleyen besleyici aktivitelere katılmanın zamanı gelmiş olabilir. Bugün, bedeninizi dinlemeyi unutmayın. Sizi en iyi hissettirecek şeylere yönlendirecektir.

Aslan burçları için biraz içe dönme zamanı...

Aslan burçları için biraz içe dönme zamanı...

12 Aralık'ta Yay burcunda gerçekleşecek yeniay, sizlere rahatlama ve eğlenceye dalmak için bir davetiye sunacak. Bu dönemde romantik ilişkilerinizde heyecanı kucaklamanız bekleniyor. Yeni hobiler, ilişkiler veya yaratıcı girişimlerle macera arayışına gireceksiniz. 

13 Aralık'ta Merkür, üretken Oğlak burcunda geri harekete geçecek ve sizlere mevcut görevlerinizi, sorumluluklarınızı ve rutinlerinizi düzenlemek için bir fırsat sunacak. Günlük yaşamınızda bol miktarda düzen ve yapıya sahip olmanın faydalarını göreceksiniz, ancak bu geçiş sırasında zamanınızı ve enerjinizi genel olarak nasıl kullandığınızı yeniden değerlendireceksiniz. Üretkenliği en iyi şekilde nasıl sağlayacağınız konusunda belirsizlik yaşasanız da, bu geri hareket, farklı üretkenlik stratejilerini denemenize olanak sağlayacak.

21 Aralık'ta Kış gündönümü, güneşin Oğlak burcuna girişiyle başlayacak. Bu sezon boyunca, verimlilik seviyeleriniz yükselecek ve göz ardı ettiğiniz görevleri yerine getirecek enerjiye sahip olacaksınız. Sağlığınızı veya genel rutinlerinizi iyileştirmeyi düşünüyorsanız, şimdi bunu yapmak için mükemmel bir zaman. Haritanızın yöneticisi olan Güneş, altıncı evinizde seyahat ederken, öz disiplin sizin lehinize olacak ve birçok işi kontrol altına alabileceksiniz.

26 Aralık'ta Yengeç burcundaki dolunay, dış dünyadan kısa bir mola vermeniz için bir çağrı olacak. İlgi odağı olmaya alışkın bir Aslan olarak, bu dolunayın ortaya çıkmasıyla duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamak için geri çekilme ihtiyacı hissedeceksiniz. Cesur bir görüntü sergilerken, kapalı kapılar ardında kendinizi ihmal ettiğinizi fark ediyor musunuz? Eğer öyleyse, kendi kendinize bir check-in yapmanın zamanı geldi. Unutmayın, öncelik sizsiniz, Aslanlar!

Başak burçlarının bu ay sevgiye ihtiyacı var!

Başak burçlarının bu ay sevgiye ihtiyacı var!

12 Aralık'ta Yay burcunun yeniayı, ev ve aile yaşamınızda yeni ufuklar açma arzusuyla dolu hissetmenizi sağlayacak. Başak burcu olan doğal ortamınız, değişim ve uyum sağlama konusunda geniş bir özgürlük alanı sunacak. Bu özel gün, mevcut yaşam koşullarınızla ilgili ani kararlar alma eğiliminde olmanızı sağlayabilir. Taşınma ihtimaliniz olabilir veya aile yaşantınızda yeni bir dönem başlayabilir. Ne olursa olsun, bugünün getireceği değişiklikler, kapalı kapılar ardında sürekli büyüme arzunuzu destekleyecektir.

Haritanızın yöneticisi olan Merkür, 13 Aralık'ta Oğlak burcunda geri giderken, romantik ilişkileriniz ve yaratıcı çabalarınızı yeniden değerlendirmeniz gerekecek. Kendinize nasıl daha fazla özgürlük tanır ve eğlenirsiniz? Bu gerileme döneminde, yeni hobiler denemeye veya sosyal hayatınızı biraz daha canlandırmaya yönlendirilebilirsiniz. Her ne kadar belirli bir eğlence anlayışınız olsa da, farklı hobiler ve boş zaman aktivitelerine daha açık olabilirsiniz. Bu ay, özellikle yaratıcılığınızı keşfederken kendinizi fazla ciddiye almamaya özen gösterin. Sonuçta, bu aktivitelerin amacı keyif almak.

21 Aralık'ta kış gündönümü geldiğinde, hayatınızdan ne şekilde tatmin olduğunuzu aktif olarak kabul etmeye başlayacaksınız. Hayatın sizi mutlu eden yönlerini nasıl önceliklendirebilirsiniz? Bu dönem, size neşe getiren şeylerin önemini vurgulayacak ve sizi güldüren, kendinizi özgür hissetmenizi sağlayan daha fazla etkinlik veya uğraşıya yönlendirecek.

Ayın son günü olan 26 Aralık'ta, Yengeç dolunayı, arkadaşlıklarınızı ve topluluk yaşamınızı aydınlatacak. Bu ay boyunca, akranlarınız ve sosyal gruplarınızla olan ilişkilerinizde konfor ve tanıdıklık arayışında olacaksınız. Belki bir dostunuza destek olmak için omuz veriyor ya da bir arkadaşınıza içtenlikle yardım ediyor olabilirsiniz. Bu gün kendinizi biraz daha savunmasız hissedeceksiniz, bu yüzden kendinizi aile gibi hissettiğiniz kişilerle çevrelemeniz önemli olacak.

Terazi burçları yeni yıl planları yapıyor!

Terazi burçları yeni yıl planları yapıyor!

Bu ay, 12 Aralık'ta Yay burcundaki yeni ayın etkisiyle, geniş kapsamlı yeni düşünceleri ve fikirleri benimsemeye yönlendirileceksiniz. Terazi burcu olarak, genellikle açık fikirli olmayı başarıyorsunuz ancak bu yeni ayın etkisiyle daha farklı bakış açılarına açık olacağınızı göreceksiniz. Bilgi ve bilgeliği yakın çevrenizle paylaşma fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca, alışılagelmiş mekanlarınızın size yeni bir ilham kaynağı olacağını göreceksiniz, bu yüzden yerel mahallenizi keşfetmekten çekinmeyin.

13 Aralık'ta Merkür'ün dördüncü evinizde, yani ev ve aile hayatınızı temsil eden alanda geri harekete geçmesiyle, yaşamınızdaki sorumlulukları yeniden değerlendirmeye yönlendirileceksiniz. Bu süreçte, yaşam alanınızın düzenini sağlama ve gerekli düzenlemeleri yapma ihtiyacı hissedeceksiniz. Aile üyelerinizle veya ev arkadaşınızla, mevcut durumunuzun geleceğini ilgilendiren önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Belki de hayatınızı daha istikrarlı hale getirecek yeni bir yere taşınmayı düşünüyorsunuzdur.

21 Aralık'ta Güneş'in Oğlak burcuna geçişiyle, yaşam alanınızdaki mevcut yapıları ve sistemleri daha net göreceksiniz. Ev düzenlemelerine öncelik verme ihtiyacı hissedeceksiniz ve kış gündönümü ilerledikçe, yaşam alanınıza daha fazla istikrar getirme eğiliminde olacaksınız.

26 Aralık'ta Yengeç'teki dolunayın etkisiyle, kariyerinize ve iş hayatınıza odaklanacaksınız. İş yerinde evinizde hissetmek önemlidir ve bu gün, iş yerindeki konfor ve memnuniyet seviyenizi arttırma yollarını aktif olarak arayacaksınız. Belki de daha güvenli bir role geçmeyi düşünüyorsunuzdur.

Yeni kazanç kapıları açılıyor Sevgili Akrep!

Yeni kazanç kapıları açılıyor Sevgili Akrep!

Aralık ayı, 12'sinde Yay burcunda gerçekleşen yeni ay ile başlıyor. Bu yeni ay, maddi durumunuz ve kişisel finansmanınızla ilgili yeni fırsatları kucaklamanız için bir çağrıdır. Bu dönemde, emeklerinizin karşılığını en yüksek seviyede nasıl alabileceğinizi düşünmeniz gerekecek. Belki de önemli bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz veya gelirinizde olumlu bir değişiklik yaşanıyor. Her ne kadar genellikle dikkatli bir birey olsanız da, bu yeni ay sizi maddi kaynaklarınızla ilgili olarak alışılmışın dışında düşünmeye teşvik ediyor.

13 Aralık'ta Merkür, hırslı Oğlak burcuna gerilerken, mevcut görüş ve düşüncelerinizi yeniden değerlendirmeniz gerektiğini hatırlatıyor. Görüşlerinizi disiplinli bir şekilde sürdürmekte gurur duysanız da, bu geçiş sırasında farklı bakış açılarını dikkate almanız gerekecek. Bu ay, farklı fikirleri keşfetmek için kendinize zaman ve alan tanıyın, bunu yaparken kendinizi fazla zorlamayın.

21 Aralık'ta Güneş'in Oğlak burcuna geçişi, dikkatinizi tamamen mevcut yeteneklerinize ve bilgilerinize yönlendiriyor. Bu dönem boyunca, çevrenizden çok sayıda uyarı alacak ve etrafınızdakilerle tartışmalara gireceksiniz. Yerel topluluğunuzda, benzer düşüncelere sahip kişilerin size yönelmesiyle, mevcut içgörüleriniz daha çok tanınır hale gelebilir.

26 Aralık'ta Yengeç burcundaki dolunay, sizin için tanıdık olmayan ortamlarda rahatlık bulma fırsatı sunar. Belki de yeni bir yere seyahat etmeyi düşünüyorsunuz veya yeni bir kavram, inanç veya felsefe keşfetmek üzeresiniz. Bu gün, genellikle ilgi alanınıza girmeyen şeyler aracılığıyla duygusal ihtiyaçlarınızın karşılanacağı bir gün olabilir. Bu nedenle, açık fikirli olmaya özen gösterin. Konforunuz, alışılmış rutinlerinizin dışında olabilir.

Yaylar için yeni bir dönem başlıyor!

Yaylar için yeni bir dönem başlıyor!

12 Aralık'ta hayatınızda yeni bir bölüm açılıyor. Bu gün, sürekli gelişme ve özgürlük arayışınızı ön plana çıkaracak ve kendinizi daha spontan hissetmenizi veya büyük riskler almanızı sağlayacak bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Belki de büyük hedeflerin peşinden koşmaya veya hayallerinizi gerçekleştirmeye yönelik bir eğilim içindesiniz. Bu, yeni projelere başlamak için mükemmel bir zaman olabilir. Sevgili Yay burcu, kendinizi kısıtlamayın. Dünya sizin oyun alanınız.

13 Aralık'ta, Merkür'ün Oğlak burcunda geri harekete geçişi, harcamalarınızı gözden geçirmeniz için bir fırsat sunacak. Bu dönem boyunca, bütçenizi sürdürülebilir bir şekilde yönetmek için daha detaylı bir inceleme yapabilirsiniz. Belki de yaşam alanınızı düzenlemek ve gereksiz karmaşadan kurtulmak için bir fırsat olabilir. Hayatınızı neyin karmaşıklaştırdığını düşünün.

21 Aralık'ta, Güneş'in Oğlak burcuna geçişi, mali durumunuzu aydınlatabilir. Şu anda hangi mali sınırlarınız var ve bunlar sizin için ne ifade ediyor? Merkür'ün bu alanda gerilediği göz önüne alındığında, belki de bazı mali kurallarınızı yeniden düşünme ve yeniden yapılandırma zamanıdır.

26 Aralık'ta, Yengeç dolunayı ile birlikte, mali sorumluluklarınıza, borçlarınıza ve kişisel işlerinize daha fazla odaklanmaya başlayacaksınız. Bu ay, ortak mali kaynaklarınızın ve yükümlülüklerinizin duygusal yönlerine daha fazla önem verebilirsiniz. Bu sorumlulukları üstlenirken hissettiğiniz duygular nelerdir? Bu dolunay sırasında, bir sevdiğinize duygusal destek sağlamak veya bir ilişkideki görevler hakkında hassas konuşmalar yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Oğlak burçları gizli planlar içerisinde olabilir!

Oğlak burçları gizli planlar içerisinde olabilir!

12 Aralık'ta Yay burcundaki yeniayın etkisiyle, özgürlüğü farklı bir boyutta yaşamanın peşine düşeceksiniz. Her ne kadar genellikle disiplinli bir yaşam sürdürme eğiliminde olsanız da, bu ay, rutinlerinizden sapma arzunuzu körükleyecek. Kapalı kapıların ardında yeni deneyimler sizi bekliyor olacak. Belki yeni bir başa çıkma stratejisi ya da bir manevi uygulama keşfedeceksiniz; belki de sizi heyecanlandıran ve mutlu eden sıra dışı bir şey olacak. Bugün sosyal olma ihtiyacı hissetmeseniz bile, bu süreçte kendi başınıza birçok yeni bilgelik kazanacaksınız.

13 Aralık'ta Merkür'ün geri hareketi sırasında, kendinizi ifade etme biçiminizi yeniden değerlendirme fırsatı bulacaksınız. Düşüncelerinizi, planlarınızı ve fikirlerinizi dünyayla paylaşma yollarınızı gözden geçireceksiniz. Düşüncelerinizi ve çabalarınızı yapılandırma konusunda yetenekli biri olarak, hedeflerinizi ve tutkularınızı nasıl ilerleteceğinizi düşüneceksiniz. Ancak, tüm detayları kesinleştirmeden önce stratejinizi paylaşmak konusunda dikkatli olun.

21 Aralık'ta güneşin burcunuza geçişiyle, tüm dikkatler üzerinizde olacak. Hedeflerinize ulaşma becerinizin yanı sıra, sorumlulukları yönetme konusundaki doğal yeteneğiniz de ön plana çıkacak. Yeni bulunan ilgi biraz rahatsız edici gibi görünebilir, ancak emeklerinizin takdir edilmesinden keyif alacaksınız.

26 Aralık'taki Yengeç dolunayı ise, dikkatinizi planlarınızdan romantik ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza çevirecek. Bu dönemde sevdiklerinizden duygusal destek arayışında olacak ve bu durum, savunmasız yanınızı daha fazla kabullenmenizi gerektirecek.

Kova burcu bu ay eskiyi geride bırakıyorsun!

Kova burcu bu ay eskiyi geride bırakıyorsun!

Ayın başlangıcı, sizin için yeni ve geniş kapsamlı başlangıçların peşine düşme zamanı olacak, özellikle arkadaşlık ilişkileriniz ve sosyal gruplarınızda. 12 Aralık'ta gerçekleşecek Yay yeni ayı, topluluğunuzda yeni fırsatları ve geleceğe yönelik hayallerinizi ve ideallerinizi destekleyecek olan birliktelikleri keşfetme arzunuzu artıracak. Belki de heyecan verici bir projeyi bir dostunuzla planlıyor olabilirsiniz veya geniş düşünceye açık bir sosyal grupla bağlantı kuruyor olabilirsiniz. Kova burcu olarak, dışarı çıkıp sosyalleşmek için harika bir gün olacak ve belki de arkadaşlarınızla daha fazla ortak yanınız olduğunu fark edeceksiniz.

13 Aralık'ta, enerjinizi nereye harcadığınızı gözden geçireceksiniz. Şu anda enerjinizi harcadığınız şeyler, sizi yormakta mı? Eğer böyleyse, belki de alışkanlıklarınızı ve uygulamalarınızı yeniden düzenleme zamanı gelmiştir. Bu dönemde, içsel bir değerlendirme yapmanız gerekebilir, bu da daha düzenli ve organize olmanıza yardımcı olabilir. Bu, sizin için özellikle yoğun bir dönem olmasa da, zihninizi temizleme fırsatı sunacaktır. 21 Aralık'ta Güneş'in Oğlak burcuna geçişi, iç dünyanıza ve detaylara olan odaklanmanızı artıracak. Enerjinizi nasıl paylaşacağınıza karar verme zamanı gelmiş olabilir veya belki de zihinsel bir odaklanmaya ihtiyacınız vardır. Bu ay, enerjinizi yeniden toplamak için biraz geri çekilme zamanı olacak.

Ayın sonlarına doğru, dikkatinizi fiziksel sağlığınıza, günlük rutinlerinize ve rejimlerinize çevireceksiniz. 26 Aralık'taki Yengeç dolunayı sırasında vücudunuzu dinleyin; neye ihtiyacı var? Bu gün, sezgilerinizin mantığınızdan daha güçlü olduğu bir gün olabilir. Eğer kendinizi rahatlatıcı yiyecekler yemeye çekiliyor hissediyorsanız, belki de kendinizi sevdiğiniz yemeklerden mahrum bırakıyorsunuzdur. Kova burcu olarak, kaçırdığınız her şeyi kendinize sunma zamanı.

Balık burcu için şans kapıları aralanıyor!

Balık burcu için şans kapıları aralanıyor!

Yay burcunda gerçekleşen yeni ay, kariyerinizde ve sosyal hayatınızda yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Ayın başlangıcı, umut dolu bir atmosferle karşılıyor sizi. Alanınızda genişlemeye olan arzunuz her zaman canlı ve 12 Aralık'taki bu yeni ay, özgürlük ve kurtuluş ihtiyacınızı tatmin edecek fırsatları keşfetmeniz için bir davetiye niteliği taşıyor. Bu, kariyerinizde bir terfi veya tamamen yeni bir rol anlamına gelebilir. Hangi durumda olursanız olun, mesleğinizin sunduğu sınırsız olanakları kucaklamaya hazır olacaksınız.

13 Aralık'ta Merkür, üretken Oğlak burcunda gerileme dönemine giriyor ve mevcut dostluklarınızı, bağlantılarınızı ve ittifaklarınızı yeniden değerlendirmenizi öneriyor. Zodyakın idealist burcu olarak, sağlam ve destekleyici ilişkilere önem veriyorsunuz ve bu gerileme sürecinde, içinde bulunduğunuz topluluğun gerçekten güvenilir olup olmadığını yeniden sorgulayacaksınız. 21 Aralık'ta güneşin Oğlak burcuna geçişiyle birlikte, topluluğunuz ve müttefikleriniz tüm dikkatinizi çekecek. Yeni ve uzun süreli ilişkiler kurma fırsatları belirebilir veya kendinizi yeni bir sosyal grup veya etkinliğin merkezinde bulabilirsiniz.

Ayın sonlarına doğru, 26 Aralık'ta Yengeç burcundaki dolunay gökyüzünü aydınlatırken, yaratıcı hobilerinizde, aşklarınızda ve tutkularınızda rahatlık ve aşinalık arayışınızı artıracak. Bu günün keyifli geçmesi kaçınılmazken, en nihayetinde basit yaşam zevklerinden – yeni bir aşkla tanışmak, bir film izlemek veya çocukken sizi rahatlatan bir aktiviteye katılmak gibi – en büyük tatmini alacaksınız. Bu dolunayda, kendinizi güvende hissettirecek unsurlarla çevrenizi kuşatın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
23
23
5
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Balık burcu için şans kapıları aralanıyor! Her yıl aynı yalan yaa

Otto Skorzeny

Biz balıkların yüzü gülmez kardeşim

pikasevde

önce yükselen burcu seç dedi seçtim eee normal burcumu seçemiyorum bari önce yükselen burcunu seç diye soru sormasaydınız amk yükselenimde terazi mi pek emin... Devamını Gör

vodo

Ya arkadas yine fakirim yine fakirim ben burcumu satiyorum