Görüş Bildir
Haberler
Yeni Sevgilisiyle Görüntülenen Kaan Yıldırım Gerildi! Şoförü İse Gazetecilere Saldırdı...

Yeni Sevgilisiyle Görüntülenen Kaan Yıldırım Gerildi! Şoförü İse Gazetecilere Saldırdı...

Müge Kakşi
15.11.2021 - 22:04

Uzun bir süre beraberlik yaşayan ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ve ünlü şarkıcı Hadise birlikteliklerini sonlandırarak hayranlarını üzmüşlerdi. Hadise ayrılığın ardından iş adamı Mehmet Dinçerler'le yeni bir ilişkiye başlarken, Yıldırım ise bir süre ortalıkta yoktu. Yalnızlığa son veren Yıldırım geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışında yeni sevgilisiyle görüntülendi. Görüntü alınmasını istemeyen oyuncu muhabirlerin sorusuna cevap vermezken oyuncunun şoförü ise kameramanlara saldırdı. Daha sonra otomobili kameramanların üzerine sürerek uzaklaştılar. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaan Yıldırım'dan Olaylı Gece

Kaan Yıldırım'dan Olaylı Gece

Geçtiğimiz haziran ayında şarkıcı Hadise ile birlikteliğini noktalayan oyuncu Kaan Yıldırım, önceki akşam bir mekandan kadın arkadaşıyla çıkıp otomobiline binerken görüntülendi. O esnada 34 yaşındaki oyuncunun şoförü, basın mensuplarına saldırarak, görüntü alınmasını engellemeye çalıştı.

'YENİ KIZ ARKADAŞINIZ MI?' SORUSUNA SESSİZ KALDI

Kaan Yıldırım, kız arkadaşını aracına bindirdikten sonra muhabirlerin, 'Yeni kız arkadaşınız mı?' şeklindeki sorusu karşısında sessiz kaldı. Yıldırım'ın şoförü, daha sonra otomobili gazetecilerin üzerine sürerek oradan hızla uzaklaştı.

"Bu Konulara Girmem Uygun Olmaz"

"Bu Konulara Girmem Uygun Olmaz"

Kaan Yıldırım, iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açan Hadise hakkında, 'Karşı tarafın bir ilişkisi var. Benim bu konulara girmem hiç uygun olmaz. Ayıp olur. Onun için sizin de anlayış göstermenizi istiyorum.' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın