Görüş Bildir
Haberler
Yeni Arayüzü ve Hızıyla Dikkatleri Üzerine Çeken Windows 11 Satışlarına Başlandı

Yeni Arayüzü ve Hızıyla Dikkatleri Üzerine Çeken Windows 11 Satışlarına Başlandı

Dünyanın en popüler ve en çok kullanılan bilgisayar işletim sistemi olan Windows, Haber365 sitesinde yer alan habere göre 11 olarak tanımlanmış yeni sürümünü piyasaya sürdü. Son derece farklı birçok avantaja sahip olan Windows11, özellikle performansının yüksek olmasıyla dikkat çekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tanıtımı yapıldı!

Tanıtımı yapıldı!

Teknoloji haberleri içinde dikkat çeken yeni gelişmeye göre birçok bilgisayar kullanıcısının uzun bir süreden beri beklemiş olduğu Windows 11 artık satışta. Bunun için oldukça özel olan bir lansman geçtiğimiz günlerde Media Markt'ın da katkıları ile yapıldı. Koronavirüs nedeniyle online çalışma ve hibrit modelin gündeme gelmesinden dolayı bu son işletim sürümü ilgili hallere göre başarılı bir biçimde tasarlanmış olmasıyla dikkat çekiyor.

Birçok özelliği var!

Birçok özelliği var!

Son dakika kapsamında gündeme gelen haberin ayrıntılarına göre işletim sistemi farklı birçok özelliği sayesinde beklentileri sonuna kadar karşılıyor. Güvenlik ve performans konularında firmanın yine taviz vermediğini görüyoruz. Aynı zamanda bireysel kullanım ilkeleri de öneme çıkıyor. Arayüz sayesinde sistemin sergilemiş olduğu performans da çok yüksek. 

Özellikle başlangıç menüsüne baktığımız zaman eskisinden farklı olarak ilgili kısımda tavsiye edilen birden çok doküman ve uygulamanın bulunmuş olduğunu görmekteyiz. Bunların hızlı şekilde bulunması kullanıcılar için büyük bir avantaj demek. Program çok daha sade. Tüm alanlara erişim hızlı. Buna ek olarak ses, mimik daha interaktif olmasından dolayı kullanıcıların bu sayede iyi bir deneyime sahip olması çok zor olmayacak.

Türkiye Müdüründen Açıklama:

Türkiye Müdüründen Açıklama:

Yaşanan bu gelişme hakkında Türkiye Microsoft Müdürü Levent Özbilgin şunları ifade etti; Windows 11 şirketimizin en son sürüm olan işletim sistemi. Bunun tasarlanması sırasında hem değişen kullanıcı talepleri hem de içerisinde bulunduğumuz koronavirüs süreci dikkate alındı. Programın yüklenmesi son derece kolay. Kullanıcılarımızın yapması gereken şey resmi sitemize erişim sağladıktan sonra ilgili programı yükseltmeleri olacak. 

Konuşmalarına devam eden Özbilgin aynı zamanda şunları söyledi; genel anlamıyla daha sade bir programla karşı karşıyayız. Bunun yanı sıra ana ekran düzenlenmesi sırasında gerek alfa gerekse Z jenerasyonunun mobil kullanım kriterleri göz önünde bulunduruldu, dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
14
8
6
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Azerbaycanlı

Microsoft XP işletim sisteminden önce iyi daha sonra kötü işletim sistemi ( xp iyi, vista kötü , 7 iyi ,8 kötü , 10 iyi) yapdı ve bu sefer de ananeyi bozma... Devamını Gör

tahsin tepek

Güvenlikten taviz vermedi bla bla bla. Önce sistemi bozmayan update dosyaları göndermeyi başarın. Her 3-5 güncellemeden biri sistemde bir bozukluğa sebep olu... Devamını Gör

Barney

performansına bakarız. görsel kısmına takılmıyorum çünkü ben zaten masaüstümü rainmeter gibi programlarla baştan değiştiriyorum. eskiye göre kıyasladığımızda... Devamını Gör

Barney

w. engine ve rainmeter, ikisi edi büdü gibi. biri olmadan olmaz. rainmeter'da müzik eklentilerini kullanmazsan ramde herhangi bir yük yapmıyo. bir de taskbar... Devamını Gör