Görüş Bildir
Haberler
Yemin'in Aşıkları Özge Yağız ve Gökberk Demirci, Ayrıldı!

Yemin'in Aşıkları Özge Yağız ve Gökberk Demirci, Ayrıldı!

Yemin dizisindeki rolüyle üne kavuşan Özge Yağız, ekranların aranan yüzü oldu ve sevgilisi Gökberk Demirci'yle ilişki yaşamaya başladı. Halihazırda hayran kitlesi olan Özge Yağız ve Gökberk Demirci'den kötü haber geldi. Evlenmek üzere olan Özge Yağız Gökberk Demirci'nin ayrılma kararı aldığı ortaya çıktı. İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yemin dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Özge Yağız, kariyerinde ilerlemeye devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak Baba dizisindeki Büşra Saruhan rolüyle ekranlarda. Yoğun bir iş temposu içinde olan Yağız, Yemin dizisinde rol aldığı Gökberk Demirci'yle ilişki yaşıyordu.

Sevgilisi Gökberk Demirci'nin evlenme teklifini kabul eden Yağız, sosyal medya hesabından beraber çekildikleri fotoğrafları kaldırarak, ayrılık haberini gündeme getirdi. Özge Yağız'ın aksine Gökberk Demirci fotoğrafları kaldırmadı.

Son dönemde yoğun iş temposundan birbirlerine fazla zaman ayıramayan çift ayrılık kararı aldı. Birbirine çok yakıştırılan çiftin yakın arkadaları yeniden barışacaklarını düşünüyor.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın