Görüş Bildir
Haberler
Yaz Hala Bitmedi! Sıcak Havaların Neredeyse Kış Aylarının Ortasına Kadar Sürdüğü 10 Yer

Yaz Hala Bitmedi! Sıcak Havaların Neredeyse Kış Aylarının Ortasına Kadar Sürdüğü 10 Yer

Sıcak havalar, insana neşe katar. Bu sebeple yaz mevsiminin bitmesini çoğu kişi istemez. Biz de sıcak havaların kış aylarının ortalarına kadar sürdüğü yerleri buraya derledik. Şimdi gelin, o yerleri hep beraber inceleyelim!

1. Bodrum

1. Bodrum
www.instagram.com

Bodrum, Muğla'nın en güzel ilçelerinden biridir. Akdeniz ikliminin hâkim olduğu Bodrum'da en yüksek sıcaklıklar yaşanır. Bu şehirde 11 ay boyunca güneş görmek mümkün. Bu sebeple sıcak havalar kış aylarının ortalarına kadar devam eder. Özellikle ocak ve şubat aylarında buradaki festivallere katılabilirsiniz.

2. Kaş

2. Kaş
www.instagram.com

Kaş, Antalya'nın ilçelerinden biridir. Burada yazlar çok sıcak geçer. Kış ayının ortalarına kadar sıcak hava etkisini gösterir. Özellikle kalabalık sevmeyen insanlar burayı eylül, ekim, kasım gibi aylarda tercih edebilir. Her mevsimi ayrı güzel olan Kaş'ta gezebileceğiniz alan da çoktur.

3. Fethiye

3. Fethiye
www.instagram.com

Fethiye, Muğla iline bağlıdır. Özellikle güneşe hasret kişiler burayı tercih etmeli. Çünkü güneş neredeyse yılın 8-9 ayı etkisini gösterir. Buraya gelmişken mutlaka tekne turlarına katılmalısınız. Bununla beraber Ölüdeniz, Çalış Plajı gibi yerlerine mutlaka uğrayın deriz.

4. Çeşme

4. Çeşme
www.instagram.com

Çeşme, İzmir'in ilçesidir. Türkiye'nin en ünlü tatil merkezlerindendir. Birbirinden görkemli plaj ve koylarını neredeyse kış aylarının ortasına kadar ziyaret edebilirsiniz. Çünkü havalar sonbahar ve kış mevsiminde de sıcaktır. Yaz aylarında kalabalık olacaktır. Eylül-ekim aylarında bunaltıcı sıcak ve kalabalık olmadan şehrin keyfini çıkarabilirsiniz.

5. Kemer

5. Kemer
www.instagram.com

Kemer, Antalya ilinin en çok ziyaret edilen tatil yerlerindendir. Buraya gelmek için en ideal aylar; ekim, kasım, nisan ve mayıs aylarıdır. Hava bu aylarda bunaltıcı değildir. Bununla beraber kalabalık değildir. Dolayısıyla güzel havanın ve sakinliğin keyfini çıkarabilirsiniz.

6. Finike

6. Finike
www.instagram.com

Finike, Antalya'nın batısında bulunan bir ilçedir. Sakin ve doğa ile iç içe bir yer arıyorsanız, burayı da tatil listenize ekleyebilirsiniz. Burası ayrıca Demre ve Kaş ile komşudur. Finike'ye gelmişken, buralara da uğramanızı tavsiye ederiz. Deniz manzaralı yolculuk için Kemer-Kumluca-Finike karayolundan buraya ulaşmalısınız.

7. Göcek

7. Göcek
www.instagram.com

Göcek, Muğla iline bağlı turistik ilçelerden biridir. Deniz, kum ve güneşin tadını doya doya çıkaracağınız bir yer arıyorsanız, Göcek tercihlerinizden biri olabilir. Nisan başı ile kasım ortasına kadar burayı ziyaret etme şansınız var. Özellikle tekne turları için Göcek tercih edilebilir.

8. Alanya

8. Alanya
www.instagram.com

Alanya, Antalya iline bağlı bir şehirdir. Burası yaz aylarında sıcak havasıyla bunaltabiliyor. Bu sebeple Alanya'yı ilkbahar ve sonbahar aylarında ziyaret etmeniz yararlı olacaktır. Çünkü nisan, mayıs, eylül ve ekim aylarında da gönül rahatlığı ile Alanya'da denize girebilirsiniz.

9. Kumluca

9. Kumluca
www.instagram.com

Kumluca, Antalya'nın birbirinden güzel koylarına ev sahipliği yapan ilçesidir. Finike ile Kemer arasında kalan ilçe, çevredeki gezilecek yerlere yakın olmasından dolayı çok sayıda turist tarafından tercih edilir. Özellikle Adrasan Koyu, benzersiz atmosferi ile görenleri büyülemeyi başarır.

10. Datça

10. Datça
www.instagram.com

Datça, Muğla'nın ilçesidir. Özellikle kusursuz koyları ile bilinen ilçe, en çok yaz aylarında ziyaretçi çeker. Ancak kalabalık ortamları sevmiyorsanız, mayıs, eylül, ekim aylarında buraya gelebilirsiniz. Çünkü bu aylarda da denize girilebilmektedir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın