Görüş Bildir
Haberler
Yeni Projesiyle Dikkat Çekti! Canan Ergüder Eşiyle Kamera Karşısına Geçti!

Yeni Projesiyle Dikkat Çekti! Canan Ergüder Eşiyle Kamera Karşısına Geçti!

Sunay Korkmaz
10.09.2021 - 16:22

Meme kanseri ile mücadele eden oyuncu Canan Ergüder yeni ‘projesiyle heyecanlandırdı. Ünlü oyuncu Ergüder, Alzheimer hastalığına dikkat çekmek amacıyla çekilen 'Sadan Hanım' belgesel sinema filmi için kamera karşısına geçti. İşte Canan Ergüder’in projesiyle ilgili detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Kenan Ece ile nikah masasına oturan ve Demir adında bir oğlu bulunan Canan Ergüder, bir süredir meme kanseriyle mücadele ediyor.‘Sadan Hanım: Bir İstanbul Hanımefendisi’ adlı belgesel sinema filminde rol alan ünlü oyuncunun son hali ortaya çıktı.

KARI-KOCA AYNI PROJEDE BULUŞTU

Ülkemizde ve dünyada giderek yaygınlaşan Alzheimer hastalığı, gerçek bir kişinin ilk kez teşhis konulduktan ölümüne kadar geçen 5 yıllık süredeki evrelerini de içerdiği ‘Sadan Hanım: Bir İstanbul Hanımefendisi’ adlı belgesel sinema filmine konu oldu. Yönetmen Göksel Gülensoy’un, Sadan Ünüvar’ın çocukluğundan ölümüne kadar Türkiye ve yurtdışında geçen hayatını anlattığı film, Alzheimer Haftası’nın başladığı 21 Eylül’de 'Başka Sinema' platformunun salonlarında gösterime girecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

ah ulan ah , erdal beşikçioğlu ile kamera karşısına geçseydi...