Görüş Bildir
Haberler
TV
Yeni Dizi Seversin 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Seversin Fragman ve İlk Bölüm Özeti

Yeni Dizi Seversin 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Seversin Fragman ve İlk Bölüm Özeti

Müge Kakşi
02.06.2022 - 18:13

Yaz sezonunun gelmesiyle kanallar yaz dizilerini duyurmaya başladı. İzleyici karşısına çıkan ilk yaz dizisi ise Kanal D ekranlarında dün akşam yayınlanan Seversin dizisi oldu. Konusu ve oyuncu kadrosuyla ilk bölümden dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizinin 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Seversin 2. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Burak Yörük ve İlayda Alişan gibi başarılı isimlerin yer aldığı Seversin dizisi ilk bölümüyle 1 Haziran akşamı izleyici karşısına çıktı. Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu ve senaryosunu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın kaleme aldığı dizi her hafta Çarşamba akşamları yayınlanacak. İşte Seversin yeni bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

Seversin 2. Bölüm Fragmanı

Seversin İlk Bölüm Konusu

Seversin İlk Bölüm Konusu

Oyuncu olmak isteyen ablasıyla beraber ünlü oyuncu Tolga Tuna'nın dizi çekimine giden Asya, Tolga'nın hadsizliğine tahammül edemez ve ona dersini verir. Öte yandan dizinin yayından kaldırılmasıyla maddi olarak büyük bir zorluğa giren Tolga'ya yeni bir proje teklifi gelir. Bu fırsatı geri tepmeyen Tolga'nın yeni dizisinde tek eksik kadın oyuncudur. Kimse Tolga'yla oynamak istemezken Nesrin'in durum için herkese açık seçme yapması kadın oyuncunun bulunmasını sağlar. Fakat seçimlere giden Nazlı yerine kız kardeşi Asya şans eseri seçilecektir. Bir anda kendini romantik komedi dizisinin başrolünde bulan Asya, Tolga'ya kendisini hafife almanın haddini bildirir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın